Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah-34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,886
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 170,585

..

• KONU SÝLÝNSÝN

Kullanılan: 0 0.0%
  • SADECE SIKINTILI YAZILAR SÝLÝNSÝN

• KALDIÐI YERDEN DEVAM ETSÝN

• BU ÞEKÝLDE KALSIN

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

1912200911717.jpg

1912200911718.jpg

1912200911719.jpg

1912200911720.jpg

1912200911721.jpg

Etiketler

1912200911722.jpg

1912200911724.jpg

1912200911725.jpg

1912200911726.jpg

1912200911727.jpg

Evet böylece dünyanın en eski,hala ayakta duran ve ilk hastahanesi ile ayrıca zamanlama bize uymadığından Bergama müzesini üzülürek gezemeden Bergamaya veda ediyoruz. Bundan sonraki durağımız İzmir- Eski ve Yeni Foçalar olucak.

1912200911728.jpg

1912200911730.jpg

1912200911732.jpg

1912200911735.jpg

1912200911737.jpg

Kemal bey güzel bir gezi olmuş, fotoğrafların devamını bekliyorum :smiley:

Esenli köyündenmisiniz?

Merhaba Kemakbey hoşgeldiniz.
Hazırladığınız belgeseli okumaya-seyretmeye başladım.Doğa gezisi tutkunu olarak sizi kutlarım.
Yıllarboyu tek başıma gezdim tadı hala damağımda.Şimdi eşim ve kızımla geziyoruz.İki yıl önce bende minibüsle geziyordum şimdi ford rencer ile.Tabiki minibüs gecelemek için daha iyi idi.Bilgilendirme ve görseller çok güzel teşekkürler.
Sağlıkla kalın.

Kemal bey ben de sizin fotoğraflarınızla köşe bucak gezmiş oldum. Ellerinize sağlık.

Gezi notlarınızın ve fotoğraflarınızın devamını beklerim.

sisdagili61' Alıntı:
Çok özür dilerim Kemalbey isminizi hatalı yazmışım.Beni affedin.
S.n sisdagili61 hoşbulduk. ben sizleri böyle ekrana bağlayıp meşgul ettiğim için size teşekkür ediyorum.
Estağfirullah ne demek bunlar hep yapabildiğimiz şeyler.fakat aklınızda bulunsun tekrar yazı üzerinde oynamak için değiştir kısmından size verilen 12 saat gibi bir süreniz var bilgilerinize.
Saygılarımla

SUVARİ' Alıntı:
Kemal bey ben de sizin fotoğraflarınızla köşe bucak gezmiş oldum. Ellerinize sağlık.

Gezi notlarınızın ve fotoğraflarınızın devamını beklerim.
SUVARİ bey sizi burada görmüşken bende sizi ziyarete gideyim dedim ve bende sizin gezilerinizi izledim.sizinde ellerinize sağlık.
Evet gezimiz daha çok uzun sürecek hele devamı oldukça renkli geçiyor ama keşke hepsini bir anda yükleme imkanım olsaydı,hem bu kadar uğraşı vermez hemde izleyecekleri,geziye çıkacakları bu kadar bekletmezdim. Fakat izleyicilerin selam ve sevgileri bütün yorgunluğumu almaya yetiyor.Gerçektende Gezenbilirde paylaşmanın tadı daha başka çünkü sitemizde çok ciddi ve bir o kadarda sempatik ,yardım sever insanlar mevcut iken.
saygılarımla

Kemal bey harika bir anlatım ve güzel fotoğraflar. Paylaşım için teşekkürler

lokosit' Alıntı:
Kemal bey güzel bir gezi olmuş, fotoğrafların devamını bekliyorum :smiley:

Esenli köyündenmisiniz?
S.n lokosit beğeniniz için teşekkür ederim.Elbette devamı gelecek vede defalarca açıp izleyeceğiniz resimler ile...
Evet esenli köyü dedemin kız aldığı evlendiği köyümüzdür.aslında 1893 te yunanistandan göçe zorlandıkları savaş yıllarında balıkesir merkeze geliyorlar ve yunanlıların bizim atalarımıza reva gördüklerinin bedeli olarak kendileride aynı zulmü ege denizinin serin sularında tattıktan sonra balıkesir merkezde aygören çamlık mh.de bizim yunanistanda bıraktığımız evin karşılığında dedemede o mh.den onlardan kalma bir ev veriyor devletimiz.

seyyah-34' Alıntı:
S.n lokosit beğeniniz için teşekkür ederim.Elbette devamı gelecek vede defalarca açıp izleyeceğiniz resimler ile...
Evet esenli köyü dedemin kız aldığı evlendiği köyümüzdür.aslında 1893 te yunanistandan göçe zorlandıkları savaş yıllarında balıkesir merkeze geliyorlar ve yunanlıların bizim atalarımıza reva gördüklerinin bedeli olarak kendileride aynı zulmü ege denizinin serin sularında tattıktan sonra balıkesir merkezde aygören çamlık mh.de bizim yunanistanda bıraktığımız evin karşılığında dedemede o mh.den onlardan kalma bir ev veriyor devletimiz.
Çağış köyünde görev yaptığım zamanlar Esenli köyü benim sağlık ocağına bağlıydı. Defalarca gittiğim bir yerdi.
Sizin fotoğraflar beni 15 yıl geri götürdü :smiley:
Aygören en eski mahalle, orada tarih hala yaşamakta.

lokosit' Alıntı:
Çağış köyünde görev yaptığım zamanlar Esenli köyü benim sağlık ocağına bağlıydı. Defalarca gittiğim bir yerdi.
Sizin fotoğraflar beni 15 yıl geri götürdü :smiley:
Aygören en eski mahalle, orada tarih hala yaşamakta.
;D ;D İşte kürkçü dükkanında buluşmak böyle bir şey olsa gerek aynı yıllarda yine köyümüze gittiğimde bir kaç rahatsızlanan akrabamızı size getirmişim demekki. ;) :D Şimdi köyüme bir jest yapıp 2008 de çektiğim genel bir resmini daha vermek istiyorum.Esenli köyüne köyün gençlerinin piyerlotisi konumundaki kıraan dedikleri tepeden genel bir bakış.ayrıca resmin en sağındaki köşedeki düşüşteki vadide Balıkesir açık havada çok rahat izlenebiliniyor. bu arada havada ise jetlerimiz dosta güven düşmana korku ile gururla eğitim uçuşlarına devam ediyorlar.

[attachment=1]

ESENLİ KÖYÜNE GENEL BAKIŞ.jpg

Kemal abi Allah cc.dedenize ve onun tüm silah arkadaşlarına rahmet eylesin onların kanları pahasına bu memleketi müdafası sonucu bu kadar rahat geziyoruz ve bu gezdiklerimizi paylaşabiliyoruz.

yaybek' Alıntı:
Kemal abi Allah cc.dedenize ve onun tüm silah arkadaşlarına rahmet eylesin onların kanları pahasına bu memleketi müdafası sonucu bu kadar rahat geziyoruz ve bu gezdiklerimizi paylaşabiliyoruz.
[attachment=1]
Yusuf kardeşim bu güzel dualarınıza sizlerin,tüm gazi ve aziz şehitlerimizide dahil ediyorum. Bu şevkle bende birinci dünya savaşlarında görev alan cumhuriyet ve zafer bayramlarında istanbul vatan caddesinde bu üstündeki kıyafet ile bastonsuz yürüyen 1975 yılında 113 veya 115 yaşında vefat eden Gazi Mustafa dedemin orjinal bir resmini bu vatana canlarını seve seve vermekten çekinmeyenlerin kimler olduğunu görmeleri açısından yayına veriyorum vede Hepsinin ruhları şad olsun diyorum.
not: Ben nereyi gezersem,gidersem bizlere bu cennet vatanı hediye edenleri hiç aklımdan çıkarmadan gezmeye çalşıyorum. Yusuf kardeşim ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim.

img115.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,826
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri