S.n sisdagili61 hoşbulduk. ben sizleri böyle ekrana bağlayıp meşgul ettiğim için size teşekkür ediyorum.sisdagili61' Alıntı:Çok özür dilerim Kemalbey isminizi hatalı yazmışım.Beni affedin.
SUVARİ bey sizi burada görmüşken bende sizi ziyarete gideyim dedim ve bende sizin gezilerinizi izledim.sizinde ellerinize sağlık.SUVARİ' Alıntı:Kemal bey ben de sizin fotoğraflarınızla köşe bucak gezmiş oldum. Ellerinize sağlık.
Gezi notlarınızın ve fotoğraflarınızın devamını beklerim.
S.n lokosit beğeniniz için teşekkür ederim.Elbette devamı gelecek vede defalarca açıp izleyeceğiniz resimler ile...lokosit' Alıntı:Kemal bey güzel bir gezi olmuş, fotoğrafların devamını bekliyorum
Esenli köyündenmisiniz?
Çağış köyünde görev yaptığım zamanlar Esenli köyü benim sağlık ocağına bağlıydı. Defalarca gittiğim bir yerdi.seyyah-34' Alıntı:S.n lokosit beğeniniz için teşekkür ederim.Elbette devamı gelecek vede defalarca açıp izleyeceğiniz resimler ile...
Evet esenli köyü dedemin kız aldığı evlendiği köyümüzdür.aslında 1893 te yunanistandan göçe zorlandıkları savaş yıllarında balıkesir merkeze geliyorlar ve yunanlıların bizim atalarımıza reva gördüklerinin bedeli olarak kendileride aynı zulmü ege denizinin serin sularında tattıktan sonra balıkesir merkezde aygören çamlık mh.de bizim yunanistanda bıraktığımız evin karşılığında dedemede o mh.den onlardan kalma bir ev veriyor devletimiz.
;D ;D İşte kürkçü dükkanında buluşmak böyle bir şey olsa gerek aynı yıllarda yine köyümüze gittiğimde bir kaç rahatsızlanan akrabamızı size getirmişim demekki.lokosit' Alıntı:Çağış köyünde görev yaptığım zamanlar Esenli köyü benim sağlık ocağına bağlıydı. Defalarca gittiğim bir yerdi.
Sizin fotoğraflar beni 15 yıl geri götürdü![]()
Aygören en eski mahalle, orada tarih hala yaşamakta.
[attachment=1]yaybek' Alıntı:Kemal abi Allah cc.dedenize ve onun tüm silah arkadaşlarına rahmet eylesin onların kanları pahasına bu memleketi müdafası sonucu bu kadar rahat geziyoruz ve bu gezdiklerimizi paylaşabiliyoruz.