Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,808
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

daha kavşakkayadan beridir dinlenemedim ben ya :smiley:

01- Sedat & Mehmet Başar (hsbasar) Toyota LC FJ40 (3 Kişi)
02- Zerrin Yiğiter (ceranus) Binek Araç (1 Kişi)
03- meltem uygun(melinda)
04-Can Pektaş(jan) Hyundai Galloper (1 kişi)
05-Mustafa TEZEL (msmt) ? (2 kişi)
06-cihan-azra(cihanülker) toyota LC 100 (2 kişi) + 1 ad kuzu takribi 10-12 kg
07- Hacer&Vedat ATLAR (VEDAT75) VW 1300 / 1974 (2 Kişi)
08- Kağan Morkoç (t392syncro) VW T3 SYNCRO (1) Herzaman olduğu gibi
09- Kerem Hadımlı (wastiee) Niva (1-2)

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Yasasin listede vosvoslar var ;D
Mehmet cok sevinecek bu duruma ;D

cihanülker' Alıntı:
valla bende gelmem çağlar duy sesimizi nerdesin

Bence Caglar gelir, hatta Umut da gelir.

FJ40 - FJ60 - VX80 - VX100 tam bir aile fotografi aliriz. ;D

tolgameltem' Alıntı:
Eğer pejo gelirse ben gelmem :smiley:

Tolga Bey, olurmu ya, konvoyda ben sizden önde gidecem takıldığınız yerde sizn araçları çekecektim, :smiley: :smiley:
Bugün gittim, strapt ve u kilit aldım ;D

cihanülker' Alıntı:
iyi yolculuklar diyeyim o zman size , yerinize biz indireceğiz artık kuzuyu (pardon siz kuzu eti sevmiyordunuz )
valla bır kuzu olayı bır gezı olayı bızı kıskandırıyosunuz. ;) ama meslek icabı bırkaç öneri sizearkadaşlar. yenı kesılmıs bır kuzıuyu dınlendırmeden yiyemezsınız sert olur içi pişmez ,en kral cevirmelik kuzu 12---13 kılo olmalıdır, ve bırgun onceden soğan yağ salça ve baharat karışımında lehende bekletilmelidir her kasap bilir bu işlemi. ve yanınızda sağlam bir uzun kürek sapı ve Y şeklinde ıkı adet ağaç veya demir sabıtlemek için.sapta kuzuya boyundan girip poposundan cıkıcak sekılde olması lazım ve sağlam meşe odunu ve bol ateş kuzunun tam altı değil biraz yanına gelecek sekılde bol ateş.son olarak tabi sabır çünkü bütün bir kuzunun pişme süresi 2.buçuk veya 3 saat yanına rakı kesin lazım yoksa tadı çıkmaz. şimdiden afyet olsun. ;) yaa canım cekti simdi ne yapalım biz pirzolaya talim burda. :D :D

Jeep34' Alıntı:
Vallahi bravo... Angara İstanbul'u solladı. Orayamı gelsem ne ? :D
Tebrikler.
Gel gel.... Birazda biz ağırlayalım sizi... Hem belki Abs düğmesini anlatırsınız bize ;)
Bi şişe boğaz suyu, bi şişede İstanbul havası getirseniz, buranın suyuna havasına katarız, güzel olur :smiley:

msmt' Alıntı:
Bugün bir araca daha bakıyoruz, inşallah kampa kadar alırız arazi aracımızı. Yoksa 306 hikayeleri devam edecek ;D

Yardım gerekirse, ben varım.. Ok?

jan' Alıntı:
Yavuz abımı ben çekerim :D :D :D :D :D :D

(okusunda kızsın bana, özledim valla yavuz abiyi)

Ok.... Yavuz' u sen kurtar......

Ben Ufuk abiye çekicem :D :D :D

Cihan bu mesajı Kavşakkaya başlığında yazmışsın ama buradan cevap vermek istedim, odunlar hazır olacak hiç merak etmeyin, orada bir arkadaşımız Kemal Bey bizler için hazırlık yapacak, şimdiden kendisine teşekkürler ediyorum, sen de kuzuyu getiriyorsan biz daha ne isteriz, sana da çok teşekkürler ;D

cihanülker' Alıntı:
ok ben kuzuyu getiriyorum ama ateş isterim ateş sizden meşe odunu ile olacak ve birazda kömür olacak

Arkadaşlar bu başlıkta yazdığım ilk mesajı yeniden okumanızı rica ediyorum, bölgenin Google Earth görüntülerini ve Kamp için gerekli malzemeleri ekledim..

01- Sedat & Mehmet Başar (hsbasar) Toyota LC FJ40 (3 Kişi)
02- Zerrin Yiğiter (ceranus) Binek Araç (1 Kişi)
03- meltem uygun (melinda) Araç Yok (1 Kişi)
04-Can Pektaş (jan) Hyundai Galloper (1 kişi)
05-Mustafa TEZEL (msmt) ? (2 kişi)
06-cihan-azra (cihanülker) toyota LC 100 (2 kişi) + 1 ad kuzu takribi 10-12 kg
07- Hacer&Vedat ATLAR (VEDAT75) VW 1300 / 1974 (2 Kişi)
08- Kağan Morkoç (t392syncro) VW T3 SYNCRO (1) Herzaman olduğu gibi
09- Kerem Hadımlı (wastiee) Niva (1-2)
10- Hülya Ceylan (nautilus) Free Lander (4 kişi)

Köpeğimizi de getirmek istiyorum ama pisipisi otundan korkuyorum.Yakın zamanda çok acılar çektik de.Eğer getirmeye karar verirsem buradan duyururum...Köpeğimiz ingiliz cooker ısırmaz havlamaz ama yalar :smiley:

Hülyacım, köpeğinin de gelmesine çok seviniriz..

Ay ay yalar mı ,neyse ki ben gelmiyorum geziye;Aksi halde çok çığlıgım duyulurdu ;) .Eminim çok tatlı birşeydir ama ben yaklaşınca korkuyorum ;)
nautilus' Alıntı:
Köpeğimizi de getirmek istiyorum ama pisipisi otundan korkuyorum.Yakın zamanda çok acılar çektik de.Eğer getirmeye karar verirsem buradan duyururum...Köpeğimiz ingiliz cooker ısırmaz havlamaz ama yalar :smiley:

Ferdanecim, dört ayaklı dostlarımız sadece dostluk verirler ve sevgi isterler, inan bana kamp ortamında çok keyifli oluyor onlarla birlikte olmak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,590
Kaydolan Son Üyemiz
kadirizmle

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri