Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...
İyiyim çok şükür. İftira atan pislikler bana bunla da hiçbir şey yapamadı. Ben zaten istediğim gibi özgür yaşadım ve bundan dolayı gocunacak bir şeyim yok.
Bana hayatımda değişik zamanlarda bu iftirayı atan insanlar oldu. Hepsinin ortak noktası g*tlerinden uyduruyorlar ve bu nedenle de oçocuğunun tekiler...
Güçlü bazen orjinal sorunlar çıkarır, Kapanmayan kilitler, yanıp da sönmeyen sinyaller. Hep ufak tefek şeyler ama yaptırmak gerekiyor. Yaptırırım ben yoldaşımı, iyi bakarım ona. Değerini bilirim. Bakımını hep zamanında yaptırırım. O da beni çok fazla üzmüyor açıkçası...
Bu sıcaklarda pek fazla karavanda kalamayacağım. Çünkü sıcaklar benim psikolojimi olumsuz etkiliyor. Kendimi serin ve rahat yerlerde tutmam lazım. Ev iyi, Uyduda tüm radyolar var. (Analog da var) sürekli izlediğim NTV ve TRT Belgesel kanalları da bana yetiyor. Bu evdeki rahatım bana yetiyor. Allah sağlık sıhhat versin inşallah. İhtiyacım olan her şeyim var.
Destiny 2 Final Shape'a 1050TL para saydım. Ama oyun önce oynatıp insanı sevdiriyor ve iştahlandırıyor sonra birden oyun zevkini yarıda bırakıveriyor ve diyor ki, HAdi öde bakalım... Mecburen tıpış tıpış ödüyorsun bedelini. Hoca ne demiş Parayı vermeyene Düdük yok bu Dünya'da...
İyi geceler sevgili kampçı dostlarım... Kalın sağlıcakla...
Biz dostlarımızın iyiliğinden başka bir şey düşünmedik.
Biz bütün kampçı gezginlerin kampçı dostuyuz...