2007 yılıydı,Antalya beldibinde sabit bıraktığımız karavanımıza giderken(Mayıs ayı gibi) kamp alanlarını görerek araştıralım ,beğendiklerimize çekme karavanımızla gideriz düşüncesi ile station aracım ve çadırla selçuk'tan (ilk hedefimiz mayısta Şirincede olmaktı) başlayarak bir gezi yapmıştık ve ben sizin paylaştığınız bu güzergahı kaçırmışım.İşte paylaşımın güzelliği sizin sabırla,emekle paylaştığınız bu gezi diziniz olmasa bu yolu öğrenemeyecektik.Hatta yıllardır kafamızda çözemediğimiz çekme mi,mobilmi sorusunun ibresi de mobile doğru kaymaya başladı .Geçen sene Beldibi - Ayvalık -beldibi 2.5 ay bir seyahat yaptık pek zorlandığımız söylenemez ancak konaklama yerlerinde (kamp alanları dışı) bazı zorluklar yaşadık.Paylaşımın faydalı olduğu düşüncesi ile zaman bulursam bende bu geziden birkaç resim koymayı düşünüyorum ve izlemeye devam diyorum.Her şey gönlünüzce olsun.seyyah-34' Alıntı:ÖREN - GÖKOVA ARASI'nı resimlerle geçiyoruz.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
Sayın Enver bey gezimize olan ilgi ve alakınza teşekkür ediyorum. Burada elimden geleni yapmaya çalışıyorum faydalı olabildiğim sürece mutluyum.Neticede aynı gemide olduğumuzu hiç unutmuyor bir diğerimizin mutsuzluğu aksi halde gemimizin su almasına neden olacaktır diye düşünüyorum....enverdede' Alıntı:2007 yılıydı,Antalya beldibinde sabit bıraktığımız karavanımıza giderken(Mayıs ayı gibi) kamp alanlarını görerek araştıralım ,beğendiklerimize çekme karavanımızla gideriz düşüncesi ile station aracım ve çadırla selçuk'tan (ilk hedefimiz mayısta Şirincede olmaktı) başlayarak bir gezi yapmıştık ve ben sizin paylaştığınız bu güzergahı kaçırmışım.İşte paylaşımın güzelliği sizin sabırla,emekle paylaştığınız bu gezi diziniz olmasa bu yolu öğrenemeyecektik.Hatta yıllardır kafamızda çözemediğimiz çekme mi,mobilmi sorusunun ibresi de mobile doğru kaymaya başladı .Geçen sene Beldibi - Ayvalık -beldibi 2.5 ay bir seyahat yaptık pek zorlandığımız söylenemez ancak konaklama yerlerinde (kamp alanları dışı) bazı zorluklar yaşadık.Paylaşımın faydalı olduğu düşüncesi ile zaman bulursam bende bu geziden birkaç resim koymayı düşünüyorum ve izlemeye devam diyorum.Her şey gönlünüzce olsun.
Sayın Ayhan bey sizler memnun oldukça benim yayınlama şevkim daha çok artıyor.Umarım aileniz ile daha nice sağlıklı ve mutlu geziler yaparsınız.Bende istanbuldan Memleketimin nezih bir köşesi olan Erdeğe selam ve sevgilerimi yolluyorum.Birazdan da sanıyorum konakladığınız sinemanın oralardan da resimlerimiz gelecek.58ayhan' Alıntı:kemal kardeşim vallahi ne desem boş çok güzel anılarımı tazeledın akyakadan.o güzel yerleri senin sayende bırdaah yaşadım..geçen yaz ebn akyakadydım karavanla 40 gün kaldık hem orman kapinda ..hemde sahilde balık tekne lerının karsısında yazlık sınama var onun yanıda elektırık alarak orda konakladım..tabıkı o guzel pazarını unutmammak lazım..size çok teşekur ederım bızle paylaştığın için o guzel resımlerını..tabıkı arac bınek oldunmu bıraz daha rahat dolasmak mumkun..benım en çok duşundüğüm o senın dolaştığın rampalar benı alkovanlı kaarvla bıraz rampalarda zorlanma acısından tabıkı.yoksam bır sıkıntımız yok ama yınede yavas yavas yormadan tırmanıyoruz ne yapalım..allah nasıp ederse busene yıne ordayım marmarıse gecmeden..saygılar erdekten selamlar