Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstikametimiz Köyceğiz ama Geceyi internet kullanabileceğimiz ve başka ihtiyaçlarımızı giderebilmek için Marpet shell istasyonunda geçirdik,heryer şıkır şıkırdı . Bizimle çok ilgilendiler siyyah seyyahımızı yıkadılar bir gün öncesinde Gökovada kapkara olan hava bugün ışıl ışıl aracımızda bu ışıltılarla parladı ellerine sağlık, pompacısından,müdürüne,hatta tankerci kardeşimizin sevimli sohbetlerine dahi ,herbirine ayrı ayrı teşekkürlerimizi buradan istanbuldan yolluyoruz.
Sabah kahvaltısını Köyceğiz Gölünün kenarında yapmak istiyoruz.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5] Görüyormusunuz sevgili karavancılar hiç gözümden kaçıyormu ağaçların altında saklansalar bile benden kaçmıyor. Neden ? çünkü aklımdan hiç çıkmıyorlar.
Sabah kahvaltısına destek olması için kokuları yola kadar çıkan hayatta hiç yemediğimiz ;D ;D şu şeylerin tadına bir bakmak istiyoruz. "izninizle"
Adresimi ? : Hemen köyceğiz'in girişinde bulunmaktadır.
Ben böyle çöplerle heryeri çöplüğe çevirenlerin evlerinin içinin gerçektende çok merak ediyorum. Şayet evleri çok temizse neden çevreyi kirletiyorlar, yok evleride çöplük gibi ise neden pasaklılar yani her iki durumda da suçludur bu insanlar. "İnsan"lar
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
[attachment=1][attachment=2][attachment=3] Sizinle bizim aramızda fark var olsada neticede sizede bizede canlı deniyor.sevelim sevilelim hep sevilen olalım [attachment=4][attachment=5]
Dürbün ile ceptelefonu bir araya gelince çok uzaklardaki ilginç görütülere bulanıkta olsa ulaşabilmeye çalışıyorum.prof makinalara taş çıkarırcasına
Köyceğiz gölündeki benim karabatak diye bildiğimiz kuşlar [attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4] Köyceğiz'de bulunan tarihi evlerden bir kaç kare.... [attachment=5]
[attachment=1][attachment=2][attachment=3] [attachment=4]
Şimdi Köyceğiz Gölünün kenarında bir kahvaltıyı hak ettik sanıyorum. Hani derler'ya yediğiniz içtiğiniz sizin olsun gördüklerinizi anlatın. Hadi biz yediklerimizdende örnekler verelim.Biraz rüzgar olduğundan kapıları açarak aracın içinde yemek istedik.
Evettttt Köyceğizdeki bir kaç saatlik gezimizin sonuna geldik. Şimdi daha yeni yerlere ve buradan sonrasına ilk defa gideceğimiz daha önce hiç görmediğimiz yerlere doğru yelkeler fora diyoruz.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4] Artık buradan itibaren tabiri caizsse içimiz dışımız narenciye oldu. Buradan narenciye alırken satıcı arkadaşımızın bir adet limonu nasıl ortadan kesipte her iki dilimide ağızına sıktığının görüntüsünü ceptel araçta kaldığından maelsef çekemedim sonrada bir daha tekrarla diyemedim ama sonra aracıma binince aynı narenciyecinin yaptığını ben yaptım. Ve Allah diyorum Allah neymiş yahu. Bakın anadolu insanın ikram severliliğine şahit olun alacağımızı almışız ve hala adam arkamızdan dur ağabey durrrrr şunlarıda al diye kucağındakileride vermek için kalkış yaptığım anda beni durduruyor.
Şimdiki bundan sonraki rotamız Köyceğizin deltası konumunda olan Dalyan ve nefis manzaları olan İztuzu.
kemal kardeşim seni hergün izlemekten bıkmadım öyle güzel mekanları bızlere baığışladınki çok saol gezılerının devamını dört gözle takip etmeye devam edıyorum..erdekten saygılar