ceranus' Alıntı:Geçen yıl sonunda yaptığımız Işık Dağı Kamp Etkinliğimizin fotoğraflarını görebileceğiniz linkimiz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21693.0
ceranus' Alıntı:asmod, Gezenbilr Ailemize hoşgeldiniz, sizi de aramızda görmekten mutlu oluruz, sanırım dağcılıkla ilgileniyorsunuz?
Evet, clio iyidirt392syncro' Alıntı:eren clio ile gelsin.
Bizde elektrikler kesikti, çalışamadımmetehan-arz' Alıntı:Alfonse ev ödevini ben yaptım.
Dur Hasan Köyü
1402 de yapılan Ankara savaşında 2 askerin yerleşim alanına gelip arkadaşına Dur Hasan demesi ile köyün adının aldığı rivayet edilir.
Yağcı Hüseyin Köyü
Bu köyde Hüseyin adında biri varmış. Çok zeki ve çalışkan olan bu kiki hopagil sülalesinden olup geçimini ozamanın zorlukları içerisinde yağ satarak sağlarmış.Bu yüzden köyün adı Yağcı Hüseyin olmuş.
Pardon ama,melinda' Alıntı:ayy ne gusel yesıllıkleı canla bsla korumalıyız ..ulkemıkurak cole donmesın
olınkı bulamadım tam ısabet cok ıncesın zerrın sıcakta ıyıgeldı kar lı ısık dagı
ABDULLAH KESKİN' Alıntı:Biz ilk defa katılmıştık ama nazar değdi heralde cj miz bozuldu...
Bi kuzu anca bana yeterceranus' Alıntı:Kalabalık bir ekip olacağız ve bir tek kuzu hepimize yetmeyecektir o nedenle destek mangallıklar olan sucuk ve tavuk almamız gerekiyor, siz kendiniz istediğiniz için bunu söylüyorum ;D
arkadaşlar , bol bol meşe odunu lazım olacak ,birde kömür ama şu bakkalrda satılan toz kömürden almayın lütfen ( ahh birde unuttum kuzunun yanında galiba 70 llik bir kuzu daha lazım olacaktır bilginize) ;D ;D ;Dceranus' Alıntı:Kalabalık bir ekip olacağız ve bir tek kuzu hepimize yetmeyecektir o nedenle destek mangallıklar olan sucuk ve tavuk almamız gerekiyor, siz kendiniz istediğiniz için bunu söylüyorum ;D
ceranus' Alıntı:Meltem, çok teşekkür ederim iltifatlar için
melinda' Alıntı:ayy ne gusel yesıllıkleı canla bsla korumalıyız ..ulkemıkurak cole donmesın
olınkı bulamadım tam ısabet cok ıncesın zerrın sıcakta ıyıgeldı kar lı ısık dagı
cihan abi sen o 70 lik kuzuyu kiloluk yap bence dağ başında yarıda kalmasın canım muhabbet. ;D ;Dcihanülker' Alıntı:arkadaşlar , bol bol meşe odunu lazım olacak ,birde kömür ama şu bakkalrda satılan toz kömürden almayın lütfen ( ahh birde unuttum kuzunun yanında galiba 70 llik bir kuzu daha lazım olacaktır bilginize) ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:Ulkemizi koruyalim tabiki
Size katiliyorum Buna Turkcemizi koruyarak da baslayabiliriz
Tesekkurler....
Mende, mende...flying surfer' Alıntı:Arkadaşlar, eğer işlerim elverirse ben de gelmeyi istiyorum. Şimdilik listeye adımı yazmıyorum. Benim durumum son dakikada belli olacak. Görüşmek umuduyla...