Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah-34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,886
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 170,339

..

• KONU SÝLÝNSÝN

Kullanılan: 0 0.0%
  • SADECE SIKINTILI YAZILAR SÝLÝNSÝN

• KALDIÐI YERDEN DEVAM ETSÝN

• BU ÞEKÝLDE KALSIN

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

Sevgili kemal abicim..
Gezmiş ,görmüş ,yaşamış gibi oluyoruz sayenizde.Elinize emeğinize klavyenize sağlık.

Etiketler

Kemal dede :D

Bu tatlı bebek Talha ya Allah uzun ömürler versin. Tabiatın güzellikleriyle iç içe daha nice günler nasip etsin

acemi80' Alıntı:
Kemal dede :D

Bu tatlı bebek Talha ya Allah uzun ömürler versin. Tabiatın güzellikleriyle iç içe daha nice günler nasip etsin
Amin.Cümlemizinkilere.
Mete hocam çok teşekkür ederken bende size binler ile mukabelde bulunuyorum.Muhakki sizinde böyle şirin oyuncaklarınız vardır herhalde.Bu arada sizlerde Ankaradan hoş geldiniz etkinliğinize ait resimleri ve notları takip etmeye çalışıyorum.

THE FARUK' Alıntı:
Sevgili kemal abicim..
Gezmiş ,görmüş ,yaşamış gibi oluyoruz sayenizde.Elinize emeğinize klavyenize sağlık.
Sevgili Faruk abim bende senin ile kah serhat şehrimiz Karsa ,kah başkentimiz Ankaraya gidiyor,geziyor,görüyorum ve daha sizin ile kimbilir daha nelere gideceğiz. Bende sizi hemde Tv'de hemde Gezenbilirde izlemeye devam ediyorum.
Sizinde emeklerinize,sarı canavarın (aracınızın) tekerlerine vede elinize,kolunuza,gözlerinize sağlık. Düşünüyorumda sizi gibi böyle hoşsohbet iyiler olmasaydı ne olurdu halimiz iyiki varsınız.
saygılarımla

Araya giren böyle muhabbetler gezimizin magazinleri oluyor.!! fenamı oluyor pek tabiiki hoş oluyor bir çok muhabbetler doğuyor ,benim kayda değer konulara,resimler eklememe vesile oluyor vede Gezenbilirdeki bazı arkadaşlarımızın henüz daha buraya mesaj yazmamalarının nedeni ise gezimizi bölmemek adına imiş.!!! yapmayın efendim benim gözüm yolda merak etmeyin kaza felan yapmam henüz 40 yıl oldu bir çiziğim yoktur Allahın izni ile... Siz yeterki gelin hoş bir seda bırakın hiç bir şey dahi yazamıyorsanız bari bir imza atında öyle gidin burada 2 yıldır sohbet ettiğim insanların böyle mazaretine biraz üzüldüğümü yazabilirim artık.
Buna en güzel örnek sadece bir kaç önce bu gezimizin Antalya durağında tesadüfen bir yerde tanıştığım THE FARUK olan Faruk bey abimizdir.Benden daha çok gezip görmesine rağmen,onca uğraşısı,koşuşturması olduğu halde gezimizi izleyip'ki (böyle bir zorunluğu yok) güzel yorumlarını benim ve sizler ile paylaşması ne kadarda manidar değilmi.....
Saygı ve sevgilerim ile.
Kemal

Vefa özlem dolu,sıcacık bir kucaklama...Vefa dost olmak demek...Vefa zor zamanları beraber aşmak demek..Vefa hiç bir şeye benzememek.Sanırım en kıymetli.güvenin en yakın arkadaşı,belki de olmazsa olmazı, gerçeğin sağlaması, her kaybedilenin arkasından baktığında bulduğun tek eksik, fark etmeden atladığın, yaşamadan anlamadığın, herkese veremediğin, zorlasanda hissedemediğin.
“Sözünü tutma, borcuna sadık olma” diyor sözlük. Yani bir şeyin karşılığı olarak verilen/ödenen anlamına geliyor. Verilen bir sözdür ve bu sözü yerine getirmek “vefa”dır.

Vefalı dostlar hayatta en yalnız olduğumuz anlarda; en güzel gülüşleri,en samimi bakışlarıyla ışık tutarlar yolumuza. Geçmişten bir gölge gibi yanımızdadırlar. İçimizdeki umutsuzluğu yok etmektir görevleri. Bekledikleri tek karşılık gözlerimizdeki ışığı görebilmek,umudu yeniden yüreğimizde yeşertebilmek,kaybetmeden görmeyi başarabildiğimiz güzelliğe bizi ulaştırabilmektir.

Vefa, arkada bıraktığını, giderken yaktığını yabana atmamaktır..
Vefa, dostluğun asaletine, bir dua sonrası verilen sözlere,
hayallere ihanet katmamaktır…
Vefa, sadece ‘has’ların vasfıdır! Nisyan yani unutmak ise ‘ham’ların...
Bedene tutsak olmuş hoyratların nasibi yoktur vefadan!

Vefa dostluk ikiz kardeştirler ve onları sevgiyle beslemek gerek.

Çiçek sulandığı kadar güzeldir,
Deniz gözünün gördüğü kadar
Kuşlar uçabildiği kadar özgür,
Bebek ağladığı kadar bebektir.
Ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin,
Bunu da öğren,
Sevdiğin kadar sevilirsin.

[attachment=1]

?MZA ATARLARKEN NE SÖZ VERM??LERD?; AHDE VEFA.jpg

Ahde Vefa dedik o halde bu sözümüze sadık kalarak yola devam....

Bu tarafı es geçiyoruz.

[attachment=1][attachment=2]

Adrasan'a kuşların baktığı yerden yani kuşbakışı denilen yükseklerden bir bakış.Aşağıda Adrasan görülüyor.

[attachment=3][attachment=4][attachment=5]

120120104889.jpg

120120104892.jpg

120120104895.jpg

120120104897.jpg

120120104899.jpg

Adrasan - Çavuşköy yolu üzerinde gördüklerimiz

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Vee Adrasan - Çavuşköy'e giriyoruz.

120120104900.jpg

120120104901.jpg

120120104902.jpg

120120104903.jpg

120120104904.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Antalya’dan 95 km ve Kemer’den 55 km uzaklıkta olan Çavuşköy (Adrasan) Kumluca ilçesine bağlıdır. Eşsiz kumsalı ve bakir doğasıyla görenleri kendisine aşık eden Adrasan 1996 yılında belde olmuştur. Üç yanı çam ormanlarıyla kaplı Adrasan koyu karadan ters rüzgarlar aldığından koyda dalga oluşmamaktadır.Bu yüzden rüzgar gücünün egemen olduğu antik çağlarda yelkenliler bu koya giremeyip medeniyet izlerini 10 km kadar mesafede bulunan Olympos’a taşımışlardır. Tüm yıl boyunca su ısısı yüksek ve su altı görüşü 30m yi bulan berraklıkta olduğu için Adrasan ve çevresi su sporlarını sevenler için harika alternatifler sunmaktadır.

Alıntı olan bu resimin diğer benzerlerini çekemediğim için şuan bile hala üzgünüm. İnşaallah başka bir sefere.

[attachment=5]

Çavuşköy - Adrasan'da inanmayacaksınız ama hani zaman zaman hepimizin bir zaafımızın tuttuğu bir an bir tuaflık yaşadığımız bir zaman olurya işte elimdeki çok detaylı gezi rehberime rağmen ben kıyıcığından geçtiğim bu nefis tatil yeri Adrasanı göremedim veya nasıl geçtiğimi anlayamadım inanın .Burada bir delikanlıya Çıralı'yı sordum oda buradan devam edeceksin ağabey deyince bende gencin dediği istikamete bir anda devam ettim ama Adrasan çoktannn gerilerde kalmıştı ve ben bunu fark ettiğimde Olymposa varmıştık sonra bir daha da geriye dönmedim.Aynen Kaş'ta yaşadığım olayı burada da yaşamış oldum ama bir daha gezi boyunca bu pişmanlığı yaşamamaya gayret ettim.

120120104905.jpg

120120104906.jpg

120120104907.jpg

120120104908.jpg

ÇAVUŞKÖY - ADRASAN.jpg

Olympos - Çıralı'ya devam ediyoruz.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

120120104909.jpg

120120104911.jpg

120120104912.jpg

yaybek' Alıntı:
Kemal abi Allah torununuzu analı babalı büyütsün sizlerede sağlıklı hayırlı uzun ömürler Talha bebeğinde düğününü görmeyi nasip eylesin.
Amin Yusuf kardeşim. Bu güzellikleri seninde o güzel ailen ile bir ömür boyu yaşamanı seninde torunlarınla hayalindeki karavan ile cennet vatanımın en güzel yerinde gönlünce yaşaman dilek ve temennilerimle sevgilerimi sunuyorum.İyiki varsın Yusuf Aybek senin özverili gayretlerin ile karavan dünyası can buldu.

Kemal Usta,torununuza ruhen bedenen sağlıklı bir ömür diliyorum. Gezi( bir arkadaş da birkaç gün önce demişti ya ben de aynı şeyi söylemekten kendimi alamadım) adeta bir belgesel gibi sürüyor. Emeklerinize çok teşekkürler.Güzel İzmirden selamlar sevgiler.

Olympos yol kavşağına doğru orman içinde yol alıyoruz ve yol boyunca kameramıza takılanlar.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

120120104920.jpg

120120104914.jpg

120120104913.jpg

120120104916.jpg

120120104917.jpg

derindeniz1' Alıntı:
Kemal Usta,torununuza ruhen bedenen sağlıklı bir ömür diliyorum. Gezi( bir arkadaş da birkaç gün önce demişti ya ben de aynı şeyi söylemekten kendimi alamadım) adeta bir belgesel gibi sürüyor. Emeklerinize çok teşekkürler.Güzel İzmirden selamlar sevgiler.
Sami bey çok teşekkür ediyor benim ve torunumuz için sarf ettiğiniz düşündüğünüz bütün güzel dilek ve temennilerinizi bende sizin için diliyorum.Eksik olmayın.
Evet Sami beyciğim geride kalan sayfalarda belirttiğim gibi bu gezimizide mesleğimde göstermiş olduğum yüksek performasnı göstermek başarılı olmak için çok ama çok emek veriyorum beni en çok yoran gündüzleri internetin yoğunluğu aslında gece yarısı çok daha rahat ama bu seferde uykusuzluk sorun oluyor.Diğer yorucu olan ise yanlış yapmamaya çalışmak zira yaptığım ,yapacağım bütün yanlış veya hatalı bilgileri tekrar yenileyip düzeltmem için sadece 4-6 saat kadar bana verilen bir süre ve çok dar zamanım var daha sonrası içinde moderatörlere müracaat etmem gerekiyor bende onları meşgul etmemek adına gerçektende çok büyük gayret gösteriyorum.
Sami bey ilgi ve alakanıza çok teşekkürler ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri