Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ndogru Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 169
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,749
Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

Mert bey , siz haklısınız ben o yazdıklarımda hedef Defender çatıda ağır yük taşımayı tasarlayanlar için di , hatta çadır bile kuranlar var anlayamıyorum, nitekim 2 mm sacdan olmayacaktı 4mm olunca sorun da yok ( yük de yok) ... Sis lambaları için uyaran arkadaşlara da teşekkürler , tesbitler doğru , lambalar havada kaldı ! ... İlk fırsatta önerilen yere alayım ...

Etiketler

Ben de çadır kuracak olanlardanım.
Bütün tasarım buna yönelikti.

ahmet bey maşallah çok güzel olmuş fakat maliyet konusunda ne çıktı ortaya bunu paylaşabilirmisin

özelden firma adını rica etsem banada atabilir misiniz ?
zileli' Alıntı:
Nevzat bey araçlarınız hayırlı olsun. geçen hafta bizde Hurdasan"dan 2 adet tenteli Defender 110 aldık hafta içide Ankara"dan gerekli yedek

parçaları temin ettik. size özel den. firmanın adını yolluyorum parçaları çok uygun fiyata alabilirsiniz şimdiden kolay gelsin. Ahmet.

bunlarda bizim araçlar.

CIMG2546Small.jpg

Arkadaşlar, toplanma aşamasını burda paylaştığım defender satılıktır. Fiyat son 35.000 tl peşindir. Düz dizel motoru ve diğer tüm aksamları masrafsızdır. Orijinal sistem sıfır hidrolik direksiyon , bütün kapı alüminyumları , arka çamurluklar orijinali gibi değiştirilmiş. Akslar değiştirilmiş ,diffler onarılmış şanzumanlar yenilenmiştir. Aracın bana maliyeti 40 bin civarındadır.Takas ve vade imkanım yoktur. Araç Trabzondadır. Toplandıktan sonra 7-8000 km şehir içi yol yapmıştır.
İrtibat : ndogru@yahoo.com

merhabalar bu araçlardan bizde bulamazmıyız yardım lütfen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR