Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ndogru Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 169
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,767
Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

hkures' Alıntı:
Başka Varmı bizim alabileceğimiz.

BEN KAYSERİDE 5 6 TANE TOPLANMIŞ GÖRDÜM SATLIK İLANI İLE TOPLANMIŞ BOYANMIŞ YÜRÜR VAZİYETTE AMA KİM SATIYO KAÇ İSTİYO BİLMİYORUM

Etiketler

Arkadaşlar çok sağolun ,bir kaç resim daha ...

IMGP1259.jpg

IMGP1350.jpg

IMGP1356.jpg

IMGP1367.jpg

Renk çok güzel olmuş. Güle güle kullanın.

Aracınız çok güzel oldu güle güle kullanın...

Operasyon başlayalı nerdeyse 1 yıl oldu ancak araç hala tam olarak bitmedi ,süreç devam ediyor ... En son kabine sığmayan uzun yükler için ( boru -tahta - vs) iki ayak yapma düşüncesi ile işe başlayıp olayı port bagaja kadar getirdik , yazıya da böyle başlamamın nedeni ,resimleri gören arkadaşlar hemen "bu port bagaj olmamış ! " demesinler diye ... Evet , sadece uzun ve hafif yük taşımak ,için düşünüldüğünden bagaj 4 ayak + kenarlıkları + merdiven den oluşuyor , tabanına herhangi bir materyal monte edilmedi bu sayede , hafif , pratik ve uygun maliyet sağlandı ( boya dahil 350 tl) Ayrıca port bagaj üstüne ve ön tampona sis farları takıldı ... Sırada başlayıp da bir kenarda yarım bıraktığım dash board montajı var ... Takip eden arkadaşlara teşekkürlerimle selam ve saygılar ...

IMGP1409.jpg

IMGP1412.jpg

selamlar,

aracı çok güzel toplamışsınız. ancak kafama bir şey takıldı. sepeti taktığınız bağlantılar lama demirden mi?
eğer lama demir ve sadece 90 derece cakada büküp taktıysanız eğer, tavamda yük varken o ayaklar çok fazla salınım yapar. ve muhtemelen o ayaklar eğilip sepet tavana oturur.
ukalalık algılamayın ama caka yapılan bölümlere üçgen flanşlar kaynatırsanız kale gibi sağlam olacaktır.

mert

Mert bey , bahsettiğiniz ayakları ben ilkin 2mm sacdan kestirdim ancak ustamın israrı ile yeniden 4mm sacdan kestirdik bence 2mm de yeterdi , Defenderin üstünde ağır yük taşımayı düşünenler port bagajdan önce , yük taşıyabilecek direk arasınlar cam kenarlarında ,kapı çerçevelerinde (!) var mı ? Bu kerpiç 1. kat evin üstüne betonarme 2. kat atmaya benziyor (!)

neyse.. benden söylemesi ;)
elle salladığınızda bile neden bahsettiğimi anlarsınız...

Abi hayrola benim portbağajdan yapacaktın neden vazgeçtin?

Taha bey ,teşekkür ederim . Merdiven sizinkinin kopyası , bagaja gelince sizinki çok teferruatlı ve maliyeti yüksek , böyle basit ve pratik oldu ...

hayırlı uğurlu olsun aracınız...

portbagaja monte ettiğiniz sisleri tepesine değil de altına alsanız peki?

sııkıntılı mı olur işlem?

benim özel harekat tipi tavan sepeti ve yükseltme ile tavan yüksekliği 2,27 geliyor. göktuğ sisler dediğin bölgede nevzat abide oraya aldırsa sorun olmaz bence.

75785_469001228348_721283348_5602922_5855023_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR