Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,771
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Aklım sizde kalacak gene,nete girmek için 3 km yürüyüp cafeye giderim artık ssık sık....
cihanülker' Alıntı:
iyi yolculuklar diyeyim o zman size , yerinize biz indireceğiz artık kuzuyu (pardon siz kuzu eti sevmiyordunuz )

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Jeep34' Alıntı:
Sevtap'îmı kırıcam. :D Etkinliğe geliyorum.

Hem Ankara'daki arkadaşlarımı da görmüş olurum. CJ ile ben bugünden yola çıkayım bari :D
Haydaaaaaaaaa Bilerekmi yapiyosunuz yahu Iyiki bi tatile gidiyoruz Alacaginiz olsun :smiley:

Aynen katılıyorum,ramazan ssonrası en kısa zamanda gene düzenlensin,bir araya gelelim :( .Daha baraj gezisini sindirememiştim ;)
ufukozkan' Alıntı:
Haydaaaaaaaaa Bilerekmi yapiyosunuz yahu Iyiki bi tatile gidiyoruz Alacaginiz olsun :smiley:

zamanlama uymadı ,bende tatile gidiyorum..kuzuyu yiyip ,sıvışsammı sessizce ;D

çağlar' Alıntı:
zamanlama uymadı ,bende tatile gidiyorum..kuzuyu yiyip ,sıvışsammı sessizce ;D

çağlar olmaz ertele ,sensiz olmaz valla beni kim çekecek sonra tatile ramazanda git daha ekonomik olur tecrübelirim ile sabittir

yav öyle diyorum işte kuzuyu öldüreyim ,gece millet uyurken arabayı çalıştırmadan yokuşaşağı kaçarım ;D ;D

çağlar' Alıntı:
yav öyle diyorum işte kuzuyu öldüreyim ,gece millet uyurken arabayı çalıştırmadan yokuşaşağı kaçarım ;D ;D

hadi çağlar yaz yav listeye ismini , bu arada ben benim arabayı yapmaya karar verdim kardeş en az 6-7 sene temiz binerim ama yardıma ihtiyacım var bu oldman hakkında heytem bey ilede görüştüm LC 100 e 2 inç takmış ,285-75-16 kullanıyormuş,elektronik indirmeyide iptal etmiş memnunmuş bana bir el atsanda şu sipariş listesini bir oluştursak kardeş

Eğer pejo gelirse ben gelmem :smiley:

01- Sedat & Mehmet Başar (hsbasar) Toyota LC FJ40 (3 Kişi)
02- Zerrin Yiğiter (ceranus) Binek Araç (1 Kişi)
03- meltem uygun(melinda)
04-Can Pektaş(jan) Hyundai Galloper (1 kişi)
05-Mustafa TEZEL (msmt) ? (2 kişi)
06-cihan-azra(cihanülker) toyota LC 100 (2 kişi) + 1 ad kuzu takribi 10-12 kg
07- Hacer&Vedat ATLAR VW 1300 / 1974 (2 Kişi)

VEDAT75' Alıntı:
01- Sedat & Mehmet Başar (hsbasar) Toyota LC FJ40 (3 Kişi)
02- Zerrin Yiğiter (ceranus) Binek Araç (1 Kişi)
03- meltem uygun(melinda)
04-Can Pektaş(jan) Hyundai Galloper (1 kişi)
05-Mustafa TEZEL (msmt) ? (2 kişi)
06-cihan-azra(cihanülker) toyota LC 100 (2 kişi) + 1 ad kuzu takribi 10-12 kg
07- Hacer&Vedat ATLAR VW 1300 / 1974 (2 Kişi)
08- Kağan Morkoç VW T3 SYNCRO (1) Herzaman olduğu gibi

Çağlar abi olmazsa bende gelmem.

cihan abi şimdi çağlar abi bizle 1 etkinliğe katıldı yaaa tamam artık daha gelmez senin kuzu gibi MEEEELETİR bizi.

t392syncro' Alıntı:
cihan abi şimdi çağlar abi bizle 1 etkinliğe katıldı yaaa tamam artık daha gelmez senin kuzu gibi MEEEELETİR bizi.

bende anlamadım yavv biz bişey yapmamıştık,(hatta ben offroad bile yapmamıştım) son gezide bayağı muhabbet olmuştu, çağlar izin alma peşinden galiba içişleri bakanından ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR