Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,772
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

ferdane gül' Alıntı:
Zerriincim,bu dostları uzaktan ve resimlerden zaten çok seviyorum,ssorun yanıma geldiklerinde başlıyor.Ama sayenizde sanırım bu korkumdan kurtulacağım...

Bişey olmaz, merak etmeyin. BeN VaRıM :smiley: Korurum sizi :smiley:

Nasılsınız...?
Selamlar...
Saygılar...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

ceranus' Alıntı:
sakura18, öncelikle Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz.

Etkinliğimiz Yağcı Hüseyin Köyü yanından ulaşılan Karagöl oluyor, sanırım rahatça ulaşabilirsiniz, ekipmanlarınız varsa yani çadır, uyku tulumu, mat gibi, rahatlıkla katılabilirsiniz etkinliğimize, bekleriz..

"Dur Hasan köyü", "Yağcı Hüseyin"... :smiley: bu ne yaaa... :smiley:

Köylerin isim hikayelerin merak etmeye başladım ;)

Alp, sen bu konu üzerine çalışma yaparak bizleride bilgilendirirmisin ?

Teşekkür ederim,iş güç koşturuyorum (devlet memuru koşarmı demeyin ,koşuyorum :( )
Resimlerde görünce ayağı iyileşmiş dedim ama sizi ssonra arayamadım kusura bakmayın,son aylarda çok ağır durumda hastam ve hatta cenazelerim var :( .
Gezenbilir sayesinde korkumdan sanırım kurtulacağım,iyi ki varsınız :smiley: .
Bu seferki etkinliğe de katılamıyorum ,en kısa zamanda görüşmek üzere.
Selamlarrr
Alfonse' Alıntı:
Bişey olmaz, merak etmeyin. BeN VaRıM :smiley: Korurum sizi :smiley:

Nasılsınız...?
Selamlar...
Saygılar...

ceranus' Alıntı:
Alp, sen bu konu üzerine çalışma yaparak bizleride bilgilendirirmisin ?

Olabilir, teknik sorulardan fırsat ;D bulabilirsem bakarım.....

(Ceranus ev ödevi verdi ;D)

Alfonse başbelası bir kabus otu...kimseye vermeni tavsiye etmem.Hayvanların patisinden ya da burnundan girip vücutta ilerliyor.Sinire falan gelirse felç ediyor, kalbe kadar gittiği hatta beyne çıktığı yönünde şehir efsaneleri var.Bizimkinin patisinden yaklaşık 10 cm yukarıdan çıkartılmıştı.

ferdane gül' Alıntı:
Teşekkür ederim,iş güç koşturuyorum (devlet memuru koşarmı demeyin ,koşuyorum :( )
Resimlerde görünce ayağı iyileşmiş dedim ama sizi ssonra arayamadım kusura bakmayın,son aylarda çok ağır durumda hastam ve hatta cenazelerim var :( .
Gezenbilir sayesinde korkumdan sanırım kurtulacağım,iyi ki varsınız :smiley: .
Bu seferki etkinliğe de katılamıyorum ,en kısa zamanda görüşmek üzere.
Selamlarrr

Geçmişler olsun....

Başınız sağolsun, Allah mekanlarını cennet eylesin...

Saygılar...

nautilus' Alıntı:
Alfonse başbelası bir kabus otu...kimseye vermeni tavsiye etmem.Hayvanların patisinden ya da burnundan girip vücutta ilerliyor.Sinire falan gelirse felç ediyor, kalbe kadar gittiği hatta beyne çıktığı yönünde şehir efsaneleri var.Bizimkinin patisinden yaklaşık 10 cm yukarıdan çıkartılmıştı.

Offff..... Arabanın koltuklarına kılıf takayım o zaman.... Benden koltuğa geçer, oradan enjöktöre kadar gider mazallah.... ;D

Şaka biyana...

Madem bu kadar tehlikeli bu pisipisi, buraya uyarı açısından bi foto koymak lazım gelir kanısındayım , sanırsam, belki :smiley:

Ferdane, geçmiş olsun..

Mekanları cennet olsun, sabırlar diliyorum..

Teşekkür ederim Zerrincim,2009 yılı bana şimdilik çok iyi gelmedi gibi görünüyor,bundan sonraki aylarda değişir durum umarım.
ceranus' Alıntı:
Ferdane, geçmiş olsun..

Mekanları cennet olsun, sabırlar diliyorum..

Listemizi güncelleyelim

01- Sedat & Mehmet Başar (hsbasar) Toyota LC FJ40 (3 Kişi)
02- Zerrin Yiğiter (ceranus) Binek Araç (1 Kişi)
03- meltem uygun (melinda) Araç Yok (1 Kişi)
04- Can Pektaş (jan) Hyundai Galloper (1 kişi)
05- Mustafa TEZEL (msmt) ? (2 kişi)
06- cihan-azra (cihanülker) toyota LC 100 (2 kişi) + 1 ad kuzu takribi 10-12 kg
07- Hacer&Vedat ATLAR (VEDAT75) VW 1300 / 1974 (2 Kişi)
08- Kağan Morkoç (t392syncro) VW T3 SYNCRO (1) Herzaman olduğu gibi
09- Kerem Hadımlı (wastiee) Niva (1-2)
10- Hülya Ceylan (nautilus) Free Lander (4 kişi)
11- M.Kemal Engürel Binek Araç (? Kişi)

Kampı çok isteyen Çiğdem'in adını göremiyorum listede ???

Pisipisi otu
[attachment=1]
Yeşilik alanlarda, parklarda, bahçelerde dolaşırken sizi bekleyen gizli tehlikenin adı pisipisi otudur. Görünümü başak şeklindedir. Bahar ve yaz (Nisan-Ekim arası) mevsimlerinde tüm köpeklerin ama özellikle uzun tüylü, uzun kulaklı ve koku alma yeteneği gelişmiş ırkların en büyük problemlerinden biridir.
[attachment=2]

064350_pisiotu1.jpg

dam_4_2.jpg

msmt' Alıntı:
Tolga Bey, olurmu ya, konvoyda ben sizden önde gidecem takıldığınız yerde sizn araçları çekecektim, :smiley: :smiley:
Bugün gittim, strapt ve u kilit aldım ;D

Abicim artık sana bir 4x4 almamız lazım ;)

Yok bu pejo bende kompleks yapıyor :D

nautilus' Alıntı:
Köpeğimizi de getirmek istiyorum ama pisipisi otundan korkuyorum.Yakın zamanda çok acılar çektik de.Eğer getirmeye karar verirsem buradan duyururum...Köpeğimiz ingiliz cooker ısırmaz havlamaz ama yalar :smiley:
Daha önce bölgeye bir kaç kez köpeklerle gittik,
Gerçi mevsimden de olabilir ama pisi pisi otuyla karşılaşmadık.
Ama kesinlikle evcil hayvanlarınızı keneye karşı ilaçlayın.

tolgameltem' Alıntı:
Abicim artık sana bir 4x4 almamız lazım ;)

Yok bu pejo bende kompleks yapıyor :D

Tolga Bey, sizi bunalıma sokmamak adına bir haftadır uğraşıyorum :D
Bu hafta 3 tane araca baktım, sahipleri ne kadar nazlı çıktı anlatamam, nerdeyse satmak istemiyorlar diyeceğim. Piyasa fiyatının üstünde istiyorlar ve bunuda kendileride biliyor, bende alma adına cömert tekliflerde bulundum, satmadılar. Anlaşılan Ankara dışından alacağım, farklı illerde 2bin lira fark ediyor. Anlamadım gitti. :(
Yılmak yok, ne yapıp edip alacağız, olmadı atlayıp gidip bi tane kapıp geleceğim. Bu arada baktığımız araç 2000-2001 1.6 5k otomatik vites vitara. Bu model kasalarda karar verdik. Olmadı İlan panosunda yayınlayacağım :smiley: "Suzuki çeker satılık PUG306 ,Vitara takaslı " :smiley: :smiley: yok bu olmadı sorarlar adama madem daha iyi niye suzuki alıyorsun diye :smiley:
Pejoyu satmayacağım, arada gezilere onunla katılırım, :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR