yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Yağmur bitti. Hava açıldı. Uydu yayınları geri geldi. Şu anda Radyo 3 açık. Biraz kitap okumak istiyorum bugün. En iyi seçimlerden birisi tabii ki Radyo3...
Yücel Hocam sen Kıbrıscık (Beypazarı) karagöle bir hafta sonu güçlüyle bir keşif gezisi yap. Karavanı orayada bırakabilirsin belki şartlar uygun olursa. Geçen sene sürekli kalan 2-3 karavan vardıYazın da karavanımı kullanabilmek için iki seçenek olabilir, Ya koyu gölgelikli bir mekan, yada 7/24 çalışabilecek split klima. Split klima için karavanımda müsait yer yok malesef. Koyu gölgelik de yok. Bu nedenlerle yazın biraz zorlanacağım. Bunu daha büyük split klimalı bir karavan alarak çözebilirim. Ancak banka kredisi kullanmak istemiyorum. Diğer bir seçenek karavanı sadece gece kullanmak ki bu da denenebilir bir çözüm. Ama ben sıcaktan pek hoşlanmıyorum. Bunu çok net biliyorum.
Bi bakayım. Olabilir.Yücel Hocam sen Kıbrıscık (Beypazarı) karagöle bir hafta sonu güçlüyle bir keşif gezisi yap. Karavanı orayada bırakabilirsin belki şartlar uygun olursa. Geçen sene sürekli kalan 2-3 karavan vardı