Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ndogru Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 169
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,749
Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

Astar boyadan sonra araç tekrar kaportaya gedi , son ayarlamalar ve düzeltmeler yapıldı ...

IMGP1095.jpg

IMGP1098.jpg

IMGP1101.jpg

Etiketler

çok güzel oluyorr allah kolaylık versın ustalaraa,,,anılarım depreşio zevkle takip edıyorum :D

bayağı bir emek harcıyorsunuz güzel gidiyor allah kolaylık versin

Nevzat bey çalışmalar iyi gidiyor.
bir ara uğramıştım aracın yanına ,boyacının önünde olduğunu gördüm
doğrusunu söylemek gerekirse yapılan çalışmalar harika olmuş
bu haliylede arac güzel görünüyor. ustalar çok güzel iş çıkarmışlar
baharın sonuna doğru aracın toplanması tamamlanır.
size iyi çalışmalar ve bol sabırlar diliyorum .73s
ismail

gecen yil bizde gitmistik kirikkale,ye araclar cok dökük oldugu icin almadan geri dönmüstük.hayirli olsun,kolay gelsin.nasil bir renk düsünüyorsunuz.?hosca kalin.trabzona selamlar.

Aracın boyası geçen hafta bitti ve kaportada bir kısım toplanıp elektrikçiye geldi şu an elektrik aksamı toplanıyor bundan sonra motor çalıştırılıp dolaştırılacak sanırım 10 - 15 günlük bir işi kaldı . Takip eden ve iyi dileklerini ileten arkadaşlara teşekkür ederim, selamlarımla ...

IMGP1124.jpg

IMGP1135.jpg

IMGP1138.jpg

Her zaman mutlaka bazı eksikleri kalacaktır ,onlar hariç şimdilik bitti !

IMGP1146.jpg

IMGP1148.jpg

IMGP1156.jpg

IMGP1169.jpg

IMGP1170.jpg

Nevzat Bey ;

Çok güzel bir işçilik , çok güzel bir hikaye izlettiniz..Teşekkürler emeği geçen herkese..

Hoşgörünüze sığınarak dodikler için nacizane fikrimi bildirmek istedim..Sizce de azıcık parlak durmuyor mu ? Sanki Mat boya ile çok daha şık olur..Tabi bu göreceli bi kavram..Lütfen yanlış anlamayın :smiley: :smiley:

Saygılarımla

Cenk

kazasız belasız günlerde kullanırsınız inşallah

gayet temiz olmuş

bundna sonra yapacaklarınız hep ekstradan ihtiyaçlarınıza göre hamleler olur herhalde..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR