Hakan sen topiği takip ederken bende senin son Amasra salata ,balık tabağına takılmıştım,görünmeyen fotoğraflar konusunda Sedat Açıl bey çalışmalar yapıyormuş,Levent beyi aradığımda bu bilgiyi aldım,dün bir ara normale dönmüştü bunun üzerine ben paylaşıma devam ettim,ancak bu gün yine yok olunca bende düzelene kadar paylaşımı durduracağım.Belki bizde fazla resim yükleniyoruz ama dediğin gibi paylaşım görselle desteklenmezse yavan kaçıyor,bu benim görüşüm tabi.Görüşmek dileğiyle.aslanahmet' Alıntı:Enver Abi paylaşım için teşekkürler. Topiği geçenlerde okumaya başladım. 5. sayfaya geldim. Resimler gözükmüyor. Resimler olmadan da okumanın zevki olmuyor. Resimler gelsin, okumayı bitireyim ondan sonra Enver Abi'ye bir mesaj yazarım dedim ama baktım geleceği yok Bu mesajı yazıp, topiği okunmadı say düğmesine basıp başa dönecem. Ondan sonra resimlerin gelmesini bekleyeceğim
Teşekkürler sayın Özsen ilginiz ve beğeniniz için,görseller üzerinde düzeltilmesi yönünde çalışma yapılıyor sayfa admini tarafından ,kısa zamanda düzelir umarız.Esas hedefimiz akrabalarımızın olduğu kosova ve makedonya olunca bazı ülkeleri ilerki gezilere bıraktık,bu arada o tarihlerde beraber seyahat ettiğim kayınbiraderim (Antalya Motor derneği üyesi) tam motorluk ne güzel yollar diyerek bolca fotoğraf çekti,belki biri sizdinizozsen' Alıntı:Elinize sağlık,gezi raporu çok güzel gidiyor.Keyifle izliyorduk ki 18 ve 20 sayfalar arası görselleri göremiyorum.
Bende Eşimle 1-16 Haziranda Venedik'den başlayarak motosiklet balkanlar üzerinden Türkiye ye geldik.
Vize kısıtlığından olsa gerek fazla Slovenya da kalamamışsın.
Selamlar.
HALİL EFE ÖZLEM' Alıntı:Merhaba Enver Abi,
Resimlerde sorun kalmamis gibi gorunuyor.
Gunlerdir ilgiyle takipteyim seni..
Temennim sorunun bir an evvel çözülmesi,ramazan boyunca sahura kadar zevkli bir uğraşı oluyordu benim için,sonrasında net book'umu rafa kaldırdığım yurt içi planlarım var.HALİL EFE ÖZLEM' Alıntı:Sabirsizlikla bekliyoruz paylasimlarinizi.
İlhan kardeşim,benim de temennim darısı tüm hayal edenlerin başına.Öncesi sağlık,Daha gençsiniz ve hayallerinizi gerçekleştirmeye çok zamanınız olacak,birde avantajın Edirne'desin he dedinmi bulgaristan veya yunanistan.sevikilhan' Alıntı:Güzel gezinizin devamını heyecan ile bekliyoruz... Darısı bizlerinde başına diyelim.... saygılar....