Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah-34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,886
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 170,117

..

• KONU SÝLÝNSÝN

Kullanılan: 0 0.0%
  • SADECE SIKINTILI YAZILAR SÝLÝNSÝN

• KALDIÐI YERDEN DEVAM ETSÝN

• BU ÞEKÝLDE KALSIN

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

Sevgili Adnan bey kardeşimizin bahçesinden bu son görüntü ile kendilerine şimdilik veda ediyor ve ailece çoluk çocuk geleceğimizin sözünü verip ayrılıyoruz

[attachment=1]

Adnan bey az önce beni ceptelden arayıp bir akrabasından internete girip bütün resimleri izleyeceğini bildirdi. Bizde buradan ilgi ve alakalarına tekrar tekrar teşekkülerimizi iletir saygı ve sevgilerimizi sunarım.

Uzunyurt - Faralya dan sonraki durağımız biraz daha yukarılarda bulunan Kozağaç Mh Bakalım orada bizi neler bekliyor birlikte geziyor birlikte izliyoruz.

010120101813.jpg

Etiketler

Günaydın Kemal bey,
Herkes bazı şeyleri yapabilir,mesala fıkra anlatabilir kaç kişi dinleyenlere merakla eeee sonra dedirte bilir?
İşte sizi okuyan herkes o fıkrayı anlatan kişiyi dinleyenler gibi bekliyor,bekliyoruz.
Bu belgeselden sonra sanırım Karadeniz sırada,ama öyle alışkanlık yaptınızki sizden devamlı birşeyler bekleyecek olan kaç kişivar bunu kimse bilemez,Allah sizleri gezmeden sizlerde bizleri okuyup görmeden mahrum bırakmasın.
Kalın sağlıcakla.

merhabalar kenan bey.
abi sen ne yaptın be abi.valla harika kareler yakalamışsınız.paylaşim için teşekkürler ve ayrıca bunca zahmet için de tebrikler.ancak 4 sayfa gezmeme rağmen oldukça güzel bir gezi yapmış olduğunu gördüm ve devamınıda fırsat buldukça gezeceğim.imkan olsada sizin gibi kafa dengi abilerimizle gezebilsek. yalnız sizi karelerde görmek kısmet olmadı.sizin fotolarınızda varmı?şimdilik hoşçakalın hayatın tadını çıkarmaya devam etmeniz dileğiyle..saygılar.

yine çok güzel resim kareleriyle karşı karşıya kaldım resimlere bakarken bile beynimin dinlendigini bir an için sanki oralardaymışım gibi hissettim

bu resimlerden sonra gelde iş yap ;D

faralya'ya çıkıp kabak koyuna inmedinmi Kemal ağbi,
buarada faralya'yı beğenmişindir umarım yarı faralyalıyım çünkü, burnumda tüttü resimlere bakarken, özlemişim

buralpdi' Alıntı:
faralya'ya çıkıp kabak koyuna inmedinmi Kemal ağbi,
buarada faralya'yı beğenmişindir umarım yarı faralyalıyım çünkü, burnumda tüttü resimlere bakarken, özlemişim
Leventçiğim çok yakınına kadar geldiğimizi sizde görüyorsunuz.Hani elindeki el arabası ile arı kovanları taşıyan teyze varya işte oradan biraz ileride kabak koyu var ama herbir koyu kıyıyı köşeyi gezmeye kalktığımızda hemen içimi bir korku kaplıyor. Ve daha önümüzdeki binlerce kmlik yol ile binlerce göreceğimiz diğer güzellikleri aklıma getirdikçe hemen yola devamın gerekliliğine düşüyorum.
İşte bu düşünce ile balcı teyzeden aldığım son bir poz ile oracıktan döndüm.
Ama idealim olan senin aracın gibi bir motokaravan yapınca veya alınca bu gezilerimi tam 6 ay sürecek şekilde proğramlıyacağım.Mevlamız sağlık,sıhhat verdiği sürece...

THE FARUK' Alıntı:
Selamlar kemal abicim..

Kars etkinliğinden takriben 2 saat oldu antalya ya döneli..Malum 12 mart tarihinde antalyadan çımıştım yola ankarada diğer dostlarımla buluşup sivas üzerinden kars a hareket ettik..
Öncelikle gezenbilir off road gurubu 5000 km yol yapıp muhteşem bir sosyal sorumluluk projesini kazasız belasız bitirdiği için oldukça keyifliyim..

Antalya,İstanbul ve Ankaradan oluşan yardım konvoyu kusursuzdu.Tek tek isim vermeden bu ekiple seyahat etmek bir ayrıcalık oldu benim için..
Kars ilinde 5 ayrı istikametde 425 talebeye Bot,Mont,Kırtasiye,Okul Çantası,İç Çamaşırı,Atkı,Bere,Eldiven ve hatta çikolasına kadar götürüp onları mutlu etmek tarif edilemez..
Bir gerçeği oraya gidince gördüm ve irkildim açıkcası ama yanılmamışım.Köy okullarını telefon direğine asılmış küçük bir türk bayrağımızla seçebildik..
Ama tedarikli idik her okul için Atatürk maskı - 200 x 300 cm TÜRK BAYRAĞI ve ATATÜRK BAYRAĞI-Müdür Makamına 100 X 150 cm Direği ile Simli Sancak Bayrağını teslim ettik..
5.000 km sonrası sanki hiç gitmememiş gibi dinç hissetmekteyim kendimi.
Kars ilinde yaşadıklarımızı burada anlatmak sizin konunuzu dağıtır diye endişe ediyorum ve 4 aydır emek verdiğimiz bu projeyi arkadaşlarımla kusursuz bitirdiğimizden dolayı çok gururluyum.

Sevgiyle kalın kemal abicim..
Pek değerli seyyah-34 ile Tarihe Yolculuk Başlıyor izleyicileri burada manidar yorumlarını okumuş olduğunuz THE FARUK nikli arkadaşımız ile Antalya sanayi sitesinde Gezenbilirden bir (AHMET07) meslektaşımızı ziyaretim esnasında tanıdım. Fakat gelin görünkü meslektaşımı ziyaretimde onu o an meşgul eden bazı işler nedeni ile Faruk bey'le otomobiller,doğa ve hazırlıkları devam eden Kars'a yardım konusunda koyu bir sohbete girdik.Gördümkü sözü sazı dinlenebilinecek bir arkadaşımız,bu hal insanların yüzde doksanının aradağı bir özelliktir ama herkesinde uygulayabildiği bir durumda değildir.
İşte bu dostluk ve güzelliği gördüm Faruk bey'de. Ardından gezimiz bittikten sonrada mesajlaşmalarımız devam etti. İşte sizler gibi oda bütün güzellikleri bizzat gidip görüp gezmesine rağmen teveccüh gösterip bizim bu forumdaki belgeselimizede ilgi ve alakalarını esirgemiyor. Şimdi ben buradan kendisine teşekkürlerimi sunup onlarında Gezenbilir.com adına yapmış oldukları hayır ve güzellikleri diyorumki oraya bu yardımla ilgili giderken gidene şu 50 tl de benden der HER KİŞİ gibi yollarsınız ama bu yardımı alıpta taaa binlerce kmlik bir yola özel araçları ile götürmek artı o masum çocukların başını okşayarak teslim etmek ER KİŞİ'NİN işi diyerek seyyah-34 ile Tarihe Yolculuk Başlıyor'a taşımak böyle hayra vesile organizeden hepinizin haberi olmasını dileklerim ile bu forumda yer vermek istiyorum.
Başta sitemiz kurucularından Sedat Açıl bey olmak üzre Seval hanım ve Faruk bey devamla diğer bütün emek verenlere Yaban tv izci proğramcılarına katkılarından dolayı hepsini,herkesi böyle insanlık adına yapılan bir organizasyonu düzenleyip binlerce kmlik yola gidip o masum çocukları kucakladıkları için takdir ediyor ve kutluyorum.
Kemal

Konu ile ilgili Sayın Seval hanımın ilgili forumdan alıntı yazısı ve geziye dair bir kaç resimle katkıda bulunmak istiyorum.
Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi ile ilgili link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52398.0

Gezenbilir’ in yüreği sevgi dolu üyeleri ve destekçileri,

Aylar öncesinde off road grubundan bir iki arkadaşımın Kars’ a gezi düzenlesek mi fikrinden bugün çok keyifli bir proje çıkardık ortaya. Kars’ a gezi düzenleyelim, oraya gitmişken de eli boş gitmeyelim. Oralar uzak köylerimiz, bizim orada geleceğe umutla bakan öğrenci kardeşlerimiz var. Yüreklerini ısıtamazsak da ayaklarını ısıtalım onlara birazcık da olsa destek olalım istedik. Önce bir okul ile başladı. Sonra dedik ki biz yüreği sevgi dolu kocaman Gezenbilir ailesiyiz, bir okul bize yakışmaz. Bunun üzerinde Kars’ ta Arpaçay, Digor, Sarıkamış, Gölbaşı ilçelerinde, Ardahan’ da Göle ilçesinde toplam 5 okulda 413 kardeşimizin öğretmenlerine ulaştık.

413 kardeşimizin yardım ihtiyacını belirledikten sonra en zorlu kısım başladı. İsimler ve kardeşlerimizin ayak numaraları, bedenleri öğrenildi. Bu miniklerin ayaklarını ve bedenleri sıcak tutabilecek bot ve montlar araştırıldı. Alım yapılacak firmalar incelenip telefonlar edildi. O kadar heyecanlı bir koşuşturmaca vardı ki, herkes daha iyisi olsun diye can atıyordu. Gezenbilir anasayfasında duyuru yapıldı ama asıl hummalı çalışma proje yönetim sayfasında yapılmaktaydı.
Tüm bu aşamalarda projede görev alan arkadaşlarımızla binlerce kez mesajlar yazıldı tartışmalar yapıldı. Bu projeyle yatıp bu projeyle kalkıyorduk. Çok sabah hatırlıyorum ki bu projenin fikir babası Burak arkadaşımızın telefonuyla başlamışımdır güne

Bu projenin fikir babaları ve proje yönetimde olan arkadaşlarım Burak Akkan, Cihan Ülker, Ahmet Öztürk, Faruk Kayhan, Tarık Yılmaz ve Mustafa Kemal Güner Bey arkadaşlarıma, projemizi hayata geçirebilmemiz için bize ön ayak olan Rottweiler Irk Derneği ve Esra Akeroğlu arkadaşıma gönülden teşekkür ederim. Projeye bu ekiple başlamıştık. Fakat Kars’ a gittiğimizde gördüm ki bizden daha fazla çaba sarfeden Fako Amca ve Tarık’ mış aslında. Ayrıca bu ekibe Mete Bey, MKG ağabeyimizin sevgili eşi, kuzucuğum Fundacım, Ufuk ağabey, Sedat, Mehmet Ali ve Hilal de dahil oldular. Bu ülkenin geleceği olan kardeşlerimize bir nebze de olsa destek olmamıza yardımcı olan bu ekiple çalışmak inanılmaz keyifliydi. Birlikte endişelendik, birlikte sabırsızlandık ve sonunda birlikte başardık.

SEVAL
Forum Admin

[attachment=1]
Faruk bey'in muhteşem Türk Bayrağımızı açtığı ve okul yetkilerine teslim anı.
[attachment=2][attachment=3]
Yaban tv çekim anında görülüyor.

DSC_0371[1].jpg

DSC_0348[1].jpg

DSC_0438[1].jpg

asil_1' Alıntı:
Hayranlık ve keyifle takib ediyoruz Kemal bey ellerinize,emeğinize ve sabrınıza bereket..
Böyle güzel temenniler almak insanın yorgunluğunu alıyor. asil_1 Çok teşekkürler eksik olmayın.
saygılarımla

58ayhan' Alıntı:
vallahi beni unutur gibi olmuşsunuz hep hayal edıyorum bu karadeniz gezisini ama konvoy şeklınde tabıkı.beklıyoruz gezının tarıhını ..kemal bey herhalde sız bu işe öncülük edeceksınız gıbı gelıyor..erdekten selamlar
Karadeniz gezimizi İnşaallah bir motokaravan sahibi olunca çıkmak istiyorum.
Ayhan bey hay hay seve seve öncülük yaparım hatta heryere ben önce gider oranın tadını çıkarır sizlere yolda bilgiler verip sizleri daha ilerideki kmlerde beklerim. Yani öncülük yapmak kolay bir iş değildir. ;) :D :D :D ;D ;D
İstanbuldan selamlar.

flameng' Alıntı:
yine çok güzel resim kareleriyle karşı karşıya kaldım resimlere bakarken bile beynimin dinlendigini bir an için sanki oralardaymışım gibi hissettim

bu resimlerden sonra gelde iş yap ;D
Aynen bendeeee .
Hatta biliyormusunuz ben bunları yayınlarken ikinci kez geziyorum taaa oralara gidiyorum. Birde Kelebekler vadisinden Adnan bey evvelsi gün gel çay hazır bir aydır yaz gibi buraları demiyormu.
Gel sen şimdi burada bu sanal işlerle uğraş. ;) :D :D ;D

sisdagili61' Alıntı:
Günaydın Kemal bey,
Herkes bazı şeyleri yapabilir,mesala fıkra anlatabilir kaç kişi dinleyenlere merakla eeee sonra dedirte bilir?
İşte sizi okuyan herkes o fıkrayı anlatan kişiyi dinleyenler gibi bekliyor,bekliyoruz.
Bu belgeselden sonra sanırım Karadeniz sırada,ama öyle alışkanlık yaptınızki sizden devamlı birşeyler bekleyecek olan kaç kişivar bunu kimse bilemez,Allah sizleri gezmeden sizlerde bizleri okuyup görmeden mahrum bırakmasın.
Kalın sağlıcakla.
Sayın Niyazi bey bunlar sizin teveccünüz.
Yoo hayır ben bu duayı tekrar düzeltmek istiyorum; Allah sizleride bizleride sağlık,sıhhat,insanlara iyi davranmak,diğer insanlardanda aynı davranışı görmek,hepimizi biz insanlar için yaratmış olduğu bu cennet misali yerleri bir ayette gidin ,gezin ,yerinde görün dediği için hepimize neşe içinde gezmemizi nasip ve ihsan eylesin.
Hiç öyle tek taraflı dua olurmu ben gezeceğim siz izleyeceksiniz. Bütün yaptığımız dualarımız cihanşümül olmalı herkesi içine almalı diyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum

yaybek' Alıntı:
Kemal abi ellerine emeğine sağlık çok güzel mekanlar inanın sizinle birlikte bizde geziyoruz,bu gazla yakında bizde çıkarız o yollara ;D
Ben senden müthiş bir gezi ve çok acaip pozlar bekliyorum zaten Yusufçuğum. Sen insanlara karavan yapımını öğretmeye bende detaylı gezmeyi anlatmaya çalışıyoruz. İkimizede kolaylıklar diliyorum. ;) :D

Kemal bey ,
İşallah hep birlikte nice güzel geziler yapma özlemiyle.Gerçi bugünkü ekonomik durum belli.İyiki yıllar önce güzel ülkemizin tümüne yakın yerlerini gezmiştim.Fakat bizim o zamanki gezimizle şimdikinin arasında dünyalar var.Örnek fotoğraf çekemiyorduk malum o dönem pahalı idi.Sadece yiyip içip geziyorduk yinede güzel günlerdi.
Kalın sağlıcakla.

hudev' Alıntı:
merhabalar kenan bey.
abi sen ne yaptın be abi.valla harika kareler yakalamışsınız.paylaşim için teşekkürler ve ayrıca bunca zahmet için de tebrikler.ancak 4 sayfa gezmeme rağmen oldukça güzel bir gezi yapmış olduğunu gördüm ve devamınıda fırsat buldukça gezeceğim.imkan olsada sizin gibi kafa dengi abilerimizle gezebilsek. yalnız sizi karelerde görmek kısmet olmadı.sizin fotolarınızda varmı?şimdilik hoşçakalın hayatın tadını çıkarmaya devam etmeniz dileğiyle..saygılar.
Sevgili hudev kardeşim ben ne yapmışım yaa inanki ben masumum bütün bunları bana bu Gezenbilirin karavan gurubu ve Gezenbilirin gezgincileri yaptırdı. İçimdeki kıvılcımları ateşlediler,Gezenbiliri tanımamış olsaydım yıllardır çekipte biriktirdiğim gibi aynen bunlarıda çekip pc min bir köşesine atacaktım ve kimselerle paylaşmamış ve gezip gördükleriminde hepsi bana kalmş olacaktı.
Beni soruyorsun aşkolsun bir çok yerde ve resimlerde bende varım. Yoksa bu gezimizi iyi izlemiyormusun sen. Ama çok fazla görünmek istemeyişim inanki şöhrettir :eek: ;D 8) şöhret hayatımda hiç sevmediğim bir şeydir. Şimdi çok çok görünürsem kalkar National Geopraphic den bir teklif felan gelirde ben taaa oralara gidemem. ;) :D :D ;D ;D
Hudev kardeşim aracınla ilgili haberler alamıyoruz biraz bilgi ve resimler bekliyoruz.
saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,776
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON KONULAR

Geri