Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,761
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Zerrin Hanım ,
Cihan Abi kuzuyu üstlendi ama benim içim rahat değil, çorbada bizimde tuzumuz olsun. Yapacağımız bir şey var mı?

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

metehan-arz' Alıntı:
Pisipisi otu
[attachment=1]
Yeşilik alanlarda, parklarda, bahçelerde dolaşırken sizi bekleyen gizli tehlikenin adı pisipisi otudur. Görünümü başak şeklindedir. Bahar ve yaz (Nisan-Ekim arası) mevsimlerinde tüm köpeklerin ama özellikle uzun tüylü, uzun kulaklı ve koku alma yeteneği gelişmiş ırkların en büyük problemlerinden biridir.
[attachment=2]

Ben hatırladım bu otu, çocukken metropol parkında oynarken, iki elimizi dua eder gibi açıp, birleştirip, arasına alırdık, elleri birbirine sürtünce kolumuza doğru yürürdü bu karın ağrısı. Vay be, bahçemizdeki tehlike. Bunun dikenlerimi giriyor deri altına, komple mi?

Mustafa Tezel bey,

Kardenizli bi üyemizin, off road hazırlığı yapılmış vitarası satılıktı, bayağı güzeldi makine... ilanlara bi bakın bence...

Sağlıcakla...

merhaba siteye mahallemdeki bir suziki vitarada camına yapıştırılmış çıkartmayı gördükten sonra üye oldum. O tarihlerde olimpos ta kamp kurmayı planlıyorum. Eğer planlarımda bir değişiklik olursa bende etkinliğinize katılmak isterim.

msmt' Alıntı:
Zerrin Hanım ,
Cihan Abi kuzuyu üstlendi ama benim içim rahat değil, çorbada bizimde tuzumuz olsun. Yapacağımız bir şey var mı?

Bu konuya bende katılıyorum, yapabileceğimiz birşey varsa lütfen bildirin.

Eren ve Murat'ta birlikte katılıyorlar :smiley:

01- Sedat & Mehmet Başar (hsbasar) Toyota LC FJ40 (3 Kişi)
02- Zerrin Yiğiter (ceranus) Binek Araç (1 Kişi)
03- meltem uygun (melinda) Araç Yok (1 Kişi)
04- Can Pektaş (jan) Hyundai Galloper (1 kişi)
05- Mustafa TEZEL (msmt) ? (2 kişi)
06- cihan-azra (cihanülker) toyota LC 100 (2 kişi) + 1 ad kuzu takribi 10-12 kg
07- Hacer&Vedat ATLAR (VEDAT75) VW 1300 / 1974 (2 Kişi)
08- Kağan Morkoç (t392syncro) VW T3 SYNCRO (1) Herzaman olduğu gibi
09- Kerem Hadımlı (wastiee) Niva (1-2)
10- Hülya Ceylan (nautilus) Free Lander (4 kişi)
11- M.Kemal Engürel Binek Araç (? Kişi)
12- Eren Balaban (eratech) CJ 5 (2 Kişi)

Kalabalık bir ekip olacağız ve bir tek kuzu hepimize yetmeyecektir o nedenle destek mangallıklar olan sucuk ve tavuk almamız gerekiyor, siz kendiniz istediğiniz için bunu söylüyorum ;D

msmt' Alıntı:
Zerrin Hanım ,

hsbasar' Alıntı:
Bu konuya bende katılıyorum, yapabileceğimiz birşey varsa lütfen bildirin.

asmod, Gezenbilr Ailemize hoşgeldiniz, sizi de aramızda görmekten mutlu oluruz, sanırım dağcılıkla ilgileniyorsunuz?

asmod' Alıntı:
merhaba siteye mahallemdeki bir suziki vitarada camına yapıştırılmış çıkartmayı gördükten sonra üye oldum. O tarihlerde olimpos ta kamp kurmayı planlıyorum. Eğer planlarımda bir değişiklik olursa bende etkinliğinize katılmak isterim.

eren clio ile gelsin.

Alfonse ev ödevini ben yaptım. ;)
Dur Hasan Köyü
1402 de yapılan Ankara savaşında 2 askerin yerleşim alanına gelip arkadaşına Dur Hasan demesi ile köyün adının aldığı rivayet edilir.
Yağcı Hüseyin Köyü
Bu köyde Hüseyin adında biri varmış. Çok zeki ve çalışkan olan bu kiki hopagil sülalesinden olup geçimini ozamanın zorlukları içerisinde yağ satarak sağlarmış.Bu yüzden köyün adı Yağcı Hüseyin olmuş.

Bilgilendirme için çok teşekkürler Metehan, tebrik ediyorum seni..

zerrin hanım bizim de aracımız bakımda yetiştirmeye çalışıyoruz 15 'ne kavşakkaya da bozulmuştu inşallah yetişir de geliriz ...

Bir kere daha geçmiş olsun, sorun önemli değildir umarım, ustalardan rica edin mutlaka yetiştirsinler kampımıza..

zeerin hanım sizin eliniz değince nası güzel etkinlik oluyor..tebrikler
nasılda kalabalk olucaz sayımız gittikçe artıyor:smiley:iyi spor yapıp eğlenices
trekking nerde yapıcaz ben ona özeniyorum bıde karagölü görüp yakınındamıkamp yapıcaz bana su olsunda dalarım:smiley:balık gbı:smiley:
balık demişken o kuzucuk çok içimi sızlatıyor ..yazık miniminik kuzuya kesmeyelim kıyamam
arkdslar balık falan yesek göl devar tutsak:smiley:

bua rda vejeteryan deilmde yazık kuzuyu keserken ole kanlı canlı gövdesiyle ben yufka yureklyımdır bıras:smiley:

Meltem, çok teşekkür ederim iltifatlar için :smiley:

Terkking yapacağımız çok alan var, gittiğimiz de göreceksin ve çok beğeneceksin. Kampımız için bir link vermiştim orada tüm fotoğraflar var, yeniden incelersen göreceksin hem göl kenarında hem de orman içinde olacağız, ama göle girilirmi hiç bir bilgim yok, riskli bir konu?

Bu sıcaklarda serinlemek iyi gelecektir hepimize diye düşünerek kış kampımızdan bir kaç kare ekliyorum, manzara görüntüleri ,

IkDa-KaraglKamp070.jpg

IkDa-KaraglKamp090.jpg

IkDa-KaraglKamp092.jpg

IkDa-KaraglKamp103.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR