Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar,
Paylaşımlarımı aynı zamanda kategoriler halinde www.pirikamp.com kişisel blog sitemde bulabilirsiniz.
Sitemi beğenir veya e-posta takipçisi olursanız bana küçük bir destek olmuş olursunuz. Tabii isterseniz...
Teşekkürler. Selam ve sevgilerle...
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba,
Ramazan bayramı kamplı tatilimin altıncı günü. Serin bir havada kuş cıvıltılarıyla uyanıp kahvemi içmenin keyfini yaşıyorum.
Selamlar Yayla'dan...
Arkadaşlar,
Gezilerim ve tatillerim benim için önemli olduğu için uzun süre hazırlık yapılıyor. Ancak yakıt çok pahalı olduğu gibi kendi kampımızın dışında bir kampa gidersek kamp ücreti de belirli bir yekün tutuyor. Hal böyle olunca bu tatilde olduğu gibi bazen kendi kampımızdan dışarı çıkmadığımız oluyor. Ancak bunu önemsemiyoruz. Çünkü bu o kadar da önemli değil. Kendi kampımızın ortamı demek ki bizim zevkimize keyfimize yetebiliyor. Türkiyede kamplar artsa, deniz kenarı olmayan illere de kampingler açılsa daha güzel günler de görürüz zira bilirsiniz ki ben gerçekten gerekmedikçe kamping dışında konaklamıyorum.
Selamlar...
Ben hür ve özgür bir kampçı ve karavancıyım.
Özgürlüğün tadını her anlamda çıkartıyorum yaşamımda.
Okumak isteyip de okuyamadığım hiçbir kitap yok mesela...
Bugün Ankara'da yağmur yağıyor.
Tatil bitti, Yarın okul var.
Şimdi yaz tatili gelecek.
1 Temmuz'da...
Büyük ihtimalle 1 Temmuz'a kadar
Karavan tatili yapamayacağız.
Ama 6 gün güzel tatil yaptık.
Şimdi çalışma zamanı...
Arkadaşlar,
Yaptığım her şeyin içinde sevgi ve ilgi var,
Yaptığım karavan tatillerinin,
Katıldığım toplubirlik etkinliklerin,
Dernek faaliyetlerinin.
Ve daha fazlasının içinde
Hep bu ilgi ve sevgiyi koruyarak yüceltiyorum.