Sayın Salih Çal ilgi,bilgi ve alakanıza çok teşekkür ediyorum.salihcal' Alıntı:Buradaki tatlı su karışımına benzer bir olayda.Silifke deki Cennet Cehennem çukurlarının bulunduğu yerde mevcut.Cennet mağarasının altından akan tatlısu kaynağı Akyarlar Kanlıkuyu mevkii diye bilinen Sitalanı olan o güzel koya denizin derinliklerinden karışıyor.Sizinde belirttiğiniz gibi su orrada soğukluğunu hissettiriyor.Elinize sağlık.
buralpdi' Alıntı:tatlı su deniz suyuna hemen karışmıyor, yüzerken bakıyorsun soğuk bir kaç kulaç sonra sıcak, gözlük ile dalarsanız iki suyun arasındaki farkıda görüyosunuz tatlı su denizin içinde bulanık kocaman balon gibi dolaşıyor
pesehodka' Alıntı:allahtan bu olaydan haberim oldu yoksa deprem oluyor diye ortalığı velveleye verirdim (az panikim ya )
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ben bu ifadelerden buraya 7 adet koydum siz 777 tane koyun. Perihanım mevlamda sizi hep güldürsün. karnıma ağrılar girdi.pesehodka' Alıntı:allahtan bu olaydan haberim oldu yoksa deprem oluyor diye ortalığı velveleye verirdim (az panikim ya )
Anlatım,ifade gayet anlaşılır olmuş ellerinize sağlık Levent beyciğim.buralpdi' Alıntı:tatlı su deniz suyuna hemen karışmıyor, yüzerken bakıyorsun soğuk bir kaç kulaç sonra sıcak, gözlük ile dalarsanız iki suyun arasındaki farkıda görüyosunuz tatlı su denizin içinde bulanık kocaman balon gibi dolaşıyor
Levent kardeşim ne kadar resim varsa hepisini ceptel ile çektiğimden utanıyorum profların içinde resim paylaşmaya. Hatta sultanahmet resim gezisinde de bazı resimler çekip yayınlamıştımda bir moderatörümüz alakasız diyerekten silmişti. Bende şartları fazla zorlamak istemeyen birisiyim.İlgi ve alakan için çok teşekkür ederim.buralpdi' Alıntı:Kemal ağbi ''sudaki yansımalar'' başlığına yakışır resimler çekmişsin bir iki fotoğrafta oraya ekleyiver sana zahmet