Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah-34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,886
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 169,823

..

• KONU SÝLÝNSÝN

Kullanılan: 0 0.0%
  • SADECE SIKINTILI YAZILAR SÝLÝNSÝN

• KALDIÐI YERDEN DEVAM ETSÝN

• BU ÞEKÝLDE KALSIN

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

Kemal bey

yeni paylaşımlarınızı ilgiyle bekliyorum :smiley:
dün işyerinde birkaç sayfayı atlamıştım eve gidince hepsini tekrar gözden geçirdim birkez daha anladım ki "Türkiye nin taşı topragı altın " diye boşuna denmiyormuş

insan sahip oldugu güzelliklerin kıymetini kaybedince anlarmış, nasıl olsa bizim diyip gidip görmedigim ne çok yer varmış inanın maceracı yanım harekete geçti
benimde en büyük hayalim karadeniz kıyılarını adım adım gezmek inşallah gerçekleştirebilirim

keyifli gezmeler herkese

not: sayın derindeniz1 teşekkür ederim gerçekten çok hoş bir ortam buldum

Etiketler

flameng' Alıntı:
Kemal bey

yeni paylaşımlarınızı ilgiyle bekliyorum :smiley:
dün işyerinde birkaç sayfayı atlamıştım eve gidince hepsini tekrar gözden geçirdim birkez daha anladım ki "Türkiye nin taşı topragı altın " diye boşuna denmiyormuş

insan sahip oldugu güzelliklerin kıymetini kaybedince anlarmış, nasıl olsa bizim diyip gidip görmedigim ne çok yer varmış inanın maceracı yanım harekete geçti
benimde en büyük hayalim karadeniz kıyılarını adım adım gezmek inşallah gerçekleştirebilirim

keyifli gezmeler herkese
Demet hanım "Türkiye nin taşı topragı altın " ben bu sözünüze Tarihi eserlerimiz en önemlilerini kısa sürede altüst etmiş bir gezgin olarak şöyle bir ilave söz ile çok önemli bir konuya dikkat çekmek istiyorum. Türkiye sınırları içindeki bütün "Tarihi eserlerimiz aynen bir petrol rezerverleri gibidir petrol biter bu Tarihi eserler kalır"
diyor Gezenbilir ailesi için özenle çektiğim bütün Tarihi eserleri çok yakında Gezenbilirin bu sayfalarında çok yakından seyyah-34 objektifinden izleyeceksiniz ve gerçektende bir petrol gibi zengin doğal kaynaklarımızdan olduğunu göreceksiniz.

Ayrıca eşiminde karadenizli olması sebebi ile önümüzdeki yıllarda karadenize ve yaylalarına çok detaylı bir gezimizde her zaman gündemimizde.
saygılarımla

bende bende bende
benimde karavan bitince öncelikle gitmek istediğim güzergah

yaybek' Alıntı:
Kemal abi Karadeniz ve yaylalarına giderken benide haberdar edin konvoy yaparız. ;)
buralpdi' Alıntı:
bende bende bende
benimde karavan bitince öncelikle gitmek istediğim güzergah
yayiyayayu' Alıntı:
karadeniz turuna benide ekleyin

Arkadaşlar bakıyorumda çekmiş olduğum resimler sizi ürkütmemiş.60 güne bu kadar resim sığdırmış (15 bin civarında ) böyle hızlı bir gezgine ayak uydurabilecekmisiniz. ;) :D :D :D :D ;D ;D ;D hemde gönül yaşı 25 olan. ;)

yetişmenin çaresi var Kemal ağbi ip bağlarız ;D ;D ;D

yaybek' Alıntı:
Kemal abi yetişemezsek izinizden geliriz ;D ;D ;D
Bu fikir iyi fena değil.

Ya bu
buralpdi' Alıntı:
yetişmenin çaresi var Kemal ağbi ip bağlarız ;D ;D ;D
Bak bak bak bakarmısınız siz ;Dşaka ile karışik birde geziyi beleşe getirecek aklınca.Hiç boşuna heveslenmeyin Leventçiğim araçta geri görüş kamerası mevcut.
180 derece çap görüşlü :D :D :D :D Böyle anlarda yanaklarıma ağrılar giriyor.Ömürsünüz vallahi....

Kemal Usta, Yusuf ve Levent Kardeşlerimin yazılarını okuyunca gözlerim yaşardı,paylaşım dostluk, sıcaklık bu kadar mı olur. Selamlar, sevgiler.

Merkaba Kemal bey,
Karadenizliler damatlarını severler.Bende bir Karadenizli Trabzonlu olarak yenge hanıma abla size enişte demek istiyorum.
Tabi gidecek olduğunuz zamanı bilirizde inşallah bizimde köyde olduğumuz zamana denk gelir.
Kemal bey side bilirsiniz bölgede Ağustos ayı gibi fındık başlar insanlar yorgun olur akıl vermek gibi olmasında bence sahilinde yaylalarında en güzel zamanı Eylül dür.Meyva,balık.
Neyse haberimiz olur.Kalın sağlıcakla.

Yusuf bey eğer köyde isem davet etmeye gerek yok.Kapımız herkese açık.Biz aile olarak (dededen) konuk ağırlamayı görev bilerek yetiştik.Yolu düşen tüm dostların başımız üzerinde yeri var.Bizim yaylalarımız gayet güzel fakat konaklama yeri yok iyikide yok bizlerde zevkle konularımızla ekmeğimizi paylaşabiliyoruz.
Benim yaylamda otel olsa insan gelir gezer yatar gider bukadar iyiki yok.Hani bizde ev pansiyonculuğuda yok öyle birşey yapanı değil düşüneni bile ayıplarlar.Misafir baş tacıdır.Ne varsa birlikte yenilir.Davete gerek yok yeterki köyde olalım.Malum İstanbulda ikamet ediyorum iş nedeniyl.Yaşamak için çalışmak şart.
Kalın sağlıcakla.

bencede güzel olur karadeniz gezisi katılıyorum

Çok daha önceleri yapmış olduğum bir Gökçeada gezisinden derlediklerim. Bahar geldi önümüzde yaz olurya lazım olabilir.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41430.0

Buda Yusuf Aybek kardeşimin Kameravanı ile ilk Gökçeada gezisinden nefis kareler.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35741.0

Ne diyorduk !! PAYLAŞTIKÇA ARTAN TAT...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri