Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,743
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

cihanülker' Alıntı:
ısınmak için kıyafetten başka ne lazım olabilir hadi bilin bakalım ???????? ateş değil başkaaa
cihan bey cok ama cok kurnazsınız :smiley:
mıletı kuzu dıe gaza getırdınız ama sonrada caydınız aslında ben kuzaya kıyıp yıyemeyenlerdenım
ama arkdslar adına onları savunuyum dedım saf saf:smiley:
kzuu dıe nası daheveslendıler :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

melinda' Alıntı:
cihan bey cok ama cok kurnazsınız :smiley:
mıletı kuzu dıe gaza getırdınız ama sonrada caydınız aslında ben kuzaya kıyıp yıyemeyenlerdenım
ama arkdslar adına onları savunuyum dedım saf saf:smiley:
kzuu dıe nası daheveslendıler :smiley:
;D

haklısınız ama inanın çok meşakkatli olacaktı evet siz bide kuzuya kıyamayanlardandınız ama aynı zmanda yiyenbilir ekibindensiniz anladığım kadarı ile şimdi yukarıdaki soruma cvp alayımmm

cihanülker' Alıntı:
çok yaklaştınızz

şarap? kırmızısından?

bu arada kuzuya yazık cidden yau :-\

kuzu

ayy cokkomık pekmez dıen arkdsım kutlarım:smiley:
cook guldum saol:smiley:

cıhan bey ne bu ıckımı ıpucu verın

Yiyenbilir icenbilir nerde offroadcular yahu :smiley:

Hafta sonu gelsekmi dedik ama Misafirlerimiz var Onlarinda gitmeye niyetleri yok gibi :smiley:

cihanülker' Alıntı:
meltem hanım hani şu meşhur -30 derecede içilen bir içki desem rusyada desem ipicu yerine geçermii

Votkaaaa :D

smirnoff.jpg

nıe tekıla daha cok ısıtır
votkadan

benim açımdan sorun yok, hepsini içerim :D

ah şu aracımı bir alsaydım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR