Evet sayın Enver bey elbette ben sizleri ve beni izliyenlerin hepsini görüyorum. Tabiki bu bana mutluluk veriyor,ayrıca ilgi ve alakanıza sıcak sohbetlerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.Eksik olmayın hep birlikte gezmek tabiki daha eğlenceli oluyor. Hatta bazı arkadaşlar gezimizin arasına girmemek adına hiç şey yazmadan izleyip gidiyorlar aslından olumlu olumsıuz düşüncelerini paylaşsalar eksiklerimi onlar tamamlasalar ne güzel olur değilmi. Ben bu işleri çok geç öğrendim ben 40 yıldır Mersedes,Bmw lerin onarımından başka hiç bir şey bilmezdim.enverdede' Alıntı:Kemal bey,öncelikle hala büyük zevkle gezi fotoromanınızı izlediğimizin farkında oluyorsunuzdur sanırım.Benim hayıflanmam buradaki son gezi hatırası paylaşımı bu olacak Kimsenin bundan sonra bu güzergahta yeni bir şeyler ilave edebileceğini sanmıyorum,maşallah aracınızla girmedik yer bırakmamışsınız.baktımki Kaş 'a yaklaşıyorsunuz erken davranıp araya bir resim ilave ediyorum .Yoksa çatlıycam Aslında sabretsem resimdekilerden biri olan beni belki siz çekmiş olabilirdiniz ceptelle hiç bir balıkçıyı kaçırmadınız malum.Kaş hastanesi önündeki kayalıklardayım oraya yabancı değilsiniz muhakkak antik tiyatronun karşısına park etmişsinizdir .Bakın aşağıya ordayım
Bana vermiş olduğunuz gezme ve bunları paylaşma şevki vede ilgi alakalarınız için çok çok teşekkürler ediyorum.Yücel kardeşim tez zamanda darısı başına ama bol resim şartı ile...yugun' Alıntı:Ben de bu başlığı takip ediyorum sürekli.
Muhteşem paylaşımlar bunun dışında pek diyecek birşey yok.
Daha önce de yazdığım için sürekli aynı şeyi yazarak gereksiz yere paylaşımı bölmek istemedim.
Başlığın takip edildiği zaten izlenme sayısından belli.
Bizlere yaptırdığınız bu güzel yolculuk ve edindiğimiz bilgiler, kendi yolculuklarımızda da işe yarayacaktır.
Paylaştıkça çoğalan şey bilgidir. Bir de sevgi.
Sağolun, Selamlar.
Ayhan bey artık bende çıldırmamak için gerekli çalışmaları ve buna imkan oluşturmak için kolları sıvadım bile.Ayrıca benim gezi anlayışmı umarım fark etmişsinizdir.Ben öyle bir köşeye ,bir sahile,bir tepeye asılı,bağlı olarak kalamam ve o geziyi elimden geldiği kadar ne çok kadar renklendirebilirsem kendimi o kadar mutlu hisseder ve çok faydalı bir gezi yaptığıma inanırım.Her anın her zamanın ve fırsatın hakkını hakkı ile vermek isterim.Çok sakin biriyimdir dalıma basana canımı yakana kadar sabrederim artık sonrasında kısasa kısas gerektiğine inanırım. Bunuda uygulumaya kıyamıyorsam derhal orayı terk ederim.58ayhan' Alıntı:ya kemalcim vallahi domatislergörünce çıldıracam geldi helede o seraları görünce işte dedim yaşam bu bence burda hormonlu yemekten bıktık ya..vallahi saol kardeşim diyorum çunkü birazda büyük olmamdan belkı kaynaklanıyor..1952 olmamdan dolayı herhalde burda abı kardeşilik saten yok gönül dostluğu var.bence senin bu gezilerinin sayesinde ben kendimi bu sene çok hazırlıyorum benım takayı hazırlıyacam..6aylık bir gezi var yolumda allah nasib ederse..tabiki iyi bir fotaraf makınasıda lazım olacak bendeki benim gibi eskidi..bırde mersin yemişin duymuştum kendine toping yapmıssın bellı afiyet olsun sana ..anılarını yenıden beklıyorum sabırsızlıkla..senin rotanı harıta yaptım kendime ..erdekten saygılar
Yaşar kardeşim şimdi eve girdim ,resim için ise hava pek müsait değildi ve ben bahçedeki işlerim nedeni ile karaburuna gidemedim. Şimdi sadece yaptığımız mangal resimlerini yüklesem biraz ayıp olacak. Ama şu yeni 3.boğaz köprüsünün yollarına bir bakayım nasıl bir ilerleme varmı diye 4-5-km kemerburgaza giderken yolda offroad'çı bir Gezenbilirli bir kardeşimizi gördüm kimsesiz ormandaki köpeklere et getirmişlerdi tanıştık sohbet ettik çok hoş bir arkadaşımızdı ne iyi oldu her ikimizde memnun olduk ve ben yazlığa tekrar geri döndüm.yayiyayayu' Alıntı:İyi yolculuklar hayırlı tatiller kemal bey terkos ve karaburun fotoğraflarınızıda merakla bekliyoruz
Yaşar