Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 368,267
Bugün restoranda yedim. İlk defa restoran seçeneğini değerlendirdim. Ambians ve hizmet güzel. Fiyatlar ortalama ama yenmeyecek gibi değil. Bence bu restoran burda kalıp yemeğini restoranda almak isteyenler için çok iyi bir seçenek sunuyor.
Selamlar, Misi'den...
Artık Bursa'dayız...
Dursun zaman.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Afiyet olsun galiba restoran özelleşmiş , karavana elektrik dahil günlük kaç TL ücret alıyorlar , karavan parkı hala belediye mi işletiyor .

Afiyet olsun galiba restoran özelleşmiş , karavana elektrik dahil günlük kaç TL ücret alıyorlar , karavan parkı hala belediye mi işletiyor .
Karavan parkının işletmesini Eray bey adında kendi de karavancı olan bir arkadaşımız aldı. Ücret 80tl imiş günlük.

Misi'deyim,
Her gelişimde buranın ne kadar büyük bir hizmet olduğunu düşünüyorum. Bütün şehirler arasından Bursa'ya nasip olması ayrı bir güzellik. Aslında her şehrimizde bir Misi olması gerekiyor. Eğer öyle olsaydı çok rahat ederdik.
Misi'den selamlar...

Nilüfer belediyesini tebrik ediyorum
Tüm belediyelere örnek olur umarım

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mudanya... 14013a22dcdd2b728efbbac9111ec1cc.jpg

Arkadaşlar,
Mudanya'da pekçok karavan gördüm bu kez. Sahideki büyük ücretli otopark karavancılığa çok uygun. Benim de hep kaldığım bir yerdir zaten. Mudanya'ya gelip gönlünüzce gezip eğlenebilir, Rahatlıkla konaklayabilirsiniz.

Miside çok sayıda sabit karavancı var. Müzik açıp disko gibi oyun oynamayı adet haline getirmişler. Açtıkları müziği herkesin dinlemek zorunda kalması umurlarında değil. Benim gibi sakin ortamında yaşayıp kitap okumayı seven bir karavancı için bu durum çok rahatsız edici. Bence kampçılık bir doğaya ve insana saygı meselesidir. Sadece kendisini düşünen yaşam formları kampçılık yapmamalı.

Arkadaşlar,
Mudanya'da pekçok karavan gördüm bu kez. Sahideki büyük ücretli otopark karavancılığa çok uygun. Benim de hep kaldığım bir yerdir zaten. Mudanya'ya gelip gönlünüzce gezip eğlenebilir, Rahatlıkla konaklayabilirsiniz.
Lunaparkın yanındaki otopark ta geçen yaz gece kalmıştım ücretsizdi , şu an ücretli olmuşmu , karavana günlük ücret ne kadar alıyorlar , gece sabaha kadar alkol alıp şamata yapan çoktu , o nedenle yolu düşen sahile park etmesin , en arkaya park edin , yoksa sabaha kadar uyuyamazsınız , inşaallah ücretli olmuşturda , ayak takımından temizlenmiştir .

İyi gezmeler , kış günü bizde seninle gezmiş oluyoruz Yücel hocam .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR