Lütfen kanunları bilmeden yorum yapıp insanların aklını karıştırmayın.Taşıma ruhsatlı silah dışında, bulundurma ruhsatlı sılah kolluk maksmlarından izinle tas
O zaman yivli yivsiz diye ayırın. Konu silah yivli yivsiz meselesi değil.Birde yivli silahları düşünün. ruhsatlandırmada, bulundurma ve tasıma ayrımı yivli silahlarda vardır. Sanırım tam anlamadan, konuyu; kafanızdaki konuya getirdiniz. Dolayısıyla yarım bilgi yada tam düşünülmeden yapılan bır yorum diye düşünüyorum.
Konunun başından beri karavanda silah bulundurma ile ilgili yazdığımız her cümlede,özellikle ''kanunlara uygun olarak'' diye belirtiyoruz.Yok yivli, yok yivsiz,yok taşıma ruhsatlı,yok bulundurma ruhsatlı diye bir ayırım yapmanın,konuyu başka yerlere taşımanın ne gereği var.Herkesin şartları farklı.Sahip olduğunuz ruhsat neye izin veriyorsa ona uyarsınız sorun kalmazAyrıca yivli silah ve harp araçları dışında kalan her aparat, alet, madde insana karşı kullanıldığında silah kabul edilir diye biliyorum. Dolayısı ile bence silah dediğimizde öncelikli yivli silahlar aklımıza gelmeli diye düşünüyorum. Benim fikrim bu yönde. Yorumlarımı da bu kapsamda değerlendirin lütfen
Kanun genel bir kavram yukarda da dediğim gibi tanım ve referans önemli. Örneğin sıcak neye göre hangi ölçü birimine göre. Bilmem ifade edebildim mi.Konunun başından beri karavanda silah bulundurma ile ilgili yazdığımız her cümlede,özellikle ''kanunlara uygun olarak'' diye belirtiyoruz.Yok yivli, yok yivsiz,yok taşıma ruhsatlı,yok bulundurma ruhsatlı diye bir ayırım yapmanın,konuyu başka yerlere taşımanın ne gereği var.Herkesin şartları farklı.Sahip olduğunuz ruhsat neye izin veriyorsa ona uyarsınız sorun kalmaz
.Bence bu konu kapatılmalı. Yoksa uzar gider.
Yazılan mesajı düzeltme ya da silme yapılıyor mu? Bizde öyle bir seçenek gözükmüyor da.O noktalı mesaj bana ait
Baktım hafif yollu uyarmış, bana fırça atmasın diye hemen silmiştim.
Yazılan mesajı düzeltme ya da silme yapılıyor mu? Bizde öyle bir seçenek gözükmüyor da.