1985 Land Crusier Bj 60 , Bakım, Tamir, Kaporta

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan laciverti Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119

laciverti

Yeni Üye
Yer
Antalya, Türkiye
Merhaba
1997 den bu yana Toyota land crusier' im var.98 de 6 silinirli motoru (yarım dizel) Hilux 2500 CC 4 silindir motorla değiştirmiştim.Uzun yillar kullandım.3 kez kaporta ve boya yaptırdım.Hem tatil hem uzun yol aracimdi.
1985 model BJ 60 ya da 62.
Bagaj kapakları çift kanat kapı şeklinde
Yürüyen aksam, 4*4 ve vinç çalışıyor.
Antalya bölgesinde yaşadığım için kaporta çürüğü kaçınılmaz oluyor.
Ancak kaportacilar uğraşmak istemiyor bu bölgede.Anlik iş yapıp yorulmadan para kazanmak istiyorlar.
Sizler nerede yaptiriyorsunuz
?
Güvenilir, sağlam iş yapacak eski arac tamircisi, kaportacisi..

Kendim basit ve geçici çözümler yapabilirim.Ancak zaman gerekiyor.Yogun çalışma hayatında zorluyor.

Selamlar, sevgiler.

Ufuk

20171001_170355.jpg

20171001_170353.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,178
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler