Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,447
Yine Turk kahvesi keyfi yaptik. Turk kahvesi gibisi yok...
45febdb20d004cebb693541f3a3fbde2.jpg
b33bcf33c7fe2617c3d94a8aaf39882b.jpg

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
Bazi takip etmeyi sevdigim dergileri dijital ortamdan tabletimden satin aliyorum ve bu sekilde okuyorum. Okumayi sevdigim dergiler arasinda Lezzet dergisi level dergisi pc net ve atlas dergileri var. Hepsinin de ocak sayilarini ucreti mukabilinde tabletime indirdim. Bos zamanlarinda gazete ve kitaplarim yanisira bu dergileri de okuyarak vakit geciriyorum arkadaslar...

Arksdaslar.. tablet ve V telefondan forumu takip etmek icin tapatalk kullaniyorum. Bu program cok yararli oluyor ve telefonda da cok fazla yer kaplamiyor. Mobil olarak fo r umu takip etmrk isteyenlere bu programi tavsiye ederim...

Hangi rahatsizlik? Estafurullah rahatsizlik yok. Ben herkese veriyorum allahin selamini alan bir tek sizsiniz rahatsizlik ne demek memnun oluyorum bir dost sedasi olsun duyabilmekten...

Ankara da ablama misafirim. Bu aralar genelde okuyorum. Hem cesitli kitaplar hem bir suru e dergi aldim onlari okuyorum arkadaslar. Beni mutlu eden hobilerim evimle ugrasmak yemek yapmak bol bol okumak programlari secerek tv izlemek gibi eve bagli ve evde yapilan aktivitelerden ibaret.. Kucuk seylerle mutlu olmaya calisiyoruz. Malesef karavan alacak ve yurtdisina gidecek param yok. Kimselerle kendimi kiyaslayip uzulmeye hakkim yok. Pekala ben de guzel ve anlamli bir hayat yasamaya calisiyorum arkadaslar...

Ben Emekteyim. Sizin ugrama firsatiniz olursa beklerim size pasta ve cay ikram edebilirim. Ama ben Ankarayi cok iyi bilmiyorum. Pek bilmedigim yerlerde araba ile dolasmak istemiyorum. Gelme imkaniniz olursa beklerim burada palais pastanesi var orada cay ve pasta size ikramim olur eger kabul buyurursaniz.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar. Ben Lada Samara kulllaniyorum. Benim gucum Garipe yetiyor. Luks sayilabilecek araci olan arkadaslarim var ama onlarin da ornegin evi ve ev borcu yok. Bir takim zorluklarin icinde yasam mucadelesi veriyoruz. Hayat hicbirimiz icin tozpembe degil. Ben tercihimi karavan almaktan yana degil ev almaktan yana kullandim. Bu kararimin bir sonucu olarak sekiz yil daha iyi bir karavan edinmek gibi bir sansim yok. Arabamla geziyorum ve gezecegim. Kamp yapmiyorum ama yaparsam da garip ile yapacagim. Birtakim insanlarin arkamdan yalan konustuklarini biliyorum. Bunlarla da bana ne yapabildiler? Hic... yalanci bir hiclermis arkadaslar...

Ben Emekteyim. Sizin ugrama firsatiniz olursa beklerim size pasta ve cay ikram edebilirim. Ama ben Ankarayi cok iyi bilmiyorum. Pek bilmedigim yerlerde araba ile dolasmak istemiyorum. Gelme imkaniniz olursa beklerim burada palais pastanesi var orada cay ve pasta size ikramim olur eger kabul buyurursaniz.

İnşallah. Şu an yeni bir araç üzerinde çalışmam varda bir fikir verirdin.

Yücel kardeşim belli ki birilerine kırılmışsın boş ver takma kafana bizim oralarda bir söz var 'birilerinin arkasından konuşmak istersen anne ve babanın arkasında konuşta onlara faydan olsun derler.' Onlar konuşarak sana belkide iradeleri ile yapamayacakları en büyük iyiliği yapıyorlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR