Goldwingerr
Zirve
Ynt: Efsane Balkan Tur Yunanistan Bosna Hersek Sırbistan Hırvatistan Kosova Makedonya
Osijek yolları taştan
Osijek yolları taştan
Goldwingerr' Alıntı:Belgrad dan Osijek 200 km civarı ve yolun son 80-90 km si gidiş geliş ağaçlıklı ve çok düzgün.Osijek aldığım Hırvatistan kitabında uzunca bahsedildiğinden gidip görmek istedim.Ama pek özelliği olan bir şehir değildi.Fakat nehir kıyısı ve bisiklet yolları çok hoşuma gitti.Ama karavanda tek bisiklet olduğundan bisikletle gezemedik.Motorla bisiklet yolundan nehir boyunca gitme fikrime ise arkadaşım (işte Türk zihniyeti) diyerek karşı çıktı.Ne vardı oysa usul usul bisikletlerin arasında Hondam la ben de süzülseydim.Neyse espri bir yana karavanda bisiklet de şart.Ben şimdi hem motor hem de bisiklet taşıma işini araştırmaktayım.
Bu arada Belgrad dan Osijek e kadar yol manzaralarını koyuyorum fikir vermesi açısından.
Evet katlanır bisiklet çok iyi fikir ben bir tane alıp karavanın arka yatak altına koydum ama bir tane daha lazım ve onu da koyarsam diğer eşyalar için yer kalmıyor bir de motoru arkadan çıkarmadan bisikletlere ulaşamıyorum.O nedenle motorun üstüne bir yer yapmayı duşunuyorum bisikletler için.carpediem69' Alıntı:Elektrikli veya düz Katlanır bisikletler iyi bir alternatif olabilir 600 TL'den başlayan fiyatlar var üst sınırda ucu açık.....İncelemekte fayda var derim