Garip Ve Güçlü 2019

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,367
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 162,484

Etiketler

Evimi bugün domates fabrikası gibi çalıştırdım. Tam 12 pişirimlik domates dondurdum. Kalan domatesten bir kısmını et tavaya, bir kısmınıysa domates soslu makarnaya harcadım. 5kg domatesten elde 3 tane domates kaldı. Onları da salata yada kahvaltıda yenmek üzere ayırdım. Sonuç itibarıyla tam 5 kg Ayaş domatesini evde işledim.
963ef34065dbad1dc764003a37f4a001.jpg

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mis kokulu bir keyif...
Fotoğrafda gördüğünüz büyülü aletimin adı: French Press efendim. Mis kokulu büyülü kahveler yapar.
Bu akşam da kahve keyfimde yalnızım. Ama buradan paylaşarak bu yalnızlığımı gideriyorum efendim.
Benimle birlikte kahve keyfi yapan kampçı karavancı, doğasever dostlar varsa hepsine selam olsun efendim.
a393f94bd2998d0658bf41ebc761c99f.jpg

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ankara serinliyor, Özellikle akşamları güzel güzel serin serin esiyor. Ankara'yı çok seviyorum. Bu şehirde olmaktan mutluyum. Karavanımı koyduğum yer, bana haftasonları güzel bir imkan sunuyor. Yaptıklarımdan daha fazlasını yapma isteğine sahip değilim. Çok güzel bir Derneğe üyeyim, çok güzel bir karavanım var. Onu rahatça çekebilecek bir araç da edindim. Bu araç haftaiçinde bana birincil araçlık da yapıyor. Benim maddi durumum da zaten bu kadarına yetiyor. Bence karavanımı daha uzun yıllar kullanmalıyım.

Kahve Keyfi Saati...
İmdi günün yorgunluğunu unutma,
Ve hep birlikte kahve keyfinde buluşma saati...
Güzeeelce demlendirdiğimiz, süzdüğümüz filtre kahvemizi aldık.
Bilgisayarın başına geçtik. Burada dostlar var mı diye bakınırız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR