yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Günaydın, Misi'den...
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Misi de 80 TL ye elektrik vermiyorlarmı ? Fanlı elektrik ısıtıcısı yok mu ? webasto niye kullanıyorsun misi de hocam , boşuna mazot yakmaArkadaşlar,
Bursa'da vebasto yakıt maliyeti epey uygundu. Gündüz çalıştırmak da pek gerekmiyor. Bu da yakıt maliyetine yansıyor. Selamlar...
O gördüğün karavanların hepsinde elektrikli ısıtıcı vardır , sen bilirsin hocam , para senin , elektrik parasını günlük 80 TL ödemiş iken , mazot yakmak senin tercihin , hem kamp ortamını eksozla sabaha kadar kirletmemiş olurdun , benim karavanda hem elektrikli ocak hem de fanlı ısıtıcı devamlı demirbaştır . Ben parasını ödediysem kullanırım , karavanımda takılı sabit elektrik sayacı vardır , gerekirse sayaçtan tükettiğimin ücretini de öderim .Arkadaşlar,
Kampa girecek elektrik alacak diye ocağın dahi elektriklisini bulunduranlar vardır kesin. Ben onlardan değilim. Normalde ne ile ısınıyorsam kampta da aynısıyla ısınırım. Üçün beşin hesabını yapamam.
İyi bakalım. Bu da sizin tercihiniz. Selamlar.O gördüğün karavanların hepsinde elektrikli ısıtıcı vardır , sen bilirsin hocam , para senin , elektrik parasını günlük 80 TL ödemiş iken , mazot yakmak senin tercihin , hem kamp ortamını eksozla sabaha kadar kirletmemiş olurdun , benim karavanda hem elektrikli ocak hem de fanlı ısıtıcı devamlı demirbaştır . Ben parasını ödediysem kullanırım , karavanımda takılı sabit elektrik sayacı vardır , gerekirse sayaçtan tükettiğimin ücretini de öderim .