Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,743
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Herkese merhaba ben fatih,

Cumartesi mesaim gereği sabahki çıkışa yetişemiyorum. Cumartesi Öğleden sonra çıkan yada pazar günü günü birlik giden araçlarda durum nedir bilgi verirseniz sevinirim.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Ankara dışına çıkmıştım, sayfamıza kimseler uğramamış gibi, hazırlıklar nasıl gidiyor ?

ceranus' Alıntı:
Ankara dışına çıkmıştım, sayfamıza kimseler uğramamış gibi, hazırlıklar nasıl gidiyor ?

bende ankara dışındaydım pek bir değişiklik olmamış bu arada bu kuzu olayını iptal edelim diyorum en son cevirdiğimde 4-5 kişi yaklaşık 5-6 saat uğraşmıştık odunu ,kömürü filan birde bu piştikten sonraki parçalama işi bayağı meşakkatli, çevirmek için demir filan, açıkçası biraz zorlanırız diyorum esasında işten kaçtığımdan değil bu söylediklerim ne dersiniz ? ? ? mangal filan dönsek daha kolay olacak gibi ?????

Kesinlikle katılıyorum Cihan, mangal yapalım, çok daha kolay olacak, herkes kendi yiyeceğini getirecek zaten, keyif yapmaya daha çok zaman kalacaktır :smiley:

ceranus' Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum Cihan, mangal yapalım, çok daha kolay olacak, herkes kendi yiyeceğini getirecek zaten, keyif yapmaya daha çok zaman kalacaktır :smiley:

yani bende onu düşünmüştüm biraz keyif yapsak o zman ARKADAŞLAR KUZU ÇEVİRME İŞİ İPTAL OLMUŞTUR , sadece kuzu için gelenlerin bilgisine :D :D :D :D

merhabalar ben Düzceden Cengiz etkinliğnizi uzun süredir takip ediyorum.Hayatımdaki monotonluktan kurtulmak doğayla iç içe huzur dolmak için etkinliğinize musaıt olursam katılmak istiyorum.Ama benim aracım yok.Ne yapmam gerekiyor.Beni bilgilendirebilirmisiniz?

zoraki' Alıntı:
merhabalar ben Düzceden Cengiz etkinliğnizi uzun süredir takip ediyorum.Hayatımdaki monotonluktan kurtulmak doğayla iç içe huzur dolmak için etkinliğinize musaıt olursam katılmak istiyorum.Ama benim aracım yok.Ne yapmam gerekiyor.Beni bilgilendirebilirmisiniz?

cengiz bey ,hoş geldiniz aramıza ,ankarayı iyi bilen arkadaşlar mutlaka size yardımcı olacaklardır ,yakın bir yerlere ulaşırsanız sizide alırız mutlaka araçlarda boş yerlerimiz olacaktır

ceranus' Alıntı:
Bu sıcaklarda serinlemek iyi gelecektir hepimize diye düşünerek kış kampımızdan bir kaç kare ekliyorum, manzara görüntüleri ,

IkDa-KaraglKamp070.jpg

IkDa-KaraglKamp090.jpg

IkDa-KaraglKamp092.jpg

IkDa-KaraglKamp103.jpg
Zerrin hanım bu yaz günü karagöl ün kış resimleri gerçekten iyi espiri, bir de Ankaraya yaz gelseydi daha iyi olucaktı.Benim tavsiyem orda kış günü defalarca kamp yapmış biri olarak Ank da bile havlar boyleyken kalın giysi almaları,oranın enterasan bir serinliği var....

cihanülker' Alıntı:
cengiz bey ,hoş geldiniz aramıza ,ankarayı iyi bilen arkadaşlar mutlaka size yardımcı olacaklardır ,yakın bir yerlere ulaşırsanız sizide alırız mutlaka araçlarda boş yerlerimiz olacaktır
yardımcı olcak arkadaşların mesajlarını bakliyorum

Cengiz Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz, etkinliğimize elbette gelebilirsiniz, saat 10.30 da Kızılcahamam Çerkeş kavşağında olmalısınız, sizi oradan uygun bir araca alırız.

zoraki' Alıntı:

cumartesi saat 10:30 kastettiniz sanırım
kendimi ayarlabilirsem sizi cuma günü bilgilendiririm.Tabiki geç kalmış olmadıysam :smiley:

Merhaba ! Ben yeni sayilabilecek uyelerinizden Dogasever/U.Ozcelik. Gezenbilir Sitesi/Ailesi cok etkileyici bir platform, ilgi ve heyecanla takip ediyorum ve boyle bir olusumu baslatan ilgili arkadaslara ben ve ailem adina tesekkur ediyorum. Ben Ankara`da yasiyorum ve tanismak amaci ile bu etkinlige katilacagim, secilen yer cok guzel birlikte hos 1-2 gun gecirecegimizi umuyorum. Herkese selam ve sevgiler.

cihanülker' Alıntı:
bende ankara dışındaydım pek bir değişiklik olmamış bu arada bu kuzu olayını iptal edelim diyorum en son cevirdiğimde 4-5 kişi yaklaşık 5-6 saat uğraşmıştık odunu ,kömürü filan birde bu piştikten sonraki parçalama işi bayağı meşakkatli, çevirmek için demir filan, açıkçası biraz zorlanırız diyorum esasında işten kaçtığımdan değil bu söylediklerim ne dersiniz ? ? ? mangal filan dönsek daha kolay olacak gibi ?????

Hayıııııııııııııııııırrrrrrr...............

Ben off road' a harcayacağımız vakitten tavize hazırım.... :smiley: :smiley: :smiley:

Vaktimizi kuzuya harcayalım... Ben varım.... Çevirirken arada soslu yağ sürmek felan süperdir... :smiley:

İmZa:
....BoĞaZ HeRzAMan.....

Kuzu çevirme lafı açıldı bi kez, sözünden dönenin kaşığı kırılsın :smiley:

Ayrıca,
Bence,
Bu kuzu çevirmeden vazgeçilirse bi sürü katılımcı eksilir...

Şahsen ben....
Geleceğim kesin değildi ama....

Kuzu yoksa ben yokum,
tepkidir yani :smiley: :smiley: :smiley:

İmZa:
....BoĞaZ HeRzAMan.....

cihanülker' Alıntı:
yani bende onu düşünmüştüm biraz keyif yapsak o zman ARKADAŞLAR KUZU ÇEVİRME İŞİ İPTAL OLMUŞTUR , sadece kuzu için gelenlerin bilgisine :D :D :D :D
cihan abi 70 lik kuzuyuda askıya alma. ;) :D

cihanülker' Alıntı:

Tabilki kimse kuzu için gelmeyi düşünmez :smiley: :smiley: :smiley: Sizde gerekli smiler' ı koymuşsunuz zaten, farkındayım.... :smiley: :smiley: :smiley:

Ama motivasyon önemli....

Boğaz motivasyonu ise çok önemli.... :smiley: :smiley: :smiley:

Bide makyaj önemli.... Anlatabiliyor muyum...? ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=dO8KV9UrrmQ

Yani......

[attachment=1]

Makyaj önemli :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: ;D ;D ;D ;D

Yeniden :smiley: ,
Anlatabildim mi? :smiley: ;D ;D

MakyajÖnemli.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR