Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor
2010 Yılını Ölü denizde mis gibi güneşli buram buram vatan kokan bir hava ile karşıladık. Ölü denizde yılbaşı gecesi dalgaların haricinde hiç bir gürültü veya şenliğe rastlamadık
olabildiğince sakin bir geceydi.
2010 yılının tüm dünya insanlık aleminin hakkında hayırlara vesile olmasını vede savaşsız,ölümlerin,afetlerin yaşanmadığı barış içiersinde geçmesini diliyorum...
Günlük güneşilk bir havada Babadağa yamaç paraşütçülerinin atladığı yere doğru çıkacağız. Fakat bizi neler beklediğini bilemeden ama yolculuğumuza çıkarken kazasız,belasız ve hep iyi insanlar ile karşılaşmak duaları ile çıkmıştık. sanıyorum bu duamız fazlası ile kabul görmüş olacakki!!! neyse bunu anlamayı ,anlatmayı sizlere resimleri izlerken yapacağınız yorumlara bırakıyorum.
[attachment=1]
Amaç nispet değilde hani bu kadar yollarda neler yiyorsunuz diye soracaklar için menüyü affınıza sığınırak yazıyorum.
Sucuklu yumurta, acısız sos ,bol maydonoz,karper peynir,mini bir çoban salata,çokokrem sallama çay ve hiç bir yerde yemeğin dozunu kaçırmama sözü ile Ölü denizdeki bu son kahvaltı menüsünden sonra ilk hedefimiz Babadağ ama direk çıkamayacağız galiba!! çünkü yolumuzun üzerinde "Kelebekler vadisi" Uzunyurt (Faralya) olduğunu öğreniyoruz.
Şimdi o yolları ben nasıl bitirebilirim bilmiyorum.