Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,743
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Kene konusunda hemfikirim kesinlikle kamp alanının ilaçlanması gerekir diye düşünüyorum

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

01- Sedat & Mehmet Başar (hsbasar) Toyota LC FJ40 (3 Kişi)
02- Zerrin Yiğter (ceranus) Binek Araç (1 Kişi)
03- meltem uygun (melinda) Araç Yok (1 Kişi)
04- Can Pektaş (jan) Hyundai Galloper (1 kişi)
05- Mustafa TEZEL (msmt) ? (2 kişi)
06- cihan-azra (cihanülker) toyota LC 100 (2 kişi) + 1 ad kuzu takribi 10-12 kg
07- Hacer&Vedat ATLAR (VEDAT75) VW 1300 / 1974 (2 Kişi)
08- Kağan Morkoç (t392syncro) VW T3 SYNCRO (1) Herzaman olduğu gibi
09- Kerem Hadımlı (wastiee) Niva (1-2)
10- Hülya Ceylan (nautilus) Free Lander (4 kişi)
11- M.Kemal Engürel Binek Araç (? Kişi)
12- Eren Balaban (eratech) CJ 5 (2 Kişi)

Selam arkadaşlar. Bende tatilden yeni geldim, işleri ayarlar, yoluna koyarsam, inşaallah sizlere katılırım SAYGILAR.

tüm giden arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim

Ciddiye almadığım soğuk algınlığı yine bronşitle sonuçlandı...

Çok istediğim halde gelemeyeceğim, üzgünüm :(

Ama ramazandan sonra Zerrin bir kamplı organizasyon daha yaparsa mutlaka katılmaya çalışırım, sizlere iyi eğlenceler...

Selamlar :smiley:

Not: Uğur sen de gitme lütfen, bayramdan sonra yine ve daha kalabalık bir grupla birlikte gidelim ;D

SDC' Alıntı:

Ama ramazandan sonra Zerrin bir kamplı organizasyon daha yaparsa mutlaka katılmaya çalışırım, sizlere iyi eğlenceler...

Not: Uğur sen de gitme lütfen, bayramdan sonra yine ve daha kalabalık bir grupla birlikte gidelim ;D

geçmiş olsun sevtap abla umarım biran önce iyilesirsin.

Sevtapcım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm rahatsızlanmana hafta sonuna kadar toparlanma şansın yok mu?

ozanyur' Alıntı:
geçmiş olsun sevtap abla umarım biran önce iyilesirsin.

ceranus' Alıntı:
Sevtapcım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm rahatsızlanmana hafta sonuna kadar toparlanma şansın yok mu?

Teşekkür ederim :smiley:

Zerrincim haftasonuna kadar iyileşirim ama 1.000km yol, 2 gün kamp üstüne bir de off-road yapacak gücüm yok :-\

Bir de kronik bronşit bu, iyi korumazsam tekrarlıyor hemen :(

Gelmeyi çok istiyordum ama işte kısmet değilmiş...

Bayramdan sonra tekrarını yaparsanız gelirim, görüşürüz inşallah :smiley:

Bayramdan sonra görüşürüz o zaman Sevtapcım, yeniden çok geçmiş olsun, kendine dikkat et..

Merhaba Arkadaşlar,

Ben aranıza yeni katıldım, belli bir süredir gezilerinizi ve grubunuzu hayranlıkla takip ediyorum ve inşallah bundan sonraki gezilerde size katılmak istiyorum.

Merak ettiğim bu geziye günübirlik katılabilirmiyiz, daha 5 aylık bir kızım olduğu için kamplı gezilere maalesef katılamıyoruz.

Ayrıca bu geziye bebeğimizle katılmamız bebeğimiz veya sizin için bir sıkıntı yaratır mı, daha önce bu şekilde gezilere katılmış arkadaşlarımız varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim.

Görüşmek dileğiyle...

Bu konuda en çılgın ben olduğum için size ben cevap vereyim. :smiley:
Tabii ki günübirlik katılabilirsiniz.
Oğlum daha 3 aylıkken Ankaradan Hopaya 1000 km götürmüştüm.
O zamandan itibarende açık hava alabilmesi için fırsat buldukça dışarı çıkardım.
Şimdi 3 yaşında hemen hemen her gittiğimiz geziye bizimle birlikte geliyor.
Sizin kızınız daha çok küçük olduğu için güneş, rüzgar gibi etkenlerden korumanız gerekecek.
Sürekli gözünüz onun üzerinde olmalı (zaten ayırmıyorsunuzdur gözünüzden :smiley: ). Yinede keyif alırsınız diye düşünüyorum.

Selamlar
Sedat

Merhaba Sedat Bey,

Cevabınız için teşekkürler. Bu konuda tecrübeli birinden destek almamız iyi oldu. İnşallah en kısa süre içerisinde karar verip günübirlikde olsa bizde katılıcaz.

Görüşmek dileğiyle,

Cenk

Hafta içi Çağlar Abi ile tanıştık. Bir süre sonra ekip içinde yerimi alacağımı bildirir, iyi eğlenceler dilerim :D

Tam istediğim bir kamp olacaktı ama İstanbulda bir toplantı için bulunuyorum. Bir sonraki kampta görüşmek umuduyla iyi eglenceler.

Geçmiş olsun,sizi gıyaben tanıyorum ama geziye katılacağınızı okuyunca tanışamayacağım için üzülmüştüm;bir sonraki etkinlikte görüşmek ve tanışmak üzere....
Bayram sonrası etkinlliklerinde aranızda olmak dileğiyle,arkadaşlar iyi eğlenceler ve dinlenmeler .
SDC' Alıntı:

Alfonse' Alıntı:
....

Son dakika off-road' cuları... Flying Surfer ve Alfonse.... :smiley: Havalimanlarındaki last-minute seyahat acenta standlarından alınmış tatil gibi bişi bizimkisi :smiley:

Evet, herkese göre birşey var burada! ;D ;D

Şimdi Uğur bey gelmeyecek mi şimdi.... :-[

Eeee, benim Abs iptali sorularım felan nolcek :-\ Kimi bunaltçam sorularımla ???

Neyse bende Zerrin' e dağcılık sorarım.... :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR