Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 370,956

Arkadaşlar,
2013 yılında, İznik'te bir kampa gitmek istedim.
Karşılığında bir internet sitesi vasıtasıyla uğramadığım hakaret, küfür kalmadı.
Sitenin sahibi şahsı arayım bari özür dileyim dedim.
Telefonda daha çok iftiraya ve hakarete uğradım.
Bana biz senin ne olduğunu biliyoruz dedi şahıs.
Karşılığında ben de onlara küfür edebilir, hakaret edebilirdim.
Ama yapmadım. Çünkü ben bu değilim.
Ben bir gönül insanıyım. Gönüller yapmaga geldim.
Yıllardır bu işi yapıyorum.
Ve beni bilen biliyor.
Kıymetimi bilen insanlar da var çevremde.
Bugün yine kimseye en ufak bir kin tutmuyorum.
Varsın öyle bilecek olan beni kötü bilsin.
Ne yapayım?
Ben herkese karşı yapacağımı yapmış birisiyim.
Saygısızlık yapanlarınsa, kendi çapları o kadar.
Selamlar...

Yani arkadaşlar,
Üzücü olaylar yaşasak da yaşamaya devam ediyoruz sonuçta.
Bazı şeyler önemsediğimiz kadar önemli değiller aslında.
Ama basit şeyler yüzünden hayatımızı mahfediyoruz.
Çok büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Halbuki son derece gereksiz şeyler yüzünden.

Arkadaşlar,
Sonuçta bana hakaret etseler bile ben doğru bildiğim şeyleri yapmaktan
Ve doğru bildiğim şekilde yaşamaktan vazgeçmedim.
2017'de Türkiye Kamp Karavan Derneği üyesi oldum.
Ve bugün kıymetimi bilen insanların arasındayım.
Selamlar...

İstediğim gibi bir insan olabilirim,
İstediğim her kampa gitmeye hakkım var.
İstediğim gibi de yaşarım.
Ben özgürüm..
Kimse de bana karışamaz.
Bu kadar basit.

SHdYo1KL3dIK1n2OPznKxxh1TLkbAQBNFOdP5DoViuxh0u7PW5c7ykHRIfzDB5AbWRwSa0Lk74jbV-dXB8wrk649O7AaSW4kgoPvXjfMgsCMvzYySv6MJoffjn3jOxyC0WzWlhvx3HHiWFYI5lHsmeLrPeyPEo8nZiTreYarOmV3RrPyjc_pyvn9TAHuE1-O_fC2DLoQaYfxYeP1kpURZxElV-IO0YOk_usrcfC11sTm0YzdVtGBR-9It108152R9gzQsouM3VbgZeIQrsylqvfmrbBymHqLCbAqIty_Yq-cNUk9_Ac6OdFx4t3-jLmeSVyIHbBiNF3NruJFAH9wXts15VIhx3Sf9UGA8ZyWxJNpOlGOatXrxXYdB_h208EWX5cq5WHxOMRe41F6ZZHg6WilttHJG_Wj360buIFtIBvnS3zDWFreFOuYgHblgv16lP9oxRIC1ZWvZOzvatGUEL-CQL0cM18Kyrbk0Wg9JE2qw5zg3wNnCMKTP-mIzSdwgkRUHy3Mvq0I5dt4nU7JnldEcnwGlrRLggt41SIlVTRLoRoDYOs6fx2VWs9Fl6FIqHXzwpjbkzsVyMyYciI6OlDSNeEGVVv0I7-D9ggmbDlTPo32iamCwgeJ1s0mxYBqIc0-TAmqKIF099lysEuY9mN6MvKlT6ale4JqGRgVfoGF_XSaFLK7WoGiQL3l4yE=w960-h720-no

Arkadaşlar, Bu resim Turgutlu İzcileri Kampında Çekildi. Karavanım Çelebi ile çekilmiş nadir resimlerimden. Kamp Turgutlu izcileri kampıydı ve kampta ben de resmi görevdeydim. Hayatımın en güzel yazıydı. Gerçekten liderliği çok sevdim. Ama Milli Eğitim'de liderlik sistemine son verilmesi sonucu hiçbir zaman gerçek bir lider olamadım. Ama bu kampla bunu da ucundan kıyısında tatmış oldum.

Arkadaşlar,
Bugün bin liraya aracıma trafik sigortası yaptırdım. Eğer ki Motokaravanım olsaydı belki 2500 tl 'ye yaptıramayacaktım. Bu da bana bir züğürt tesellisi yürütme şansı verdi. Sonuçta Çekme karavan iyidir. Çekme karavan candır arkadaşlar.
Herkese selamlar...

Yücel Hocam, bir süredir foruma girememiştim bugün kaldığım yerden ( 681.mesajdan) devam edip okudum bazıları için bir iki kelime cevap yazayım dedim.

*evet covid-19 bizi bir süre daha evde tutacak ancak daha önce de yazdığım gibi eksik,yarım kalan işleri tamamlamak için iyi bir fırsat ( siz bekarsınız bizim ekstra perde söküp takmamız da gerekiyor :smiley: :smiley: )

*ekmek yapan tüm dostlara selam olsun afiyet olsun, su yerine süt kullanarak daha yumuşak bir ekmek elde edebilirsiniz. Zeytinli de pek güzel oluyor, deneyin pişman olmazsınız...

*1982 den beri izciyim, kısa bir süre il önderliği bile yaptım. maalesef ülkemizde izcilik yanlış anlaşıldı. spor olarak değerlendirildi ( forumda da ancak diğer sporlar konusunda alt başlık olarak yer alıyor ) izciliğin bir yaşam şekli olduğu unutuldu , çocuk ve gençlerin kendileri ve toplum için iyi yetişmiş faydalı bireyler olarak yetişme aracı olarak görülmedi. federasyon kurulup milli eğitim ve federasyon diye ikiye ayrıldı, yetmedi sen ben kavgaları ile tüy dikildi. forumda son konu 2015 te açılmış ( zaten son mesajı 2019 da ben yazmışım ). bp deyince aklına baden powell ismi yerine benzinci markasının ismi gelenler deneyimli izci liderlerinden yararlanmayı düşünmedi aksine saçma sapan işler yaptılar insanları bürokrasiye boğup eski belgeleri geçersiz saydılar insanların belgeyle değil bilgiyle izci ve lider olduklarını bilemeyecek kadar cahildiler. şimdi federasyon veya milli eğitim de Mevlüde Hanım' ı sorsanız kaç kişi bilir acaba? rahmetli ülkemizi yurt dışında temsil etmiş, izci olmayan birçok kişi için birşey ifade etmese de örgü şişleri olmadan parmaklarla örgü metodu gibi değişik yeteneklere sahip, tanımaktan ve bir çok şey öğrenmekten onur duyduğum bilgi deryası bir hanımefendiydi, mekanı cennet olsun... son yıllarını bir başına geçirdi çanakkale izcilerinden başka ziyaretçisi olmadı maalesef.

*hocam bazı mesajlarınızda sizi üzen zarar vermek isteyen kişilerden bahsediyorsunuz. boş verin onları geçmiş geçmişte kaldı. sizi tanıdığım kadarıyla yapıcı bir insansınız, unutmayın yapmak ustalık ister yıkmak içinse bir amele yeter...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,587
Kaydolan Son Üyemiz
basenov

SON KONULAR

Geri