Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,754
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Can, güzel bir göl var kamp alanında istediğin gibi batarsın artık ama seni çıkaracak bir araç olması şart :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

ceranus' Alıntı:
Can, güzel bir göl var kamp alanında istediğin gibi batarsın artık ama seni çıkaracak bir araç olması şart :smiley:

:D :D :D :D

bırısını buluruz artık kısmet

Bu kamp kaçmaz,

01- Sedat & Mehmet Başar (hsbasar) Toyota LC FJ40 (3 Kişi)
02- Zerrin Yiğiter (ceranus) Binek Araç (1 Kişi)
03- meltem uygun(melinda)
04-Can Pektaş(jan) Hyundai Galloper (1 kişi)
05-Mustafa TEZEL (msmt) ???? (2 kişi)

Bugün bir araca daha bakıyoruz, inşallah kampa kadar alırız arazi aracımızı. Yoksa 306 hikayeleri devam edecek ;D

jan' Alıntı:
01- Sedat & Mehmet Başar (hsbasar) Toyota LC FJ40 (3 Kişi)
02- Zerrin Yiğiter (ceranus) Binek Araç (1 Kişi)
03- meltem uygun(melinda)
04- Can Pektaş (jan) Hyundai Galloper (1 kişi)

not:benım bellı olmaz geçen gezıde de bunu yazdım ama bu pazar izmire gidiyorum tam

dönüş tarihim belli değil iptal olursa ismimi silerim ,ama bu sefer bol çamur olursa oynaycak yerler varsa gelırım güvenç gibi

güzel olur sağ sola batarım valla ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Can, Yavuz'u bekleyelim, gelirse, istediğimiz gibi batarız. ;D

Yavuz abımı ben çekerim :D :D :D :D :D :D

(okusunda kızsın bana, özledim valla yavuz abiyi)

Mustafa, hadi hayırlısı olsun bakalım, binek araçlar çok rahat gidiyorlar buraya benim Polo'yu biliyor arkadaşlar, şimdi senin 306 da eklendi güçlü binekler arasına :smiley:

jan' Alıntı:
Yavuz abımı ben çekerim :D :D :D :D :D :D

(okusunda kızsın bana, özledim valla yavuz abiyi)

altına hemen not yazdım yoksa yavuz abı o boyum kadar lastıklerle ezer valla benı arkasında da ufuk abı ooohh kebap olurdum

İnşallah ben de geleceğim. Çok ihtiyacım var biraz kafa dağıtmaya. Ancak, söz veremediğim için listeye adımı yazamıyorum.

belki bende gelebilirim. iş güç zaman para denkleşirse...
gerçi arabayıda yeni yıkatmıştık ama .. nese :D

Emrah, gerçekten kafa dağıtılacak yer biliyorsun, trekking içinde gitmiştik :smiley:

Efe, bu defa gece senin gitarını daha bir keyifle dinleyeceğiz ateş başında :smiley:

SDC' Alıntı:
Uğur gel beraber gidelim ;D

Sevtap'îmı kırıcam. :D Etkinliğe geliyorum.

Hem Ankara'daki arkadaşlarımı da görmüş olurum. CJ ile ben bugünden yola çıkayım bari :D

Benimki de CJ den geri kalmaz, bic cumadan sonra yola çıkalım ;D

CJ ile 1000 km.lik yola hanım dayanabilirse onuda alırım :D

Jeep34' Alıntı:
Sevtap'îmı kırıcam. :D Etkinliğe geliyorum.

Hem Ankara'daki arkadaşlarımı da görmüş olurum. CJ ile ben bugünden yola çıkayım bari :D

ben çok sevindim sizin ve sevtap ın geliyor olmasına :D

ceranus' Alıntı:
Mustafa, hadi hayırlısı olsun bakalım, binek araçlar çok rahat gidiyorlar buraya benim Polo'yu biliyor arkadaşlar, şimdi senin 306 da eklendi güçlü binekler arasına :smiley:

Zerrin Hanım haklısınız, Kavşakkaya gidebildiysek daha nerelere gitmeyiz ki ;D
Yanlız kenarda seyretmekle, fotoğraf çekmekle olmuyor, aksiyona dahil olmak lazım. Ebru da kullanmak istiyor , Kavşakkaya'da su geçişi bende yapmak istiyorum dedi. Aracı almak zorundayız artık, emir büyük yerden :smiley:

Evet İstanbul'dan sizleri bekliyoruz, hiç merak etmeyin yol sizi zorlamayacaktır, biliyorsunuz Ankara'ya gelmek her zaman keyiflidir, dönüşünde İstanbul olduğu için :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR