Cayimi yudumluyordum. Iki tane genc kampci geldiler. Denizliden otostopla gelmisler. Cadirlarini kurdular arslan gibi gencler bizim yuruttugumuz kampcilik bayragini onlar devralacaklar. Bu ulkenin cesur aydin gencleri tukenmeyecekler insallah. Boyle arkadaslarla tanistikca cok memnun oluyorum acikcasi. Ustelik meslektasim olacaklar cok guzel iyi ki setmog festivaline gelmisim.
GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün sabah Garip ile beraber kamp alanından ayrıldık ve birlikte Demirci'ye kadar bir gezinti yaptık. Güzel dağları ve tepeleri gördük. Güzel manzaralar izledik. Demirci hep bildiğimiz gibi. Sonrasında yine Salihli üzerinden Urganlı'ya geldik. Şu anda Urganlı'dayız.
Sizlerle karşılaşma fırsatı bulamadık ama olsun başka pekçok doğasever arkadaşlarla birlikte olduk. Yedik içtik eğlendik. Bir kampta olması gereken her şey Adala'da vardı. Handikapı birazcık kalabalık ve gürültü patırtılı olması ama o da olacak o kadar yapacak bir şey yok.
Motosikletleri ve motosikletçi arkadaşlarımı seviyorum. Doğasever kampçı arkadaşlarımı da seviyorum. Ben bu yollarda olmayı senelerdir seviyorum.
Merhaba arkadaslar... Bir sureligine Izmir de evimdeyim. Evde yapilmasi gereken bir suru is var. Yarin halilari yikamaya verecegim eve de temizlikciler gelip dip kose guzel bir temizlik yapacaklar.
GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi