Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ndogru Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 169
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,749

Etiketler
Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

acaba şimdi istanbuldan yola çıkıp gitsek parekende araçlardan beğenip hemen alabiliyoruz mu saygılar

90 312 384 03 07 nolu telefondan kırıkkale pazarlama müdürlüğünün telefonlarını alıp arayın ve hali hazırda ne gibi araçların direk satışta olduğunu öğrenin , her an için hazırda SW araç bulunmuyor bildiğim kadarıyla ...

ustam düzgün duruyolar birtanede ben almayı düşünüyorum inşallah hayırlı olur konuyu takip ediyoruz. yalnız yapılan masraflarıda eklerseniz bir fikir sahibi oluruz.şimdiden teşekkürler.

Haydi Allah rast getirsin kardeşim.

Haaa unutmadan......"İyi, kötü, çirkin" filmindeki altınlar yakınında duruyor "meçhul asker" mezarında... ;D

İlk olarak araçlarınız hayırlı olsun.
zevkine tadarak binmek nasip olsun Aslında işin en zevkli tarafının ilk yaptığınız işlemlerin olduğuna inanıyorum.Yoksa araç ile bütünleşemiyor insan.ALLAH yardımcınız olsun.
Yazıızın devamını merak ile bekliyoruz.

sayın hemşerim ve abim, büyük macera ve mücadelenizi gün be gün takip ediyorum, kademe kademe tüm fotografları heyecanla inceliyorum, inşallah yazın memlekete gelince birlikte yaylalarda turlayabilmek ümidi ile selam ve saygılarımla, Erdoğan UZLU

Ben de Lr tutkunu birisi olarak,ilerde almayı düşündüğüm Lr araçla ilgili olarak,emeklerinizin meyvesini hep birlikte görmeyi diliyorum.

bütün sayfaları okudum gerçekten de çok güzel bir iş çıkıyor ortaya... en başından sonuna kadar da adeta film karesi gibi an ve an çekmeniz gerçekten çok iyi oluyor

allah utandırmasın en kısa süre de en az maliyetli ve en güzel şekilde bitirirsiniz inşallah...

aynı yollardan kısa süre içersinde geçmek istiyorum bende
hayırlısı

kolay gelsin
Göktuğ Tuncer

Nevzat bey öncelikle aracınız hayırlı olsun. Ben de bir LR hastası olduğum için ve şu aralar alacak bir araç aradığımdan ilgiyle yaptıklarınızı takip ediyorum. Özellikle bulunduğum şehirde yaptırma olanağım olmayacağından Trabzon da gerekli bakım ve onarımını yaptırmayı düşünüyorum.Sizin aracınızında orada yapılıyor oluşu ilgimi daha da artırıyor. Emeğinizin karşılığını alacağınıza eminim. İşini bukadar güzel ve titizlikte yapan ustaların oluşuda beni çok sevindirdi. Ellerine sağlık.Diğer aşamalarınıda fotoğraflandırıp sitede paylaşırsanız benim gibi arkadaşlara rehber olacaksınız.
Birde şunu merak ediyorum arkadaşlar elden geçmiş araçlar dışında ihale yoluyla alınan araçlarda türk telekom-Tapu kadastro-tedaş-orman müd. gibi askeri araçlara oranla daha diri duran araçlarda da yapım işlemi bu şekilde şaseden sıfırdan başlamak mı gerekli. Teşekkürler

Yazamayalı epeyce zaman olmuş bu zaman içinde konuya yazan ,iyi dilek ve temennide bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Araç Temel ve Ali İhsan usta tarafından kaportası çoğu parçaları yeniden yapılmak suretiyle onarıldı. Aracın tavanı ben almadan önce değiştirilmişti ( orijinal aliminyum yeni model) . Kaportada ön çamurluklar,tavan,ön kaput hariç tüm parçalar aleminyumdan yeniden yapılarak değiştirildi. Arka çamurluklar , 5 kapı vs. vs. vs ...

Kaportadayken çektiğim fotograflardan bir kaç tane ,fotografın birinde "Temel usta arka kapıyı yeniden yapıyor"

IMGP1067.jpg

IMGP1071.jpg

IMGP1073.jpg

IMGP1074.jpg

IMGP1079.jpg

Kaportası toplanan araç boyacıya gitti , burda astar boya atıldı ...

IMGP1084.jpg

IMGP1087.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR