Goldwingerr
Zirve
Ynt: Efsane Balkan Tur Yunanistan Bosna Hersek Sırbistan Hırvatistan Kosova Makedonya
devam
devam
Mustafa motor kısa mesafe için süper bir de ince ve sağlam olması avantaj.Ama sürücü için dez avantajı selenin rahatsız olması.Bir scooter rahatı yok benim için en fazla 40-50 km yapılıp durulması lazım yoksa alt tarfı uyuşmadan hissetmiyorsunmust' Alıntı:Guzel bir gezi olmus Burak ilgiyle takip ediyoruz.Motor ihtiyaclara cevap verdimi izlenimlerin benim icin cok onemli....
Aranın uzun olmasının sebebi önce resimleri yüklemekte boyut olarak sıkıntı çektim.Sonrada araya bir tur daha girdi.Ama şimdi döndüm ve resim yükleme problemini de çözdüm.Gecikme için kusura bakmayın.carpediem69' Alıntı:Uzun bir aradan sonra ki paylaşımlarınız aradaki boşluğu tekafi ediyor
Paylaşım için teşekkürler....
Kalın sağlıcakla......
Merhaba motorsikleti yurtdışına götürürken aynı karavan gibi yeşil sigorta yaptırdım.Ve bir kişi iki aracı yurt dışına çıkaramaz gibi saçma bir düzenleme olduğundan yanımdaki kişiye aracımı yurt dışına çıkarmaya noterden yetki verdim.Karavan benim pasaportuma motorsiklet yanımdakinin pasaportuna işlendi.Ama avrupada ve diğer ülkelerde böyle bir durum yok.drares' Alıntı:Burak bey hoş geldiniz, gezinizle ilgili paylaşımınızı bekliyorduk
Motosikleti yurt dışına götürürken ne tür işlemlerden geçirdiniz?
Bira sonrası motosiklet kullanımı yapmışsınız, alkol sınırlaması yok mu? sadece birayı karşıdan kokladınız mı?