Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,754
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Jeep34' Alıntı:
CJ ile 1000 km.lik yola hanım dayanabilirse onuda alırım :D

Alışkındır dayanır, o da gelsin :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Geçen yıl sonunda yaptığımız Işık Dağı Kamp Etkinliğimizin fotoğraflarını görebileceğiniz linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21693.0

Bir nefes alsaydınız önce , bu ne böyle ya biri bitmeden öbürü çatlatmayamı çalışıyorsunuz bizi, zaten kavşakkayaya gelemediğime çok bozuldum. Bu da zor görünüyor , Ankarada olmayabilirim olursam en azından günübirlik katılırım.

Sedat ve Can sizi duymadım sanmayın ;) ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Bir nefes alsaydınız önce , be ne böyle ya biri bitmeden öbürü çatlatmayamı çalışıyorsunuz bizi, zaten kavşakkayaya gelemediğime çok bozuldum. Bu da zor görünüyor , Ankarada olmayabilirim olursam en azından günübirlik katılırım.

Sedat ve Can sizi duymadım sanmayın ;) ;D ;D

Üstad sen gel ki biz gönül rahatlığı ile batalım. ;D

hsbasar' Alıntı:
Üstad sen gel ki biz gönül rahatlığı ile batalım. ;D

Gelebilirsem batış serbest ;D

discovery-V8' Alıntı:
Gelebilirsem batış serbest ;D

Aaa gelebilirsem olur mu, biz taa nerelerden gelicez. Evsahipleri eksik olur mu ;D ;D

Hem Dicimon huysuzlanırsa -yine- geçici çözümlerine ihtiyaç duyabilirim ;D

:( Bu hafta izine ayrılıyorum ,bu seferde katılamıyacağım ....

Yavuz, ramazan geliyor, bizi önüne kattı, duramıyoruz ;D

discovery-V8' Alıntı:
Bir nefes alsaydınız önce , be ne böyle ya biri bitmeden öbürü çatlatmayamı çalışıyorsunuz bizi, zaten kavşakkayaya gelemediğime çok bozuldum.....

SDC' Alıntı:
Aaa gelebilirsem olur mu, biz taa nerelerden gelicez. Evsahipleri eksik olur mu ;D ;D

Hem Dicimon huysuzlanırsa -yine- geçici çözümlerine ihtiyaç duyabilirim ;D

Ankarada olursam elbette gelirim, ama olamazsam elimden birşey gelmez :(

ceranus' Alıntı:
Yavuz, ramazan geliyor, bizi önüne kattı, duramıyoruz ;D

;D ;D ;D

Aynı hızla devam edin ozaman :smiley:

msmt' Alıntı:
Bu kamp kaçmaz,

01- Sedat & Mehmet Başar (hsbasar) Toyota LC FJ40 (3 Kişi)
02- Zerrin Yiğiter (ceranus) Binek Araç (1 Kişi)
03- meltem uygun(melinda)
04-Can Pektaş(jan) Hyundai Galloper (1 kişi)
05-Mustafa TEZEL (msmt) ???? (2 kişi)
06-cihan-azra(cihanülker) toyota LC 100 (2 kişi) + 1 ad kuzu takribi 10-12 kg

Of of gelen var gelemeyen var ;)

Yarın Ankara dışına çıkıyorum,10 gün yokum :(

Şubattan beri bekliyorum,geçen günkünü de kaçırdım :( .Bir sonraki inşallah olur....
cihanülker' Alıntı:
bunu kaçırmayın derim sonra valla off offf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR