Ynt: Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya)
Karavana doğru dönüyoruz,kampdışı konaklamalarda hep yaptıığımızı yapıyoruz ,hanımlar karavanda erkekler çadıra,Dubrovnik yorgunluğu hala üzerimizde,çadırı kurduğumuz yer sezona hazırlanan beach park'ın yakınında,ya bu adamlar çalışırmı az yukarı alsakmı muhabbeti.ya kalkarız o saate kadar kararıyla yatıyoruz.Eeeee.Yora ,Yora Allah vere boşa dememişler,paylaşımı baştan takip edenler anımsayacaktır,Asporavaltada sabahın beşinde çöp kamyonu uyandırmıştı ,burada biraz daha insaflı 06:00 da Yanaşan kamyonetten profiller,kaynak makinesi,işkenceler iniyor,kafamı çıkarıyorum çadırdan problem diyorum çadırı göstererek,no.no deyip yat işareti yapıp spavay (uyu) diyor usta,diyorda kaynatacağı profil çadırın kapısının dibinde,kalk diyorum kayınbiradere adımlar üzerimize çatı kuruyor
,çadırı çekelimde kaynak çapağı delmesin çadırı..Esaa film burda kopuyor ,çadırdan 2 erkek çıkınca adamlar,aralarında konuşuyor ben uzun konuşmadığımdan anladığımı bilmiyorlar,bitanesi hanımlarda çadırda zannedip 4 kişi nasıl sığmışlar diye soruyor ???,diğeri diyorki çadırda başkası yok,o zaman iki erkek ne iş şaşkınlığı,ben kayınbiradere tercüme ediyorum hem gülüyor hem çadırı ileri taşıyoruz.Dönüp karavanda bizim hanımlar içerde oda mani oluyorsa onuda çekebiliriz deyince,geyik ekibi mahçup :-[ dağılıyor,bir tanesi durumu tahmin edip olasılık olarak söylemiş olmanı gururuyla demiştim diyor. 8)