Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor
Araya giren böyle muhabbetler gezimizin magazinleri oluyor.!! fenamı oluyor pek tabiiki hoş oluyor bir çok muhabbetler doğuyor ,benim kayda değer konulara,resimler eklememe vesile oluyor vede Gezenbilirdeki bazı arkadaşlarımızın henüz daha buraya mesaj yazmamalarının nedeni ise gezimizi bölmemek adına imiş.!!! yapmayın efendim benim gözüm yolda merak etmeyin kaza felan yapmam henüz 40 yıl oldu bir çiziğim yoktur Allahın izni ile... Siz yeterki gelin hoş bir seda bırakın hiç bir şey dahi yazamıyorsanız bari bir imza atında öyle gidin burada 2 yıldır sohbet ettiğim insanların böyle mazaretine biraz üzüldüğümü yazabilirim artık.
Buna en güzel örnek sadece bir kaç önce bu gezimizin Antalya durağında tesadüfen bir yerde tanıştığım THE FARUK olan Faruk bey abimizdir.Benden daha çok gezip görmesine rağmen,onca uğraşısı,koşuşturması olduğu halde gezimizi izleyip'ki (böyle bir zorunluğu yok) güzel yorumlarını benim ve sizler ile paylaşması ne kadarda manidar değilmi.....
Saygı ve sevgilerim ile.
Kemal
Vefa özlem dolu,sıcacık bir kucaklama...Vefa dost olmak demek...Vefa zor zamanları beraber aşmak demek..Vefa hiç bir şeye benzememek.Sanırım en kıymetli.güvenin en yakın arkadaşı,belki de olmazsa olmazı, gerçeğin sağlaması, her kaybedilenin arkasından baktığında bulduğun tek eksik, fark etmeden atladığın, yaşamadan anlamadığın, herkese veremediğin, zorlasanda hissedemediğin.
“Sözünü tutma, borcuna sadık olma” diyor sözlük. Yani bir şeyin karşılığı olarak verilen/ödenen anlamına geliyor. Verilen bir sözdür ve bu sözü yerine getirmek “vefa”dır.
Vefalı dostlar hayatta en yalnız olduğumuz anlarda; en güzel gülüşleri,en samimi bakışlarıyla ışık tutarlar yolumuza. Geçmişten bir gölge gibi yanımızdadırlar. İçimizdeki umutsuzluğu yok etmektir görevleri. Bekledikleri tek karşılık gözlerimizdeki ışığı görebilmek,umudu yeniden yüreğimizde yeşertebilmek,kaybetmeden görmeyi başarabildiğimiz güzelliğe bizi ulaştırabilmektir.
Vefa, arkada bıraktığını, giderken yaktığını yabana atmamaktır..
Vefa, dostluğun asaletine, bir dua sonrası verilen sözlere,
hayallere ihanet katmamaktır…
Vefa, sadece ‘has’ların vasfıdır! Nisyan yani unutmak ise ‘ham’ların...
Bedene tutsak olmuş hoyratların nasibi yoktur vefadan!