ince999
Her ne yaşarsan yaşa,sonunda keyfini çıkar
Mesajınızı yazıp onayladıktan sonra silemiyorsunuz ama düzenle ye tıklayıp yazdıklarınızı silip en azından bir nokta koyup yada sildim deyip ilk yazdığınızı silmiş oluyorsunuz.
Arkadaşınız için yaptığınızı doğru buluyorum.Keşke aşağıda linkini vereceğim konuda bana ve diğer arkadaşlara yapılan küfür ve hakaretlere de aynı duyarlılık da cevap verilebilseydi.Yönetime özel mesaj yazıp durumu bildirdiğim halde ilgilenen olmadı.Kimse yazılan hakaret dolu mesajları silmeye gerek görmedi.Belki de biz buna müstehakyız, bazı beyefendiler dokunulmaz sankiUmarım forum kuralları en azından bundan sonra herkes için eşit uygulanır.https://www.gezenbilir.com/konu/kamp-icin-arac-tavsiyesi.121255/page-5#post-1488541Önemli bulduğum bu başlığın amacına uygun devam etmesini sağlayabilmek ümidiyle son paylaşımları siliyorum.
Lütfen kimse alınmasın.
Forumlarda ayrı fikirlerde olmak ve konuları tartışmak olağan ve beklenen bir durum.
Düşüncelerimizi dile getirirken karşı tarafı rencide etmeyen bir ifade şekline dikkat etmek gerektiğini de hepimiz biliriz.
https://www.gezenbilir.com/yardim/forum-kurallari
Arkadaşınız için yaptığınızı doğru buluyorum.Keşke aşağıda linkini vereceğim konuda bana ve diğer arkadaşlara yapılan küfür ve hakaretlere de aynı duyarlılık da cevap verilebilseydi.Yönetime özel mesaj yazıp durumu bildirdiğim halde ilgilenen olmadı.Kimse yazılan hakaret dolu mesajları silmeye gerek görmedi.Belki de biz buna müstehakyız, bazı beyefendiler dokunulmaz sankiUmarım forum kuralları en azından bundan sonra herkes için eşit uygulanır.Kamp Için Araç Tavsiyesi
Ayrıca yivli silah ve harp araçları dışında kalan her aparat, alet, madde insana karşı kullanıldığında silah kabul edilir diye biliyorum. Dolayısı ile bence silah dediğimizde öncelikli yivli silahlar aklımıza gelmeli diye düşünüyorum. Benim fikrim bu yönde. Yorumlarımı da bu kapsamda değerlendirin lütfen
En kimseyi sorgulamadım ki yazdıklarımı lütfen bir daha okuyun. Ben sadece tanımları detaylandırma ya calıstım.Konu sizin aklınıza ne geldiği değil. Konu
“karavan da ateşli silah bulundurma. “
Edinilecek ve resmî olarak araçta taşıması serbest olan silah da yivsiz av tüfeğidir. Yivsiz av tüfeği arkadaşların da söylediği gibi aracınızın bagajında içinde fişek yokken çantasında taşınabilir. Polis arama yaptığında :
“aracımın bagajında yivsiz av tüfeğim çantasında içi boş halde mevcut. Bu da ruhsatı “diye beyan edersiniz. Polis ruhsatı gördükten sonra sizin bilinçli bir kişi olduğunuzu anladığında iyi yolculuklar der yolcu eder. Ama sizi şüpheli görürse tüfeği çıkartır namluda ki numaralar ile ruhsatta yazanları karşılaştırır öyle yollar.
Niye yivsiz av tüfeği?
Çünkü tüfeğin kendisi diğer ateşli silahlara göre daha ucuz.
Ruhsatını edinmek hem çok çok ucuz hem de daha kolay. Siciliniz temiz ise bulunduğunuz bölgenin yoğunluğuna göre 3 ay içerisinde ruhsatınız çıkar. Üstelik tek bir ruhsata 5 adet farklı yivsiz av tüfeğini kaydettirebilirsiniz.
Silaha karşı olabilirsiniz.
Ava karşı olabilirsiniz.
Ama buradaki konu karavanda ateşli silah taşıma ise ben karavanımda ateşli silah taşırım dersiniz ya da taşımam dersiniz.
Devletin verdiği hakkı burada bu hakkı kullanan arkadaşlardan sorgulayamazsınız.
Nereden bu kanıya vardınız anlayamadımB
En kimseyi sorgulamadım ki yazdıklarımı lütfen bir daha okuyun. Ben sadece tanımları detaylandırma ya calıstım.
Konu sizin aklınıza ne geldiği değil. Konu
“karavan da ateşli silah bulundurma. “
Edinilecek ve resmî olarak araçta taşıması serbest olan silah da yivsiz av tüfeğidir. Yivsiz av tüfeği arkadaşların da söylediği gibi aracınızın bagajında içinde fişek yokken çantasında taşınabilir. Polis arama yaptığında :
“aracımın bagajında yivsiz av tüfeğim çantasında içi boş halde mevcut. Bu da ruhsatı “diye beyan edersiniz. Polis ruhsatı gördükten sonra sizin bilinçli bir kişi olduğunuzu anladığında iyi yolculuklar der yolcu eder. Ama sizi şüpheli görürse tüfeği çıkartır namluda ki numaralar ile ruhsatta yazanları karşılaştırır öyle yollar.
Niye yivsiz av tüfeği?
Çünkü tüfeğin kendisi diğer ateşli silahlara göre daha ucuz.
Ruhsatını edinmek hem çok çok ucuz hem de daha kolay. Siciliniz temiz ise bulunduğunuz bölgenin yoğunluğuna göre 3 ay içerisinde ruhsatınız çıkar. Üstelik tek bir ruhsata 5 adet farklı yivsiz av tüfeğini kaydettirebilirsiniz.
Silaha karşı olabilirsiniz.
Ava karşı olabilirsiniz.
Ama buradaki konu karavanda ateşli silah taşıma ise ben karavanımda ateşli silah taşırım dersiniz ya da taşımam dersiniz.
Devletin verdiği hakkı burada bu hakkı kullanan arkadaşlardan sorgulayamazsınız.[/QUOTE