Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,772
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

ceranus' Alıntı:
Ferdanecim, dört ayaklı dostlarımız sadece dostluk verirler ve sevgi isterler, inan bana kamp ortamında çok keyifli oluyor onlarla birlikte olmak..

ben gelemesemde köpeğimi veririm hatta kedimide veririrm :smiley:

Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Ozan sen kedini de köpeğini de kendini de getiriyorsun ;D

Ferdanecim gelebilseydin keşke gözlerimiz seni arayacak

ceranus' Alıntı:
Ozan sen kedini de köpeğini de kendini de getiriyorsun ;D

eşşek ve horozumuda alıp gelmeye çalışcam. hassas ayarları yaptıkdan sonra tabi :D :D

ceranus ben ısık dağının çerkeş tarafında çerkeşe 20 km uzaklıkta bir köyde görev yapıyorum.ama dediğiniz yere hiç gitmedim.izin sorunum olmaz ise katılmayı çok isterim.selam

Saol Hülyacıgım ,bekleyenler olmasa gidişimi iptal edebilirdim ama mümkün de değil;küçük bir Düzce gibi olacak.Sevimli dostunuz ile belki korkumu da yenerdim...Gözüm ve dikkatim sizdeolacak.Hepinize iyi eglenceler
nautilus' Alıntı:
Ferdanecim gelebilseydin keşke gözlerimiz seni arayacak

ferdane hanım gelseydiniz bende gelememne uzuldum simdi ..ama neyseki denizkenarında tatiliniz başlıyor
mutlu huzurlutatil dilerim..

Bu sefer gidiyorsunuz sanırım,kısmet işte....1 hafta kaçmaya çalışacağım Ankara'dan.Bu arada yazdıklarınız süper rahat anlaşılıyor ;) .Bol resim bekliyorum .İyi eğlenceler...
melinda' Alıntı:
ferdane hanım gelseydiniz bende gelememne uzuldum simdi ..ama neyseki denizkenarında tatiliniz başlıyor
mutlu huzurlutatil dilerim..

kamp alanının ankaraya uzaklıgı nedir acaba?

Zerriincim,bu dostları uzaktan ve resimlerden zaten çok seviyorum,ssorun yanıma geldiklerinde başlıyor.Ama sayenizde sanırım bu korkumdan kurtulacağım...
ceranus' Alıntı:
Ferdanecim, dört ayaklı dostlarımız sadece dostluk verirler ve sevgi isterler, inan bana kamp ortamında çok keyifli oluyor onlarla birlikte olmak..

sakura18, öncelikle Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz.

Etkinliğimiz Yağcı Hüseyin Köyü yanından ulaşılan Karagöl oluyor, sanırım rahatça ulaşabilirsiniz, ekipmanlarınız varsa yani çadır, uyku tulumu, mat gibi, rahatlıkla katılabilirsiniz etkinliğimize, bekleriz..

sakura18' Alıntı:
ceranus ben ısık dağının çerkeş tarafında çerkeşe 20 km uzaklıkta bir köyde görev yapıyorum.ama dediğiniz yere hiç gitmedim.izin sorunum olmaz ise katılmayı çok isterim.selam

Kamp alanımız Ankara'ya sadece 125 km uzaklıkta..

kkurtagic' Alıntı:
kamp alanının ankaraya uzaklıgı nedir acaba?

Fotoğraf çeken arkadaşlara sesleniyorum, Işık Dağı görsel olarak çok mükemmel görüntülerin yakalanabileceği doğa harikası bir yer bu nedenle sizleri de bekliyoruz buraya ...

Maddi manevi hazırlanabilirsek gelmeyi düşünüyoruz ilginiz için tesekkurler
ceranus' Alıntı:
Kamp alanımız Ankara'ya sadece 125 km uzaklıkta..

nautilus' Alıntı:
Köpeğimizi de getirmek istiyorum ama pisipisi otundan korkuyorum.Yakın zamanda çok acılar çektik de.Eğer getirmeye karar verirsem buradan duyururum...Köpeğimiz ingiliz cooker ısırmaz havlamaz ama yalar :smiley:
Pisipisi oto nası bişey. Güzel mi? hani toplasam, hanımlara versem ;) Hem jest olur, hem köpecik kurtulur ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR