Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 368,258
Ursula Le Guin, ilk defa kendisini okuyorum. Çok değişik ve özgün bir tarzı var. Bilimkurgu gibi, fantastik gibi ama daha değişik. Benim edebiyat dergilerinden veya başka okuduğum bir kitapta önerilmiş bir yazardı. Genelde böyle oluyor. Dergilerde veya kitaplarda yazılan yazarları alıp deniyorum. Okuma dünyasında her yazarın ayrı bir tadı var tabii. Bu arada karavanda okumak benim en önemli zevklerimden birisidir.

Yarın için iç Anadolu'da kar uyarısı yapıldı. Çok dikkatli olmam lazım çünkü zincirim yok. Karavan karda zincirsiz çok sevimsiz anılar yaşatabilir. Ama iyi haber şu ki, Yanımda Jeneratörüm var ve mazot ve benzin bulduğum kadar bir yerde kalabilirim. Karda kışta yol almaya çalışmak yerine yerimde kalmak daha mantıklı.

Yarın için iç Anadolu'da kar uyarısı yapıldı. Çok dikkatli olmam lazım çünkü zincirim yok. Karavan karda zincirsiz çok sevimsiz anılar yaşatabilir. Ama iyi haber şu ki, Yanımda Jeneratörüm var ve mazot ve benzin bulduğum kadar bir yerde kalabilirim. Karda kışta yol almaya çalışmak yerine yerimde kalmak daha mantıklı.

Yücel hocam karda buzda zincir şart, ama çok zincir kopardığım için zincir size tam güven vermesin.
B planınızda olsun, aracınızın jantları çelik ise kaliteli kelepçe yada bir kaç metre halatta bulundurun, tekere sarınca anı kurtarıyor. Yada bir takım fazladan zincir bulundurmakta fayda var. Sonuçta karavan çekiyorsunuz.

Son düzenleme:

Eskişehirdeyiz... 987f12ed0e565884abee6a113cd0f3b2.jpg

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar,
Çok şükür ben hayalim olan şeyleri gerçekleştirdim. Allah herkese de nasip etsin. Çok güzel karavancılıkta özendiğim her şeye sahip oldum.

Turkcell ama superbox değil. Vınn wifi modem kullanıyorum. 8gb limitli işimi görüyor. Aşağı yukarı bütün anayollarda çekiyor. Bazı yerlerde edge çekiyor ama bu yerler çok değil. Ben çok rahat istediğim radyoları dinleyip bol bol internete giriyorum. Turkcell çekimi en güçlü operatör. Evimde de turkcellin fiber internetini kullanıyorum. Memnunum.

"Turkcell superbox wifi " kampanya yapmış , hem 220 volt hem 12 volt olması , hem evde hem de karavan da kullanım imkanı kolaylığı sunuyor , aylık 129.90 TL kota yok sınırsız , 12 ay taahüt , 20 kullanıcılı , 250 mt mesafe kapsamalı

Bu cihaz taşıbabilir , kota olmaması nedeniyle CANLI ULUSAL TV yayınları ve radyolar dinlenir , evde veya karavandakile ortak kullanabilirler , bans fiyatı uygun geldi , sabit internet kotasız aylık 100 TL 29 TL aylık fark verilebilir bence , yeri gelmişken duyurayım bari .

Ben evde superbox
kullaniyorum hızı 10 mgbit bira düşük ancak yeterli geliyor

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri