Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor
Ben sizlere bu şarkının sözlerini yazarken bir yandanda dinliyorumdum yanımda olan eşim bunu tekrar çalmam için gözlerimin içine bakarak tekrarını rica ederek istedi.
Bende hay hay dedim...
Bir şeyi daha itiraf edeyim mi ? Ben burada bazı arkadaşların gezimizi bölmemek adına araya girip burada gezi notlarını böldüklerini ve benim kızıp üzülebilceğimi düşündükleri notları yazdılar.Ne demek kızmak bilakis memnuniyet duyduğumun bilinmesini isterim ve bu niyetle Bende onlara bu konu ile ilgli cevap yazmıştım ve yukarıda birden çok sekme açarak kullandığım Gezenbilir forumlarını karıştırdığımdan buraya yazacağım mesajımı tutum Karavancıların serbest muhabbet köşesinde ki foruma atmışım şimdi madem yeri geldi o günkü yazımı oradan tutup olduğu gibi hiç bir değişiklik yapmadan alıyor buraya kendi gezi notları forumumda yayınlıyorum.
Hani yine yeri gelmişken....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
« Yanıtla #2328 : 18 Mart 2010, 11:32:37 » Alıntı
--------------------------------------------------------------------------------
Seyyah-34'de Dair bir açıklama.
Değerli Gezenbilirli dostlar,arkadaşlar benim bağlı olduğum değerler genel insalık kurallarıdır ve bunlar ezilmedikçe,geçersiz sayılıp alaya alınmadıkça sizi temin ediyorum ama hayatta,yaşamımda ama Gezenbilirde kızabilecek,arkadaşlarını kırabilecek veya vefasızlık edebilecek şuan itibarı ana sayfadan kopyaladığım veriye göre
"53776 Üye. Son üye: Maitane" den itibaren burada bu birbirinden güzel bilgi forumlarında en son kişi benimdir yani seyyah-34 Kemal'dir.
(Gurur ve onurla itiraf etmeliyimki Gezenbilir haricinde sadece satış ilanları verdiğim bir alışveriş sitesine üyeliğim vardır ve bunun haricinde hiç web sitesinde üyeliğim bulunmamaktadır)
Not: Sevgili Yusuf aybek kardeşiminde bir tv'de kameraman olarak benzer bir proğramda çekimlerini yaptığı yaptığı gerçek hayat hikayelerinin gerçek insan yüzlerinin ortaya konduğu,insanlık değerlerinin açığa çıktığı tvlerdeki evlendirme proğramlarında tarafların biribirinden hep istediği,arzu ettiği klasikleşmiş sözler ;Güven,Sadakat,Yalan,Aldatmak,ihanet,özveri,özeleştiri ve daha bir çok değerler herkes ama herkes tarafından isteniyor.Hatta ısrarla isteniyor ammma iş uygulamaya gelince iş icraata gelince başarabilenlerin sayısı 80 milyonda bir elin parmaklarını malesef geçemiyor.
İşte o bir elin parmaklarındaki 25 yıllık evli ben ve çok değerli eşim bırakın bağırıp çağırmayı evde veya dışarıda biribirine asla yüksek sesle bile hitap etmediği ve küfür ,hakaret,tekme tokat bunları hemen çöpe atın birbirimize 25 yıl boyunca fiskemiz dahi olmamış şansılıardan biriside bu Kemal arkadaşınızdır.
Belki değerli okurlara ve arkadaşlarımıza bir faydası olur zannı ile içimdeki duyguları sizlerle paylaşma gereğini duydum.
Paylaştıkça Artan Tat sloganı ile hepinize saygılar sevgiler sunuyorum.