Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah-34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,886
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 169,808

..

• KONU SÝLÝNSÝN

Kullanılan: 0 0.0%
  • SADECE SIKINTILI YAZILAR SÝLÝNSÝN

• KALDIÐI YERDEN DEVAM ETSÝN

• BU ÞEKÝLDE KALSIN

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Böyle güzel etkinlilklerle dövizlerin cennet vatanıma girdiğini görmek beni çok duygulandırdığından olsa gerek paraşüt seri çekim resimlerine iznizle devam ediyorum.

311220091644.jpg

311220091645.jpg

311220091647.jpg

311220091629.jpg

Etiketler

Seri paraşüt resim çekimlerine devam ediyorum. Transit giden jetler ise ayrı bir hava vermiş.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

311220091676.jpg

311220091677.jpg

311220091678.jpg

311220091679.jpg

311220091680.jpg

Bir başka inişe Devammm

311220091668.jpg

311220091669.jpg

311220091671.jpg

311220091672.jpg

311220091673.jpg

Veeee Çökmeden inmenin büyük ödülü. :eek: ;) :D :D ;D

[attachment=1]

311220091674.jpg

Son kez paraşütçülerin bir inişini daha izliyoruz.

Geliyorlarrrrr Eğiiiiill

311220091661.jpg

311220091662.jpg

311220091663.jpg

311220091664.jpg

311220091665.jpg

[attachment=1][attachment=2]

Bu çekimlerden sonra yanına gitiğim paraşüt eğitmenleri,pilotları böyle bir atlayış için Babadağın yamaçlarına çıkıldığını ve rüzgarın,hava şartlarının elverişleri olması halinde atladıklarını her bir atlamanın kişi başına tüm ekipmanlar ile dağa çıkış ücreti dahil 175 tl olduğunu ifade ettiler.
Bunun gibi bazı bilgileri aldıktan sonra Yamaç paraşütçülerinin nerden atladıkları ilgimi çektiğinden orayada çıkıp görmek istedim.Bütün yol zorluklarına rağmen siyyah seyyah bizi üzmeden oraya kadar çıkarttığı siyah seyyah'a minnet borçluyuz.

311220091666.jpg

311220091667.jpg

2010 Yılını Ölü denizde mis gibi güneşli buram buram vatan kokan bir hava ile karşıladık. Ölü denizde yılbaşı gecesi dalgaların haricinde hiç bir gürültü veya şenliğe rastlamadık
olabildiğince sakin bir geceydi.
2010 yılının tüm dünya insanlık aleminin hakkında hayırlara vesile olmasını vede savaşsız,ölümlerin,afetlerin yaşanmadığı barış içiersinde geçmesini diliyorum...
Günlük güneşilk bir havada Babadağa yamaç paraşütçülerinin atladığı yere doğru çıkacağız. Fakat bizi neler beklediğini bilemeden ama yolculuğumuza çıkarken kazasız,belasız ve hep iyi insanlar ile karşılaşmak duaları ile çıkmıştık. sanıyorum bu duamız fazlası ile kabul görmüş olacakki!!! neyse bunu anlamayı ,anlatmayı sizlere resimleri izlerken yapacağınız yorumlara bırakıyorum.

[attachment=1]

Amaç nispet değilde hani bu kadar yollarda neler yiyorsunuz diye soracaklar için menüyü affınıza sığınırak yazıyorum.
Sucuklu yumurta, acısız sos ,bol maydonoz,karper peynir,mini bir çoban salata,çokokrem sallama çay ve hiç bir yerde yemeğin dozunu kaçırmama sözü ile Ölü denizdeki bu son kahvaltı menüsünden sonra ilk hedefimiz Babadağ ama direk çıkamayacağız galiba!! çünkü yolumuzun üzerinde "Kelebekler vadisi" Uzunyurt (Faralya) olduğunu öğreniyoruz.
Şimdi o yolları ben nasıl bitirebilirim bilmiyorum.

2010 YILININ Ä°LK GÜNÜ GÜNEÅÂÂ

Kemal bey.Diziye başladıktan bir kaç sayfa sonra izlemeye ara vermek zorunda kalmıştım.Daha sonra izlemeye başladım ama Kemal beyi yakalayabilene aşkolsun.Bugün bitirebildim de iki satır teşekkür edebildim.Sayenizde çok güzel güzergahlar öğreniyoruz.Kolay gelsin.

Keşke kitaplaşsa şu güzargahlar,anılar,tecrübelerde bizde okusak.

iş yerindeki yogun bir tempodan sonra görsel bir şölen izlemek beynimi dinlendirdi, gerçekten harika görüntüler paylaşmışsınız emeginize saglık
kendi adıma teşekkür ederim

Sami Bey,Kemal Ustamın sunduğu oldukça zor ve emek gerektiren bu uğraşı takdire şayan.Mevsim de yavaş yavaş geliyor,Siz ne zaman çıkıyorsunuz.Selamlar İzmirli adaşınız.

Sayın tolgaturk ve Sayın flameng aramıza hoşgeldiniz demeyi atlamış olabilirim,kusura bakmayın. Son dönemde aramıza katılan dostlarımız bayağı arttı.Keyifli paylaşımlar.

seyyah-34' Alıntı:
Sayın casiope mesajınızı en gerilerden bulup çıkardım özür diliyorum ne kadar kaptırmışım kendimi yükleme işine.Şimdi iade-i teşekkürümü ediyor ilgi ve alakanıza saygı ve sevgilerimle diyorum.
Çok güzel resimler geleceğini bilmenizi isterim.
rica ederim .özüre hiç gerek yok sizi ilgiyle takip ediyoruz.
sağlıklı ve huzurlu nice geziler yapmanız dileğiyle.

flameng' Alıntı:
iş yerindeki yogun bir tempodan sonra görsel bir şölen izlemek beynimi dinlendirdi, gerçekten harika görüntüler paylaşmışsınız emeginize saglık
kendi adıma teşekkür ederim
Sayın Demet hanım bende ilgi ve alakanıza teşekkür ederim.Elimden geleni yapmaya çalışıyorum ve gerçektende sizler böyle çok emek verdiğim bir geziyi bende sizlerle böyle bir geziyi paylaşmanın keyfini yaşıyorum.
Hepinize keyifli seyirler diliyorum.
Saygılar ve sevgilerimle
Kemal
Not: Daha sonraları gelecek görüntüleri kaçırmamanızı tavsiye ederim.

tolgaturk' Alıntı:
Keşke kitaplaşsa şu güzargahlar,anılar,tecrübelerde bizde okusak.
Sayın Tolga bey bu tür gezilerin kitaplamış olanları var fakat şu son 7 yıldır değişen gelişen cennet vatanımın yeni yapılan ve (yapımına şahit olup ekranlarınıza gezimizin sonunda taşıyacağım) duble yolları ile çanakkale şehitleri ile cennet misali koyları denizleri ile sürekli değişim halinde.
Mesela bilmem gerilerde yayınladığım 1000 sayfalık gezi rehberini görebildinizmi o kadar detaylı olmasına karşın 10 yıl öncesinde hazırlandığı halde yinede bu rehbere girmeyen birçok yol ve güzergah değişilkliği olmuştur.
Yinede aracın ön camının kenarından aşağıya indirmediğim ve çok faydalandığım bir rehber kitap olmuştur.
Tolga bey alakanıza teşekkür ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri