Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,754
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Listemizi bir kere daha görelim

01- Sedat & Mehmet Başar (hsbasar) Toyota LC FJ40 (3 Kişi)
02- Zerrin Yiğiter (ceranus) Binek Araç (1 Kişi)
03- meltem uygun (melinda) Zerrin'in Aracı (1 Kişi)
04- Can Pektaş (jan) Hyundai Galloper (1 kişi)
05- Mustafa TEZEL (msmt) ? (2 kişi)
06- cihan-azra (cihanülker) toyota LC 100 (3 kişi)
07- Hacer&Vedat ATLAR (VEDAT75) VW 1300 / 1974 (2 Kişi)
08- Kağan Morkoç (t392syncro) VW T3 SYNCRO (1 Kişi) Herzaman olduğu gibi
09- Kerem Hadımlı (wastiee) Niva (1-2)
10- M.Kemal Engürel Binek Araç (? Kişi)
11- Eren Balaban (eratech) CJ 5 (2 Kişi)
12- Metehan Maden (metehan-arz) Mercedes GD240 (2 kişi)
13 -Ufuk Ozcelik (dogasever) Ford p/truck 4x4 (2 Kişi)
14- Şükran Duran Zerrin'in Aracı (1 Kişi)
15- Mehmet Ekim (mehmetekim) Araç Yok (2 Kişi)

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Listeyi bende güncelleyeyim

01- Sedat & Mehmet Başar (hsbasar) Toyota LC FJ40 (3 Kişi)
02- Zerrin Yiğiter (ceranus) Binek Araç (1 Kişi)
03- meltem uygun (melinda) Zerrin'in Aracı (1 Kişi)
04- Can Pektaş (jan) Hyundai Galloper (1 kişi)
05- Mustafa-Ebru TEZEL (msmt) Pug306 ;D (2 kişi)
06- cihan-azra (cihanülker) toyota LC 100 (3 kişi)
07- Hacer&Vedat ATLAR (VEDAT75) VW 1300 / 1974 (2 Kişi)
08- Kağan Morkoç (t392syncro) VW T3 SYNCRO (1 Kişi) Herzaman olduğu gibi
09- Kerem Hadımlı (wastiee) Niva (1-2)
10- M.Kemal Engürel Binek Araç (? Kişi)
11- Eren Balaban (eratech) CJ 5 (2 Kişi)
12- Metehan Maden (metehan-arz) Mercedes GD240 (2 kişi)
13 -Ufuk Ozcelik (dogasever) Ford p/truck 4x4 (2 Kişi)
14- Şükran Duran Zerrin'in Aracı (1 Kişi)
15- Mehmet Ekim (mehmetekim) Araç Yok (2 Kişi)

Tolga Bey, siz gelmiyormusunuz?

Pug306 nın son gezisi, yeni aracı aldım ama yetiştiremedik. Önümüzdeki çarşamba gelecek.

msmt' Alıntı:
Tolga Bey, siz gelmiyormusunuz?

Pug306 nın son gezisi, yeni aracı aldım ama yetiştiremedik. Önümüzdeki çarşamba gelecek.

Büyük ihtimalle gelemiyoruz ama belki ayarlayabilirsek pazar günü günü birlik katılmaya çalışacağız.

Buarada hayırlı olsun yeni arabanız.Ne marka? Pejo'yu niçin satmadınız? Satın kurtulun o arabadan ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
hayırlı ı olsun yeni aracınız suzuki mi oldu ? markası
Merhaba Cihan Abi,
Evet Suzuki Vitara ,98 model otomatik, lpgli,

Abi kuzu işi kaldı ama ben sevindim, şimdi değil ama gezi sonunda fotolara farklı kuzu resimleri koyacağım. Çok zahmetli bir iş , iyi organize olup hazırlamak lazımdı. Biz ilk denemde kuzuyu mundar ettik, ikincisinde yaptık ama bizimde canımız çıktı. Demir çevirme kolunu hazırladık falan bir gün önceden odunlar yerine gitti, hazırlandı. Bir dahaki sefere beraber hazırlayabiliriz. Bizim aşçı süper sos hazırlıyor. Ondanda yardım alırız.
Senin geçen hazırladığın tavukların sosuda güzeldi, onun tarifinide alsak, güzel olur. Soracaktım arada kaynadı gitti.

Mustafa hayırlı olsun yeni aracınız, güle güle güzel günlerde kullanın :smiley:

bir sonraki etkinlikte Pejo'yu göremeyeceğiz demek oluyor bu, şehir içi yapacağımız etkinliklerde bizlerle olur Pejo'da :smiley:

Arkadaşlar PMR telsizlerimizi 5.1 olarak şimdiden ayarlayalım

tolgameltem' Alıntı:
Büyük ihtimalle gelemiyoruz ama belki ayarlayabilirsek pazar günü günü birlik katılmaya çalışacağız.

Buarada hayırlı olsun yeni arabanız.Ne marka? Pejo'yu niçin satmadınız? Satın kurtulun o arabadan ;D ;D ;D

Bekleriz, mangal kardeşliği yapardık,

Pejodan kurtulmak kolay olmuyor, bende ilk alırken terttüt ettim , sonra alışınca bırakılmıyor, hatta sürüş alışkanlıklarım bile değişti. Şimdiye kadar tek cezası olan ben , ani hareketler, sollamalar, flan yapmaya başladım. Ama gönlünüz rahat olsun pejoyu sattım. ;D
Yanlız gezenbilircilerin kurtuluşu yok. Araçlar, Peugeot bölümünde PUG306 ile off road isimli bir başlık açacağım. ;D

msmt' Alıntı:
Merhaba Cihan Abi,
Evet Suzuki Vitara ,98 model otomatik, lpgli,

Abi kuzu işi kaldı ama ben sevindim, şimdi değil ama gezi sonunda fotolara farklı kuzu resimleri koyacağım. Çok zahmetli bir iş , iyi organize olup hazırlamak lazımdı. Biz ilk denemde kuzuyu mundar ettik, ikincisinde yaptık ama bizimde canımız çıktı. Demir çevirme kolunu hazırladık falan bir gün önceden odunlar yerine gitti, hazırlandı. Bir dahaki sefere beraber hazırlayabiliriz. Bizim aşçı süper sos hazırlıyor. Ondanda yardım alırız.
Senin geçen hazırladığın tavukların sosuda güzeldi, onun tarifinide alsak, güzel olur. Soracaktım arada kaynadı gitti.

ya biz geç kaldık eşya hazırlamaktan, birde küçük kızım geldi istanbuldan oda bize katılacak malum eşya işleri derken ,tavuk güme gitti ama yarın yoldan alacağız tavukları soslama işi kampta olacak beraber yaparız bu arada yeni aracın hayırlı olsun çok sevindim

Tolga, keşke kamplı katılabilseydiniz ama günü birlik dahi olsa mutlaka gelin, harika bir yerdir orası..

tolgameltem' Alıntı:

ceranus' Alıntı:
Arkadaşlar PMR telsizlerimizi 5.1 olarak şimdiden ayarlayalım

zerrin ya ben yine unuttum otelde telzizlerimi, sen yine getirebilirmisin son kez 220 volt elk var şarz cihazını getirebilirsin istersen

Ekipmanlar hazır :smiley: Telsizlerin ikisinide yanına alırmısın Mustafa, telsizi olmayan araçlara veririz..

msmt' Alıntı:
Sizin telsizden geçen hafta sonu aldım. 5.1 hemen ayarlıyorum.

Cihan, ben getiriyorum ve şarj ettim bu defa telsizleri :D

cihanülker' Alıntı:
zerrin ya ben yine unuttum otelde telzizlerimi, sen yine getirebilirmisin son kez 220 volt elk var şarz cihazını getirebilirsin istersen

ceranus' Alıntı:
Ekipmanlar hazır :smiley: Telsizlerin ikisinide yanına alırmısın Mustafa, telsizi olmayan araçlara veririz..

Tamamdır,

Ben araç içi şarj olayınıda hallettim, şarj bitti derdimiz olmayacak. :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR