Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,760
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Şu anda Işık Dağı yemyeşil tabii :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

ayy ne gusel yesıllıkleı canla bsla korumalıyız ..ulkemıkurak cole donmesın:smiley:
olınkı bulamadım tam ısabet cok ıncesın zerrın sıcakta ıyıgeldı kar lı ısık dagı :smiley:

İşte burada

ceranus' Alıntı:
Geçen yıl sonunda yaptığımız Işık Dağı Kamp Etkinliğimizin fotoğraflarını görebileceğiniz linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21693.0

ceranus' Alıntı:
asmod, Gezenbilr Ailemize hoşgeldiniz, sizi de aramızda görmekten mutlu oluruz, sanırım dağcılıkla ilgileniyorsunuz?

İlgi alanım için evet dağcılık denebilir. Ben daha çok doğa ile birlikte olmayı seviyorum. Karadeniz ikliminde büyüdüğümden zannedersem. Ormanlar ve deniz beni cezbediyor. çadırda gecelemek çok büyük keyif veriyor.

t392syncro' Alıntı:
eren clio ile gelsin.
Evet, clio iyidir :smiley:

1402 de yapılan Ankara savaşında 2 askerin yerleşim alanına gelip arkadaşına Dur Hasan demesi ile köyün adının aldığı rivayet edilir.
Yağcı Hüseyin Köyü
Bu köyde Hüseyin adında biri varmış. Çok zeki ve çalışkan olan bu kiki hopagil sülalesinden olup geçimini ozamanın zorlukları içerisinde yağ satarak sağlarmış.Bu yüzden köyün adı Yağcı Hüseyin olmuş.
Bizde elektrikler kesikti, çalışamadım :smiley:

Teşekkürler... Bu isim hikayelerini hep merak ederim.....

Pardon ama,
ben anlayamıyorum yazdıklarınızı, yaşlılık heralde :smiley:

Kamp alnında sizin araca övgü yapmaya çalıştım... Çok beğenmiştim... Bana cool yaptınız, biraz bozuldum bende....

Sonra cj' niz bozulunca nazarım değdi galiba diye düşünmedim değil....

Çok üzüldüm arızaya, geçmiş olsun...

En iyisi Herkes Kendine bİ tavuk getirsin :D
Kuzu Derdi Felan kalmaz ;)

ceranus' Alıntı:
Kalabalık bir ekip olacağız ve bir tek kuzu hepimize yetmeyecektir o nedenle destek mangallıklar olan sucuk ve tavuk almamız gerekiyor, siz kendiniz istediğiniz için bunu söylüyorum ;D
arkadaşlar , bol bol meşe odunu lazım olacak ,birde kömür ama şu bakkalrda satılan toz kömürden almayın lütfen ( ahh birde unuttum kuzunun yanında galiba 70 llik bir kuzu daha lazım olacaktır bilginize) ;D ;D ;D

ceranus' Alıntı:
Meltem, çok teşekkür ederim iltifatlar için :smiley:

Tebrikler Zerrin

Ben hic anlamiyorum da bu tarz yazilari :smiley: Turkcemi nedir?

melinda' Alıntı:
ayy ne gusel yesıllıkleı canla bsla korumalıyız ..ulkemıkurak cole donmesın:smiley:
olınkı bulamadım tam ısabet cok ıncesın zerrın sıcakta ıyıgeldı kar lı ısık dagı :smiley:

Ulkemizi koruyalim tabiki
Size katiliyorum Buna Turkcemizi koruyarak da baslayabiliriz :smiley:

Tesekkurler....

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar , bol bol meşe odunu lazım olacak ,birde kömür ama şu bakkalrda satılan toz kömürden almayın lütfen ( ahh birde unuttum kuzunun yanında galiba 70 llik bir kuzu daha lazım olacaktır bilginize) ;D ;D ;D
cihan abi sen o 70 lik kuzuyu kiloluk yap bence dağ başında yarıda kalmasın canım muhabbet. ;D ;D

Arkadaşlar, eğer işlerim elverirse ben de gelmeyi istiyorum. Şimdilik listeye adımı yazmıyorum. Benim durumum son dakikada belli olacak. Görüşmek umuduyla...

ufukozkan' Alıntı:
Ulkemizi koruyalim tabiki
Size katiliyorum Buna Turkcemizi koruyarak da baslayabiliriz :smiley:

Tesekkurler....

:smiley: :smiley: :smiley:

Çok nüktedan ve kıvrak bi zekaya sahipsiniz Sayın Ufuk Özkan beyefendi. Kelimeleri hipersüper kullanıyorsunuz....
Teerbik ettim.... Mübarek ellerinizden öptüm, saygılarımla, İİiii tatller efenim, çok açılmayız alanyalarda malanyalarda.... Sağlıcakla... :smiley:

flying surfer' Alıntı:
Arkadaşlar, eğer işlerim elverirse ben de gelmeyi istiyorum. Şimdilik listeye adımı yazmıyorum. Benim durumum son dakikada belli olacak. Görüşmek umuduyla...
Mende, mende...

Son dakika off-road' cuları... Flying Surfer ve Alfonse.... :smiley: Havalimanlarındaki last-minute seyahat acenta standlarından alınmış tatil gibi bişi bizimkisi :smiley:

İşlerimi ayarlayabilirsem gelmek istiyorum.
Zerrincim gözünü seveyim keneye karşı ilaçlatsak mı orayı?:smiley:
Bende fobi oluştu biliyosun:smiley:

Kesin değil ama işim çıkmazsa katılabilirim nede olsa bizim memleket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR