Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,754
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

çağlar' Alıntı:
cumartesi sabah tatile çıkıyoruz zerrin ,,kötü oldu zamanlama ama ne yapalım birdahakine.
İyi tatiller...

Bide,

Tüh :smiley:
Ben bütün vücuduma dövme yaptırmaya gelecektim hafta içi :smiley: gerçi Çağlar "arap :smiley: ciltlere dövme iyi olmuyor" demişti ama, ben ostimde bi hırdavatçıdan 2kg cilt altı boyası aldım, beyaz :smiley:

Neyse,

İyi tatiller...... Su dökçem arkandan... ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

hsbasar' Alıntı:
Biz geziye hazırız.
Alp inki kadar parlamadı ama yıkamacı topuk yaylasından kalma çamurları çıkarmak için iyi uğraştı.

Image008.jpg

Zaten parlatılmasına gerek yok sizin Toyatanın Sedat bey, aracın kasları ve sahibinin asaleti 10 numara karizma için yeter... :smiley:

Saygılar...

cihanülker' Alıntı:
ısınmak için kıyafetten başka ne lazım olabilir hadi bilin bakalım ???????? ateş değil başkaaa

Gerçi, cevap verilmiş ama :smiley:

Bence Kuzuda iyi fikir :smiley:, kuzuyu çadıra, yanınıza alın, sıcacık olur... :smiley: Ben kedimle uyurdum, ama orası Bodrum' du :smiley: sıcaktı zaten.... ;D Bide zaten alkollü oluyordum :smiley:

Mır mır çok güzel uyunuyor.... Kuzuyla uyumak nasıl bişey acaba... Meeee meeee :smiley:

melinda' Alıntı:
nıe tekıla daha cok ısıtır
votkadan

Tekila çabuk biter, Shut şhut limon tuz, shut şhut limon tuz, shut şhut limon tuz, bittiiiiiiiiii...... :smiley:

Beyaz Mariacchi' ye bayılırım... :smiley:

Şimdi,

Mesajları sonradan okuyup, bisürü alıntı yapıp, konuya geyiğe çevirmiş gibi oluyorum, farkındayım, ama dayanamıyorum ;D insanlar kaliteli olunca sohbet gerçekten engelenilemez hoşlukta oluyor... :smiley: :smiley: :smiley: kusura bakmayın, idare ediverin :smiley: :smiley: :smiley:

Ve,

Buraya bi sürü yazdım çizdim ama, "benim katılabilitem :smiley:" netleşti....

Üzgünüm, "gelemiyorum". Oysaki, rock sliderlerımı bitirip takmıştım bugün, yarında pmr almayı planlıyordum.... Hafta sonu için, Ailemin reddetmek istemediğim bi programı çıkıverdi..... :-\

Zaten kuzuda yok :mad: Önce bal çaldılar ağzımıza yok kuzu, yok 12 kg diye, sonra vodka ile geçiştirmeye çalışıyorlar ;D ;D ;D

Herkese iyi eğlenceler.....

[size=12pt][size=12pt]Ceranus, Sayın Zerrin hanım yazar,[/size][/size]

Kavşakkaya etkinliğinden - 2 Ağustos 2009

ceranus' Alıntı:
Arkadaşlar, içinde gerçekten önemli bilgilerim olan defterimi hangi araçta bıraktım merak ettim, kimseden ses çıkmadı, bilenlerin, görenlerin, duyanların bana haber vermelerini rica ediyorum..

Ufuk, misafirler gelmiyorlarsa b seçeneğini uygularsın, gidiyoruz dersin, mecbur gelirler ;D

ufukozkan' Alıntı:
Hafta sonu gelsekmi dedik ama Misafirlerimiz var Onlarinda gitmeye niyetleri yok gibi :smiley:

Alp, oyun bozanlık yaptın sende, bu etkinlik daha önceden belliydi, yok öyle son dakika üzgünümleri ;D

Arkadaşlar cumartesi gecesi açık havada gökyüzü gözlemi de yapacağız, bu hafta meteor yağmurları haftası ve Işık Dağı'n da gökyüzünü izlemek çok keyifli oluyor, Saman Yolu'nu en yoğun görebileceğimiz bir ortamı bize sağlıyor, bir de meteor yağmuru olunca keyfimiz daha da bir artacak :smiley:

Alfonse' Alıntı:
Gerçi, cevap verilmiş ama :smiley:

Bence Kuzuda iyi fikir :smiley:, kuzuyu çadıra, yanınıza alın, sıcacık olur... :smiley: Ben kedimle uyurdum, ama orası Bodrum' du :smiley: sıcaktı zaten.... ;D Bide zaten alkollü oluyordum :smiley:

Mır mır çok güzel uyunuyor.... Kuzuyla uyumak nasıl bişey acaba... Meeee meeee :smiley:

haha
çok komiksin..
kuzu senden kaçmasında kurt sanıp korkutmada hayvancağızı :smiley:
kuzu kıyamam ben ona en tatlı hayvanlardandır en sevdiğim ..bende mi kuzyla uyusam ne iyi fikir alfonse :smiley:

hsbasar' Alıntı:
Arkadaşlar Off-road yapacağız. Off-road da en tehlikeli şeydir alkol.
Akşam ateş başında tadımlık alırız, bu kadar yazınca sanki fıcı ile getirecekmişiz gibi olmuş ;D
Bence başka konulara yoğunlaşalım :D

Ben bizim bisikletleri getirmeyi düşünüyorum, başka bisiklet getiren olacakmı?
Bu arada 4 torba mangal kömürü aldım, etleri alma işini cuma akşamına bıraktım.

benimde ufak kızım geziye dahil olduğu için bende onun bisikletini getirebilirim büyük ihtimal ile

Alfonse' Alıntı:
Şimdi,

Mesajları sonradan okuyup, bisürü alıntı yapıp, konuya geyiğe çevirmiş gibi oluyorum, farkındayım, ama dayanamıyorum ;D insanlar kaliteli olunca sohbet gerçekten engelenilemez hoşlukta oluyor... :smiley: :smiley: :smiley: kusura bakmayın, idare ediverin :smiley: :smiley: :smiley:

Ve,

Buraya bi sürü yazdım çizdim ama, "benim katılabilitem :smiley:" netleşti....

Üzgünüm, "gelemiyorum". Oysaki, rock sliderlerımı bitirip takmıştım bugün, yarında pmr almayı planlıyordum.... Hafta sonu için, Ailemin reddetmek istemediğim bi programı çıkıverdi..... :-\

Zaten kuzuda yok :mad: Önce bal çaldılar ağzımıza yok kuzu, yok 12 kg diye, sonra vodka ile geçiştirmeye çalışıyorlar ;D ;D ;D

senin geleceğini düşünerek kuzuyu iptal etmiştim ;D ;D ;D ;D ama sen gelmiyorsan başkaaaa :p :p :p

Alfonse' Alıntı:
İyi tatiller...

Bide,

Tüh :smiley:
Ben bütün vücuduma dövme yaptırmaya gelecektim hafta içi :smiley: gerçi Çağlar "arap :smiley: ciltlere dövme iyi olmuyor" demişti ama, ben ostimde bi hırdavatçıdan 2kg cilt altı boyası aldım, beyaz :smiley:

Neyse,

İyi tatiller...... Su dökçem arkandan... ;D

yaparız bi yolunu buluruz senin için alp ;)
eğlenceli ve güzel bir arkadaşsın selamlar ;D

Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)
« Yanıtla #251 : Bugün 12:03:45 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı sahibi: Alfonse, Tarihi: Bugün 02:46:08
Şimdi,

Mesajları sonradan okuyup, bisürü alıntı yapıp, konuya geyiğe çevirmiş gibi oluyorum, farkındayım, ama dayanamıyorum insanlar kaliteli olunca sohbet gerçekten engelenilemez hoşlukta oluyor... kusura bakmayın, idare ediverin

Ve,

Buraya bi sürü yazdım çizdim ama, "benim katılabilitem " netleşti....

Üzgünüm, "gelemiyorum". Oysaki, rock sliderlerımı bitirip takmıştım bugün, yarında pmr almayı planlıyordum.... Hafta sonu için, Ailemin reddetmek istemediğim bi programı çıkıverdi.....

Zaten kuzuda yok Önce bal çaldılar ağzımıza yok kuzu, yok 12 kg diye, sonra vodka ile geçiştirmeye çalışıyorlar

senin geleceğini düşünerek kuzuyu iptal etmiştim ama sen gelmiyorsan başkaaaa

cihan abi iyi taktik :smiley:
alfonseyu ağlatma yazık ..kuzu yok die yasta zaten :smiley:

melinda' Alıntı:
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)
« Yanıtla #251 : Bugün 12:03:45 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı sahibi: Alfonse, Tarihi: Bugün 02:46:08
Şimdi,

Mesajları sonradan okuyup, bisürü alıntı yapıp, konuya geyiğe çevirmiş gibi oluyorum, farkındayım, ama dayanamıyorum insanlar kaliteli olunca sohbet gerçekten engelenilemez hoşlukta oluyor... kusura bakmayın, idare ediverin

Ve,

Buraya bi sürü yazdım çizdim ama, "benim katılabilitem " netleşti....

Üzgünüm, "gelemiyorum". Oysaki, rock sliderlerımı bitirip takmıştım bugün, yarında pmr almayı planlıyordum.... Hafta sonu için, Ailemin reddetmek istemediğim bi programı çıkıverdi.....

Zaten kuzuda yok Önce bal çaldılar ağzımıza yok kuzu, yok 12 kg diye, sonra vodka ile geçiştirmeye çalışıyorlar

senin geleceğini düşünerek kuzuyu iptal etmiştim ama sen gelmiyorsan başkaaaa

cihan abi iyi taktik :smiley:
alfonseyu ağlatma yazık ..kuzu yok die yasta zaten :smiley:

valla kıyamam ben arkadaşlarıma kuzunun lafımı olur amaç hep birlikte olmak güzel sohbetler edip ateş başında geceyi sonlardırmak gerisi hikaye zaten benceee

Listemizi bir kere daha görelim

01- Sedat & Mehmet Başar (hsbasar) Toyota LC FJ40 (3 Kişi)
02- Zerrin Yiğiter (ceranus) Binek Araç (1 Kişi)
03- meltem uygun (melinda) Zerrin'in Aracı (1 Kişi)
04- Can Pektaş (jan) Hyundai Galloper (1 kişi)
05- Mustafa TEZEL (msmt) ? (2 kişi)
06- cihan-azra (cihanülker) toyota LC 100 (2 kişi) + 1 ad kuzu takribi 10-12 kg
07- Hacer&Vedat ATLAR (VEDAT75) VW 1300 / 1974 (2 Kişi)
08- Kağan Morkoç (t392syncro) VW T3 SYNCRO (1 Kişi) Herzaman olduğu gibi
09- Kerem Hadımlı (wastiee) Niva (1-2)
10- M.Kemal Engürel Binek Araç (? Kişi)
11- Eren Balaban (eratech) CJ 5 (2 Kişi)
12- Metehan Maden (metehan-arz) Mercedes GD240 (2 kişi)
13 -Ufuk Ozcelik (dogasever) Ford p/truck 4x4 (2 Kişi)
14- Şükran Duran Zerrin'in Aracı (1 Kişi)
15- Mehmet Ekim (mehmetekim) Araç Yok (2 Kişi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR