kendinibilmez
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, malumunuz forum kültürü ve forum kullanıcısı sayısı azaldı. Bununla birlikte forum sayısı da azaldı. Bu forumda sanırım benim sorularıma en doğru cevabı bulabileceğim forum olduğu için aslında bakarsanız tercihim oldu. Öncelikle herkese merhaba...
Kullanmadığım bir fiestam var.. Şükürler olsun günlük kullanımımda başka bir araç kullanıyorum ve bu arabadan da çok bi beklentim yok 2012 model 200 KM'de. Satmayı düşünmüyorum bi beklentim yok maddi olarak.
Yabancı videolarda eski binek araçlarını offroad arabasına çeviren birçok kişi gördüm. Ne diyorsunuz sizce böyle bir maceraya girişilebilinir mi? daha önce böyle bişey yapan var mı?
Misal bunun gibi birkaç örnek:
Video: https://www.youtube.com/watch?v=9DrUXhPZ9pk&ab_channel=Mahmuts%C3%BCt
Kullanmadığım bir fiestam var.. Şükürler olsun günlük kullanımımda başka bir araç kullanıyorum ve bu arabadan da çok bi beklentim yok 2012 model 200 KM'de. Satmayı düşünmüyorum bi beklentim yok maddi olarak.
Yabancı videolarda eski binek araçlarını offroad arabasına çeviren birçok kişi gördüm. Ne diyorsunuz sizce böyle bir maceraya girişilebilinir mi? daha önce böyle bişey yapan var mı?
Misal bunun gibi birkaç örnek: