Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ndogru Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 169
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,767
Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

Nevzat bey hayırlı olsun aracınız. fotolarda iyi görünüyor.
kazasız belasız yolculuklar ve iyi gezmeler diliyorum.
Tamponunuz temiz olsun.

Etiketler

çok güzel ve idealimde olan bir renk seçimi. hayırlı olsun şimdiden. :smiley:

çok güzel bir iş çıkarmışsınız paylaşımınız için de ayrıyetten teşekkürler allah bizede böyle bir operasyon nasip eder kazasız belasız bol çamulu günler saygılarımla

osman keskin

kocaeli

Sayın Arkadaşlar konuyu sabırla takip ettiğiniz ve mesaj yazarak iyi dileklerde bulunduğunuz için hepiniz tek tek çok teşekkür ederim ,sağ olun var olun. Burda bir hususu belirteyim . Geniş mizaçlı arkdaşlara serbest ancak benim gibi detayın detayını irdeleyen arkadaşlar yazdıklarıma bakıp bu işe hiç heveslenmesinler, sonra bana betdua ederler ... Eski araba toplatmak ve sanayide iş görmek ömür törpüsü , ilk başlarken bana mesaj atıp şifreli olarak sadece "Allah sabırlar versin" diyen arkadaşları şimdi daha iyi anlıyorum. Gelin etmeyin yapmayın sağlığınız Defenderden çok daha değerlidir...

Nevzat bey bazen bizde defender toplarken çekilen sıkıntıları dile getirmeye çalışsakta içine girmeden anlaması biraz zor galiba

uyarıyı keşke ilk mesajda yapsaydınız:p

şaka bir yana ben de temmuz gibi başlayacam kısmetse... bakalım yaşayarak görecez zorlukları demek ki:smiley:

"Defender Toplatırken Ömründen Gidenler Dayanışma Ve Yaşatma Derneği"nin kuruluş adımlarını hissediyorum ;D

defenderle her insan uğraşamaz uğraşanlarda sonunda o sıkıntıların zevkine sonuna kadar varır diye düşünüyorum ;)

Başka Varmı bizim alabileceğimiz.

İki tane almıştım , diğeri yapılmamış sahibinden ilanı vardı kızdım sildim , araça ağır bakım yapılacak 5 kapıda aliminyum oksitlenme var değişecek , döşemesi yok yani tavan + kapı içleri + koltuklar lazım ... Kırıkkalede de vardır ama gitmeden Hurda müdürlüğünden sormak lazım

Siz trabzondamısınız aracı hangı ustayatoplattınız telefonu varmı.

çok güzel olmuş hayırlı olsun kazası belasız bol çamurlu günlerde kullanırsın inşallah bende 87 model defenderi mi bayramdan sonra trabzonda toplanmak üzere yollayacağım bakalım ne fiyat çıkaracaklar....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR