Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,742
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağu

kerem kardeş yine silerim bakkk:smiley:))))

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Biz Sbah Konvoyda Olamayabiliriz..Öğleden sonra yola çıkmayı planlıyoruz..Zatn Bizm Mazot Dayanmazdı oraya kadar :D :D :D

Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağu

arkadaşlar aranızda Bartın Çakraz taraflarıyla ilgilenenler, oralarda tatil yapan varmı?

Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Hepinize iyi eğlenceler, çok küçük bir ihtimal ama pazar günü belki bir kaç saat uğrayabilirim.

Selamlar

msmt' Alıntı:
Merhaba Cihan Abi,
Evet Suzuki Vitara ,98 model otomatik, lpgli,

Abi kuzu işi kaldı ama ben sevindim, şimdi değil ama gezi sonunda fotolara farklı kuzu resimleri koyacağım. Çok zahmetli bir iş , iyi organize olup hazırlamak lazımdı. Biz ilk denemde kuzuyu mundar ettik, ikincisinde yaptık ama bizimde canımız çıktı. Demir çevirme kolunu hazırladık falan bir gün önceden odunlar yerine gitti, hazırlandı. Bir dahaki sefere beraber hazırlayabiliriz. Bizim aşçı süper sos hazırlıyor. Ondanda yardım alırız.
Senin geçen hazırladığın tavukların sosuda güzeldi, onun tarifinide alsak, güzel olur. Soracaktım arada kaynadı gitti.
mustafa kardeşim ben bir kasap olarak kolay kuzu cevirme işini 4 üncü sayfada yazmıştım ama artık kuzuyu dinlendircek vakit yok yanı mangallıklara kaldınız dıkkate alsaydınız :mad: sadece 3 saat fazlasıyla yeterdi. ;)

Baran 54' Alıntı:
valla bır kuzu olayı bır gezı olayı bızı kıskandırıyosunuz. ;) ama meslek icabı bırkaç öneri sizearkadaşlar. yenı kesılmıs bır kuzıuyu dınlendırmeden yiyemezsınız sert olur içi pişmez ,en kral cevirmelik kuzu 12---13 kılo olmalıdır, ve bırgun onceden soğan yağ salça ve baharat karışımında lehende bekletilmelidir her kasap bilir bu işlemi. ve yanınızda sağlam bir uzun kürek sapı ve Y şeklinde ıkı adet ağaç veya demir sabıtlemek için.sapta kuzuya boyundan girip poposundan cıkıcak sekılde olması lazım ve sağlam meşe odunu ve bol ateş kuzunun tam altı değil biraz yanına gelecek sekılde bol ateş.son olarak tabi sabır çünkü bütün bir kuzunun pişme süresi 2.buçuk veya 3 saat yanına rakı kesin lazım yoksa tadı çıkmaz. şimdiden afyet olsun. ;) yaa canım cekti simdi ne yapalım biz pirzolaya talim burda. :D :D
cihan abi ve mustafa kardeşim.Kuzu olayı bu kadar basitti. ;) :-\

saate bakılırsa ben de sabah konvoyda olamayacağım :smiley: ya öğleden sonra akşama doğru orada olurum ya da pazar günü günübirlik katılacağım :smiley:

Yavuz, çok seviniriz katılmana..

discovery-V8' Alıntı:
Hepinize iyi eğlenceler, çok küçük bir ihtimal ama pazar günü belki bir kaç saat uğrayabilirim.

Selamlar

Kerem, Işık Dağı'nın güzelliklerini kaçırma, cumartesi gününden gel..

wastiee' Alıntı:
saate bakılırsa ben de sabah konvoyda olamayacağım :smiley: ya öğleden sonra akşama doğru orada olurum ya da pazar günü günübirlik katılacağım :smiley:

Arkadaşlar, etkinliğimizin fotoğraflarını ve anlatımın ı paylaşacağımız linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=37788.msg377606

Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması için hepinizi bekleriz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38775.new#new

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR