Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,743
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

cumartesi sabah tatile çıkıyoruz zerrin ,,kötü oldu zamanlama ama ne yapalım birdahakine.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Zamanlama kötü olmuş gerçekten de, size şimdiden iyi tatiller diliyorum :smiley:

Bende zorluyorum ama iş çıkmıyor gibi.
Geçen haftaki programda tatile çıktık, bu haftakindede geldik.
Son gün yarın gibi.

Biz geziye hazırız.
Alp inki kadar parlamadı ama yıkamacı topuk yaylasından kalma çamurları çıkarmak için iyi uğraştı.

Image008.jpg

İhtiyar çok güzel olmuş Sedat :smiley:

01- Sedat & Mehmet Başar (hsbasar) Toyota LC FJ40 (3 Kişi)
02- Zerrin Yiğiter (ceranus) Binek Araç (1 Kişi)
03- meltem uygun (melinda) Araç Yok (1 Kişi)
04- Can Pektaş (jan) Hyundai Galloper (1 kişi)
05- Mustafa TEZEL (msmt) ? (2 kişi)
06- cihan-azra (cihanülker) toyota LC 100 (2 kişi) + 1 ad kuzu takribi 10-12 kg
07- Hacer&Vedat ATLAR (VEDAT75) VW 1300 / 1974 (2 Kişi)
08- Kağan Morkoç (t392syncro) VW T3 SYNCRO (1) Herzaman olduğu gibi
09- Kerem Hadımlı (wastiee) Niva (1-2)
10- M.Kemal Engürel Binek Araç (? Kişi)
11- Eren Balaban (eratech) CJ 5 (2 Kişi)
12- Metehan Maden (metehan-arz) Mercedes GD240 (2 kişi)
13 -Ufuk Ozcelik (dogasever) Ford p/truck 4x4 (2 Kişi)

Biz bu etkinliğe gelemiyoruz.Listeyi güncelledim.

Hülya önemli bir sorun yoktur umarım..

G İ Y İ M

Arkadaşlar, Işık Dağı yüksek ve ormanlık olduğu için, mevsim koşulları ne olursa olsun geceleri soğuk oluyor, bu nedenle yanınıza almanız gerekenleri sıralıyorum.

GECE İÇİN

-Kalın kazak
-Polar ceket
-Polar veya kalın Pantolon
-Kaz Tüyü Yelek (varsa)
-İçlik (Alt ve Üst)
-Bere
-Atkı

Hava açık ve güneşli olacak ama her olasılığa karşı yağmurluklarınızı yanınıza almalısınız.

Ayrıca çadır içi için yanınıza battaniye de alırsanız iyi olacaktır.

ben onca şeyi nası taşıyacağım arabasız garibim ben :smiley:
iyiki söledin zaten çok üşürüm
hastalıktan kurtulmadan gelıorum azme bak:smiley:
millet cayıyor pişman olcaklar
..bu gün harıl harıl mlzm baktım zerrincim ,
en sonuındaq en kralından kocaman çadırım olucak ıysallh hazıra uyku tulumu falan beni almadan sakın gitmeyin okadar çok uğrastım ki değse bari:smiley:
iyimicep numaranı gene kaydedemedım bu sefer kesın kaydetcem :smiley:

ben bunu söyleyecektim.ama bostancıya teremi satıyorsun dersiniz diye diyemedim.biz ağustos ayında soba yakıyoruz kimseyide inandıramıyoruz.

sakura18' Alıntı:
ben bunu söyleyecektim.ama bostancıya teremi satıyorsun dersiniz diye diyemedim.biz ağustos ayında soba yakıyoruz kimseyide inandıramıyoruz.
bna bısey dedınız ama anlamadım ?

ben ışıkdağının kuzeyinde ikamet ediyorum buraların soğuk olduğunu söylemek istemiştim.ama bukadar tecrüberli insana yeni başlayan biri olarak kazaklarınızı parkelerinizi getirin demektende utandım.bi önceki mesajımda bunu demek istedim melinda hanım.

ısınmak için kıyafetten başka ne lazım olabilir hadi bilin bakalım ???????? ateş değil başkaaa

cihanülker' Alıntı:
ısınmak için kıyafetten başka ne lazım olabilir hadi bilin bakalım ???????? ateş değil başkaaa

aklıma iki şey geliyor;
1. tulum
2. kanyak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR