melinda' Alıntı:nıe tekıla daha cok ısıtır
votkadan
enerji patlaması dedikya siz gerilerde kalmayındamelinda' Alıntı:içki kötülüklerin anasıdır beyler
fazla içmeyin trekking nası yapcaksınız çakılıp kalcaksınız
melinda' Alıntı:içki kötülüklerin anasıdır beyler
fazla içmeyin trekking nası yapcaksınız çakılıp kalcaksınız
Baran 54' Alıntı:ne birisi votkamı dedi. ;Dvotka red-bull = ENERJİ patlaması ;D size şimdiden kolay gelsin. ;D ;D ;D
cıhan abi votka enerjisiz gitmezdi orda afyetler olsun size. ;Dcihanülker' Alıntı:ne birisi redbullmu bayılırım ya bende vardı 5-6 tane büyük boy getireyim bari
Baran 54' Alıntı:enerji patlaması dedikya siz gerilerde kalmayın
baran bey
ben gerıde kalmam donup kalmazsam soguktan
ama o cok uyduruk deılmı red bull
ne var ıcerıgınde
?
Baran 54' Alıntı:cıhan abi votka enerjisiz gitmezdi orda afyetler olsun size. ;D
getırmeyın sakın cıhan abı cok haınsınız ...cihanülker' Alıntı:ozaman ne yapıyoruz siz 1 şise tekila ben 1 şise votka yı kamp alanına sağ salim ulaştırıyoruz orada deniyoruz desemmm arkadaşlarımızda hangisi daha çok ısıtıyor karar verseler ama rusya tecrübelerim ile sabittir votka gerçekten ısıtıyor
Baran 54' Alıntı:cıhan abi votka enerjisiz gitmezdi orda afyetler olsun size. ;D
melinda' Alıntı:getırmeyın sakın cıhan abı cok haınsınız ...
tekıla ısteyen yok..
ama votkaya bin basar..gerek yokk ıspatlamaya
cihan abi ben kocaelindeyim keşke gelebilsem demlenirdik bir güzel sonraoff raad yapardık.ama inan bir gezinize gelicem ve hepinizle tanışıcam birgün. siz votkasızda ısınırsınız bence. ;D ;Dcihanülker' Alıntı:bakalım göreceğiz orada nasıl içeceksek korktum ben şimdi trekking filan sen gelmiyornusun ?
wastiee' Alıntı:bu kadar parlatılmaz ki
;D ;D ;Dhsbasar' Alıntı:Haftasonu alırız çilasını ;D