Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...
Eski deniz eşyalarım diğer evin eşyalarının içinde kim bilir nerede kaldı. Bu yıl kendime deniz şortu da almıştım zaten, diğerlerini de aldım gitti sonuçta. Alınmış alınmıştır.
Akçakoca'ya son yıllarda çok gittim ama hep otelde kalmıştım. Bu kez kampta kalacağım. Büyük ihtimalle Canlar Kamp Karavan Derneği ile yeni anlaşma yapan Giritli kampta kalacağım.
Gece kahvesi... Yarın karne günü. Bir yıllık emeklerin çiçek açacağı gün. Bazı öğrencilerimi son kez göreceğim. Gelirim deseler de bazıları hiç geri gelmeyecekler. Bu da hayatın bir yönü. Emek ver sev ama sıpalar gitsin bir daha da gelmesin işte böyle öğretmenlik mesleği...
Kamplarda daha çok doğayla iç içe bir hayat var ki ben de bunu seviyorum. Sevmediğim şey sıcak. Gölgelikli kamp alanlarını daha çok seviyorum bu yüzden.